http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 11, 2020

USA:n armeija yritti tappaa toisenkin iranilaiskomentajan - operaatio epäonnistui


Teksti: Teemu Vehkala

USA:n armeijalla ja CIA:lla oli myös toinen salainen operaatio viime viikolla, jolloin he onnistuivat tappamaan iranilaisen komentajan Qassim Suleimanin.

Tämä toinen iranilaiskomentaja, jonka päänahkaa USA:n armeija yritti saada oli Abdul Reza Shahlai, mutta salainen operaatio epäonnistui, koska Shahlai ei kuollut iskussa.



Nämä USA:n armeijan tekemät Drone ilmaiskut ovat johtuneet vain yhdestä syystä ja se on Iranin keskuspankki, joka on tämän koko touhun takana.



Koska Iranin keskuspankki on vielä itsenäinen, jota hallitsee Iranin valtio. Joten siellä voidaan painaa edelleen oma raha ja säädellä sitä valtion kontrollin ja tarpeiden mukaan.

Kun taas Rothschild, joka on maailman rikkain pankkisuku ei salli tällaista pankkia mihinkään maahan. Joten he tekevät aina samoin, että ensin tuohon maahan lähtee neuvottelemaan joku amerikkalainen diplomaatti uudesta keskuspankista ja jos sopimukseen ei päästä, niin seuraavaksi seuraa kyseisen maan valtionpäämiesten salamurhat, joiden operaatioiden takana häärii CIA ja USA:n armeijan erikoisjoukot.



Joten silloin Iranin nykyisellä Presidentti Hasan Ruhanilla on käynyt melkoinen tuuri, että hän on tähänkin päivään asti onnistunut välttämään CIA:n lukuisat murhayritykset.

Mutta Illuminatin porukalla on aina ollut samat metodit käytössä.

1.) Ensin neuvotellaan

ja jos sopimukseen ei päästä, niin sitten 

2.) CIA:n ja USA:n armeijan salamurhaoperaatiot käyntiin

ja jos nekään eivät tuota tulosta, niin lopulta 

3.) USA:n armeija hyökkää kyseiseen maahan suurella joukolla

Aikaisemmin Irakin sekä Afganistanin kohdalla jouduttiin käyttämään tuota kolmatta korttia ja pistämään USA:n armeija hyökkäyssotaan.



Nyt tämä Iranin homma riippuu aivan siitä, että onnistuvatko USA:n ilmavoimat ja CIA tappamaan Iranin Presidentti Hasan Ruhania ilmaiskulla. 



Sillä CIA:lla on varmasti joku Iranilainen poliitikko jo lahjottuna odottamassa, että jos Ruhanista päästää eroon, niin hän on sitten valmis ottamaan Iranissa ohjat CIA:n ohjaamana nukkejohtajana ja päästämään Rothschildit Iranin keskuspankkiin kuin käärmeet pesään.

Israel on tässä sarjassa Rothschildien otteessa kuin se kuuluisa käärmeiden pesä.

Rothschildit ovat jättäneet itsestään myös Israeliin oman katunsa, kun sieltä löytyy Rothschildien bulevardi.



Nathan Meyer Rothschild (kuvassa) totesi aikanaan bisneksistään, että "silloin pitää ostaa, kun verta vuodatetaan kaduilla".

Totta tosiaan Rothschildien suurin bisnes maailmalla on tällä hetkellä USA:n armeijan sodat ja niistä tullut voitto on tahrittu miljoonien verellä ja näitä verirahoja käytännössä suomenkin veronmaksajat kustantavat lainoina USA:n hallitukselle, koska Rothschild omistaa myös Euroopan keskuspankista suuren siivun.

Suomenkin Pankki roikkuu tälläkin hetkellä Rothschildien otteessa kuin löysässä hirressä ja velka sen kuin kasvaa edelleen. Mutta yksityisiä eläkevaroja ei voida käyttää suomalaisten eduksi, vaan ne kasvavat lähes 40 000 euroa tunnissa.


Lähde: Iltalehti