http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 02, 2020

Fasistinen silakkaliike päästetään irti 1.2.2020


Teksti: Teemu Vehkala

Suomeen syntyi 2019 vuoden joulupäivänä fasistinen silakkaliike, joka ilmoittaa vastustavansa rasismia ja vihapuhetta (totuuden puhuminen). 

Liike aikoo järjestää senaatintorilla mielenosoituksen 1. helmikuuta 2020 Helsingin, Senaatintorilla. 

Vaikka silakkaliike kertoo julistuksessaan edustavansa rauhanomaista vastavoimaa populistiselle, vihaa ja rasismia provosoivalle poliitiikalle sekä kannattavansa jakamattomia ihmisoikeuksia ja lasten oikeuksia. Niin tämä nyt ei ihan toteudu sen osalta, että kyseisen liikkeen aktiivit vihaavat yli kaiken suomalaisia totuudenpuhujia, joita he nimittävät vihapuhujiksi.

He vihaavat myös erittäin paljon Perussuomalaisten kansanedustajia, koska heitä he taas syyttävät rasistisesta puheesta.

Silakkaliikeen perustaja Johannes Koski väittää saaneensa idean liikkeensä perustamiseen, kun joukko suomalaisia hänen mukaansa jahtasi kahta al-Holin leiriltä Suomeen turvaan tuotua alle seitsemänvuotiasta lasta ja julkaisi heidän saapumisestaan videoita Youtubeen.

Koski on helsinkiläinen konsoli- ja pc-peliyhtiön käyttökokemusjohtaja ja hän oli viime keväänä feministisen puolueen kansanedustajaehdokkaana viime kevään vaaleissa.

Silakkaliike väittää saaneensa innoistuksensa Italian Sardiiniliikkeestä. 

Minusta tällainen fasistinen liike vaikuttaa enemmänkin siltä, että se olisi hapansilakkaliike. Koska heidän fasistinen ideologiansa on melkein yhtä hapan kuin Surströmmingin hapansilakka.




Kohudosentti Johan Bäckman kertoi Twitterissä, että tämä Silakkaliike on ulkomailta Suomeen importeerattu ääriliberaalien "suomalainen" värivallankumous, jonka tarkoituksena on estää demokratian ja sananvapauden toteutuminen Suomessa.

Olen hyvin paljon samaa mieltä ja tiedän, että tällaisia liikkeitä mm. tykkää eräs Unkarilaissyntyinen suursijoittaja George Soros rahoittaa säätiöineen. 

Sillä se miljardöörisetä tykkää tukkia likaisella rahallaan monien turvat pitkin Euroopan unionia ja myös maailmalla.

Mutta ilmankos Soros ei ole ollut Unkarin valtaeliitin suosiossa vieläkään, kun jo vuonna 2012 hänen Budapestiin perustama yliopisto (Central European University) heitettiin ulos maasta ja jouduttiin siirtämään Wieniin.

Soros kun olisi halunnut tuoda Unkariin CIA:n sivistyksen ja kulttuurimarxistisen ilmastonmuutos, rasisminvastaiset liikkeet ja rajat auki liikkeiden aivopesun.

Rahoittaahan Soros myös järjestöä, joka haluaa peruttaa Brexitin.


Lähde: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006358663.html

https://www.verkkouutiset.fi/george-soros-rahoittaa-jarjestoa-joka-haluaa-peruuttaa-brexitin/