http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 02, 2020

Kevin Spaceyn ahdisteluoikeudenkäynnissä jo 3 kuollutta todistajaa


Teksti: Teemu Vehkala

Ahdisteluskandaalissa edelleen rypevä amerikkalainen näyttelijä Kevin Spacey on ollut myrskyn silmässä, kun häntä ovat monet miehet syyttäneet seksuaalisesta ahdistelusta. Mutta Spaceyn eduksi nyt ihan viimeisten kuukausien aikana jo 3 todistajaa on kuollut.


Toinen heistä on Norjan prinsessa Märtha Louisen entinen puolisto ja kirjailija Ari Behn, joka kuoli joulupäivänä. 

Behn paljasti vuonna 2017, että kuinka Spacey oli kourinut häntä pöydän alla Nobel konsertissa vuonna 2007.

Kun taas tämä toinen viime syyskuussa kuollut todistaja oli hieroja, joka syytti Spaceyn yrittäneen suudella häntä sekä tarttunut häntä genitaaleista kesken hierontasession Malibussa 2016. Mutta Spacey oli kiistänyt hierojan syytteet.

Viime maanantaina kyseisen kuolleen hierojan kuolinpesä ilmoitti tuomioistuimelle, että se luopuukin kanteesta. Joten molemmat osapuolet joutuvat silloin maksamaan omat kulunsa.

Spacey tunnetaan erityisesti elokuvasta American Beauty ja televisiosarjasta House of Cards.

Hänen on myös huhuiltu jo aikaisemmin olevan homoseksuaali, muttahän tuli kaapista ulos vuonna 2017.



Spacey kuului myös viime syksynä selliinsä hämärissä olosuhteissa hirtetyn kohuliikemies Jeremy Epsteinin tuttavapiiriin, jonka yksityisellä saarella hän oli käynyt myös Bill Clintonin kanssa vieraana ja vain arvata saattaa, että hän homoseksuaalina tuskin itselleen mitään Irina viissatasta sinne yksityiselle privaattiosastolle siellä tilannut. Että eiköhän Spacey sinne saattanut tilata käyttöönsä joko miesprostituoituja tai alaikäisiä poikia, joita Epstein pystyi hänelle varmasti siellä tarjoamaan.

Mutta tässä Spaceyn oikeudenkäynneissä se suurin mysteeri kuitenkin lienee siinä, että tilasikohan hän itse näiden todistajien salamurhat ? 

Sillä kyseisellä miehellä on näyttelijänä jo Hollywoodissa maine mennyt ja hän sai jo tuolloin aiemmin sen aikaisemman ahdistelukohun seurauksena potkut tästä eräästä menestyneestä Netflix tv-sarjasta. Joten näyttelijänä hän on käytännössä jo uransa pilannut tapaus, jolle löytyy enää tilausta jostain halvoista b-luokan tuotannoista.¨

Lähde: HS