http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 09, 2020

Kolmannen maailmansodan salattu doktriini


Teksti: Teemu Vehkala

III-maailmansodan salainen doktriini on jotain sellaista tietoa, jota ei aivan levitellä aina nettiin, koska siitä yleisesti tiedetään niin vähän.

Mutta tämän Illuminaatien jo 1800-luvun lopulla suunnitteleman kolmannen maailmansodan tarkoituksena on saada aikaan lopulta tilanne, jossa islamisaatio sekä poliittinen sionismi hävittävät toinen toisensa ja lopulta jäljelle jää enää tilanne, jossa myös kristittyjen asemaa heikennetään lopulta niin paljon, ettei enää lopulta nämä kristitytkään tiedä että minne enää kääntyä.

Ja tuossa loppuvaiheessa sitten nämä III-maailmansodan juonittelevat elitistit astuvat kuvioihin ja julistavat, että nyt perustetaan se maailman keskus Jerusalemiin, josta myöhemmin tulee Uusi Jerusalem.

Tuonne se uusi maailmanjärjestys on suunniteltu tulevaksi ja tämän uudistuksen jälkeen on tarkoitus myös luopua nykyisistä uskonnoista ja tuoda tilalle Illuminaatien pakottama satanistinen uskonto Luciferismi (satanismi).



Salomonin temppeli

Israelissa sijaitseva alue, jossa aikanaan oli rakennettuna tämä Salomonin temppeli on se Illuminaatien pyhin paikka, jonne he haluaisivat sen uudelleen rakentaa.

Mutta kun samalla alueella sijaitsee myös tämä Adb al-Malik nimisen kalifin vuosina 687-691 rakennuttama Kalliomoskeija, niin jos Iran sinne ampuu vaikka ohjuksen tai Israel tuhoaa sen, niin tämä jo itsestään tietää sitä, että silloin kolmannen maailmansodan syttyminen on hyvin lähellä.

Kyseinen Israelin pääkaupungissa Jerusalemin Temppelivuorella sijaitseva Kalliomoskeija kuuluu tällä hetkellä Jordanian Awkaf-ministeriölle.

Salomonin temppeli taas tuhottiin Babylonialaisten toimesta vuonna 586 eaa. Kun jälleenrakennettua temppeliä, joka valmistui vuonna 516 ja tuhoutui vuonna 70 jaa., kustutaan taas nimellä Jerusalemin toinen temppeli. 

Tuon temppelin sisintä osaa kutsuttiin nimeltä kaikkeinpyhin, ja Raamatun mukaan tuossa temppelissä säilytettiin liitonarkkia, jonka taas väitetään olevan juutalaisten pyhä arkku.



Jahven valittu kansa

Tämän Israelin kansoittaneen juutalaisheimojen kohdalla ehkä suurin väärinymmärrys tulee siinä, että kenen valitsema kansa he alunperin ovat. Sillä juutalaiset ei luonut jumala, vaan henkiolento Jahve.



Mutta Jahve kyllä on muinaisten israelilaisten jumala, jota on alunperinkin pidetty yhtenä monista Lähi-Idän jumalista.

Henkiolento Jahvelle kuitenkin kävi kuten myös langenneelle henkiolento Luciferille, että heiltä kummaltakin lähti luojan kulkuluvat pois. Joten heistä kumpikaan ei enää sen jälkeen pystynyt luomaan edes ihmisrotuja tänne.

Lucifer sitten julisti tuon kapinansa, johon sai useita sen ajan serafeja (enkeliolennot) mukaan. 

Nykyään näistä monista sinä aikana Luciferin matkaan lähteneistä serafeista ovat kehittyneet Archoneiksi, joilta on jo katkaistu kaikki elämän virtapiirit, joten sen vuoksi he eivät voi enää vaikuttaa tämänkään planeetta Telluksen kehityskulkuun kuin vain negatiivisesti.



Archoneilla (kuvassa) ei siis ole enää sielua, joten he voivat enää imeä energiaa muista ihmisistä, joihin he yrittävät koko ajan vaikuttaa.

Mutta Archoneilla on suuri rooli mm. tämän matriisin koodaamisessa ja he ovat auttanee mm. kuuluisia rock-tähtiä tulemaan kuuluisiksi. Esimerkiksi Van Halen yhtyeen Sammy Hagar kertoi, että kuinka hän teki jo 60-luvulla diilin näiden isopäisten olentojen kanssa siitä, että hänestä tulisi myöhemmin maailmankuulu eli englanniksi rich and famous.



Uusi Jerusalem

Joka tapauksessa tämän maailmanjärjestyksen tavoite on lopulta laajentua yhdeksi maailman keskittymäksi, jonka keskus tulee olemaan Jerusalemissa, jonka nimeksi muutetaan myöhemmin Uusi Jerusalem.

Tuolta sitten se tulevaisuuden ajan vallan keskitys tulee tapahtumaan ja Illuminaatit haluavat nousta jossain vaiheessa julkisesti valtaan. Kun he vielä tänään piileskelevät kaapissa, eivätkä uskalla tulla ideoineen ulos. Mistä viestii tuo, että jopa Bilderberg kokouksiakaan ei voida edelleenkään pitää julkisesti, vaan ne on aina pidettävä suljettujen ovien takana.

Joten sitten kun tämä vallanvaihto tapahtuu ja koko maailman valtiot on pakotettu luopumaan vallasta sekä itsenäisyydestä, niin jokainen maa kerrallaan tullaan sitten yhdistämään yhteen ja uskonnot lakkautetaan, jonka tilalle sitten tulee uusi maailmanuskonto. 



Jotkut uskonnolliset lahkot taas uskovat, että tuon uuden maailman uskonnon johtaja tulisi olemaan Maitreya.

Se on totta, että kuinka eri uskontokunnat mm. juutalaiset odottavat yhä uutta Messiastaan. 

Hindut taas odottavat uutta Krishnaa sekä Imaami Mahdi on taas muslimien odottama tuleva messias ja Maitreya Buddha buddhisteille sekä Kristus kristityille.



Mutta faktahan on se, että tämä Luciferin kirous on edelleen täällä päällä ja saatana pääsee soluttautumaan monille vallan eri alueille.

Siksi täällä edelleenkin monet turvautuvat milloin Jeesukseen, milloin QAnoniin, milloin päihteisiin jne. 

Pimeyden ja valon voimat käyvät keskenään tuota näkymätöntä sotaa, joka ei kuitenkaan voi olla näkymättä täällä näkyvälläkin puolella. 



Tosiasiassa nämäkin keskinään uhittelevat tahot USA ja Iran ovat geneettisesti kehollistuneet tälle Tellus planeetalle vähän kauempaa ja ovat mm. Dracoja.






Dracot ovat liskomaisia olentoja, jotka ovat kehittyneet negatiiviselle puolelle.



USA:n hallinnossa on monia virkamiehiä sekä entisiä USA:n Presidenttejä, joilla on Dracojen verilinja.

Jos ihmettelette sitä, että miksi heillä on juuri aina erikoinen taipumus pyrkiä hyökkäämään armeijoidensa kanssa Lähi-Itään ja tappamaan siellä miljoonia siviilejä sekä ryöstämään kaikki luonnonvarat sekä raiskaamaan lapset sekä äidit. 

Niin tällaista porukkaa pääasiassa nämä valtaan nousseet Dracot ovat. Mutta heitä on myös Iranin puolella... Koska ei mikään laki estä heitä kehollistumasta kummallekin puolelle.

Dracojen porukka teki aikanaan hyvin kauan aikaa sitten Orionilla valtauksen ja sai aikaan siellä lopulta suursodan.

Joten koska Orion tuhoutui elinkelvottomaksi paikaksi asua, niin täytyi näille sotiville riitapukareille löytyä jonkin kehityskelpoisempi planeetta asua ja karmanneuvosto päätti, että Tellushan on sellainen. Joten sitten nämä lisko-olennot pääsivät syntymään ihmisiksi (homo sapiens).

Joten nyt varmaan näette sen, että miksi tämä planeettamme on eräistä syistä hyvin sekaisin ja täynnä näitä toisiaan tappavia eliöitä, jotka toimivat nyt USA:n Deep Staten johdossa.

Se kun on katsos niin, että tämä Dracojen sakki ei ymmärrä kosmisista lainalaisuuksista mitään, että kuinka täällä Tellus planeetalla saa toki sikailla ja rellestää miten haluaa, kunhan älyää seuraukset, että se mitä kylvät niin sen myöhemmin niität pois (karma) jne. 

Vapaa tahto täällä on myös yksi kosminen luonnonlaki, jota nämä Dracot eivät kunnioita pätkääkään, vaan pakottavat Suomessakin työttömät Aktiivimalliin jne. 

He tykkäävät pompotella ihmisiä oman pillinsä mukaan eivätkä kunnioita tavallista ihmistä piirun vertaa.

Yhteiskunnallisesti on jopa vaarallista, että jos näitä sosiopaatteja ja kyykyttäjiä sekä psykopaatteja päästetään kaikkiin hallintoelimiin aina sosiaalitantoiksi asti. Koska he aiheuttavat yhteiskunnallemme suunnattomat menoerät vuosittain.

Henkisen väkivallan aika saisi olla jo ohitse, mutta nämä edellämainitut tahot jarruttavat tätä kehityskulkua tuntuvasti.



Näiden Illuminaatien draco-verilinjat ovat aina Babylonian ajoilta peräisin ja tämä myös todistaa sen, että miten valta ollaan onnistuttu säilyttämään vain näin pienen eliitin kesken kautta ajanlaskun.

Mutta asia on niin, että kerta täällä edelleen vaikuttaa tällainen Atlantiksen ajoilta tuttu salainen ylipappiskultti, niin jos nämä Illuminatin ylipapit ja ylipapittaret eivät suostu tulemaan kaapeistaan ulos, niin ei meidän heidän edessä tarvitse kumartua ja nöyrtyä, koska eivät he ole meidän kuninkaallisiamme. 

Mutta toki kuninkaalliset suvut kuuluvat samaan verilinjaan ja heidän edessä olemme tavallaan niitä alempaa kastia. 



Mutta tarkoitan tällä sitä, että jos tuossa heidän satanistisessa valtahierarkiassa on niin paljon jotain, joka ei kestä päivänvaloa, kuten nämä että kuinka he mestaavat lapsia ja juovat niiden veren. Kuten tekivät Babyloniassa Moolok (kuvassa) rituaaleineen.

Sillä jos nämä Illuminaatit saataisiin julkisuuteen siitä mitä he ovat juonitelleet mm. valtioiden päänmenoksi, niin he joutuisivat silloin tekemään Temppeliritarit ja pakenemaan taas maan alle uudelleen, kuten Temppeliritarijärjestö joutui tekemään 1300-luvun Ranskassa, joissa kaikki kiinniotetut laitettiin tunnustamaan roviolla.



Vatikaanista tätä vallan näkymätöntä kättä myös heilutellaan siltä osin, että Vatikaani toimii myös Illuminaatien johdossa hyvin vaikutusvaltaisena elimenä.

Itse asiassa CIA:lla on yhteyksiä Vatikaaniin.