http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 09, 2019

Marco de Witin edustama SKE joutui poliisin vainonnan kohteeksi vaalien alla


Teksti: Teemu Vehkala

Marco de Witin edustama Suomen Kansa Ensin (SKE) puolue joutui poliisin vainonnan kohteeksi näin vaalien alla.

Iltalehti kirjoitti nyt aiheesta, että kuinka Helsingissä Kampin Narinkkatorilla järjestetyssä vaalitilaisuudessa eduskuntaan pyrkivän puolueen toiminnassa epäillään nyt rikosta. 

Mutta Iltalehden toimittajalle ei annettu oikeutta kertomaan, että kyse oli Marco de Witin edustama Suomen Kansa Ensin (SKE). Etteivät he nyt saisi näin vaalien alla ilmaista vaalimainosta. 

Poliisin mukaan tämän puolueen kampanjointi on ollut vihamielistä ja maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen syrjintään tähtäävää.

Rikoksesta kuulemma nyt epäillään kahta eduskuntavaaliehdokasta, joista toinen on kyseisen puolueen puheenjohtaja Marco de Wit.

Mikä maahanmuuttajien kritisoimisessa on rikollista ? 

Vielä muutamia vuosia sitten Perussuomalaisten ehdokkaana oli Frederikinä paremmin tunnettu Ilkka Sysimetsä, joka mainosti että maahanmuuttajille postimerkki perseeseen.

Tuollainenkin kielenkäyttö oli tuolloin sallittua ja poliisi ei aloittanut Frederikin lausunnoista kansankiihotus-esitutkintaa. Mutta Marco de Wit on eri sarjan mies, kun hän on SUPO:n tarkkailulistalla sekä hänet nähdään vaaralliseksi henkilöksi, koska hän vastustaa mm. SKE puolueessa Suomen Nato-jäsenyyttä sekä yksityisomisteisia pankkeja, joista uskasi myös puhua äsken järjestetyssä pienpuolueiden vaalitentissä.Kaikki tämä kyseinen poliisin aloittama vainonta SKE puoluetta kohtaan sai alkunsa viime viikonloppuna, kun SKE:llä oli Perussuomalaisten ja Piraattien vaalimainoskojujen keskellä oma telttansa, josta Piraattien ehdokas soitti paikalle poliisit ja valitti, että SKE:llä ei saisi olla koko vaalitelttaansa tuolla koko alueella.

Lopulta paikalle säntäsi myös Perussuomalaisten edustaja, joka pyysi myös poliiseja paikalle ja vaati poliiseja poistamaan SKE:n vaaliteltan, kun tämä MATUT ULOS teksti kuulemma uhkasi tahrata näiden Perussuomalaisten maineen.

No jos nyt ylipäänsä katsotaan sitä, että minkälaisella retoriikalla Perussuomalaiset ovat puhuneet vain turvapaikanhakijoista, niin kyseisen puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-Aho nimittää heitä edelleen turvapaikkashoppailijoiksi, jotka tulevat tänne Suomeen vain paremman elintason puolesta. 

Hän puhuu tuossa aivan totta, mutta joku vihervassari näkee tässä jo rasismia, ettei maahanmuuttajista ja turvapaikanhakijoista saa puhua sillä tavalla, että he olisivat joitain elintasosurffareita.

Sitten vihervassari vetää rasisti-kortin esiin ja natsi-kortin esiin sekä aloittaa tuomitsemaan kaiken maahanmuuttajiin kohdistuvan syrjinnän sekä kritiikin.

Tämänlainen toiminta on tänä nykyaikana vihervasemmistolaista fasismia, jonka kohteeksi joutuvat yhä suuremmin kantasuomalaiset Suomen tulevaisuudesta huolestuneet kansalaiset.

Miksi Marco de Wit piti sensuroida Iltalehden jutusta pois ? 

Se on mielenkiintoinen juttu, että miksi Marco de Wit piti sensuroida pois tuosta Iltalehden jutusta, kun hänestä uutisoitiin omalla nimellään vielä MTV Uutisten sivuilla 16.01.2019 ? 

No sen takia de Wit lisättiin nyt mustalle listalle hetkeksi, koska käynnissä ovat vaalit, joissa tämä de Witin edustama Suomen Kansa Ensin (SKE) pienpuolueena kuuluu tämän Suomen korruptoituneen valtapuolueiden eliitin poliittisiin vihollisiin näiden muiden pienpuolueiden ryhmien kanssa. Joten sen vuoksi heille ei saisi antaa tuumaakaan ilmaista mainosta näin vaalien alla.

Helsingin valemediatalon sisällä (HS, IL, IS) kokoontuu viikoittain ns. keskiviikkokerho, jonka tehtäviin kuuluu myös näiden poliittisesti mustalla listalla olevien henkilöiden seuranta ja sensuuristatusten muuttaminen. 

Mutta myös Yleisradiolla on oma musta listansa sellaisista Suomen toisinajattelijoista, joita ei aina ulkoministeriötä myöten suostuta päästämään yhteenkään Yleisradion tv- tai radiokanavalle esille.Kohudosentti Johan Bäckman sai mm. tämän statuksen vuonna 2014, jolloin hän oli vieraana Jari Sarasvuon silloin Nelosella pyörineessä tv-showssa. 

Hänen tarvitsi vain kertoa tuossa ohjelmassa Ukrainan sodan todelliset syyt ja CIA:n läsnäolo, niin tämä riitti jo koko Sarasvuon ohjelman hyllyttämiseen ja käsky tuli ylhäältä.

Joten jos Suomen mediakenttä toimii todellakin tällä tasolla, niin mehän olemme kuin jo Pohjois-Korea, siitä mitä tulee tähän lehdistönvapauteen.

Totuuden puhuminen on siis äärimmäisen vaarallista toimintaa myös Suomessa. 

Mutta vieläkin enemmän nämä globalistikonnat pelkäävät meitä toisinajattelijoita, jotka vielä tarvittaessa kohtaloaan uhmaten uhraamme koko elämämme näiden totuuksien paljastamiseen ja esille tuomiseen.

Sen voin silti omasta kokemuksesta sanoa, että siitä maksettava hinta on todella kova ja nyt en puhu rahasta enkä edes mistään ruplasalkusta, joita meillä ei kenelläkään ole näkynyt, vaikka nämä YLE:n muutamat vainoharhaiset toimittajat väittävät näin olevan.

Lähde: Iltalehti

Tilannetieto muuttui... Nyt Iltalehti paljasti SKE puolueen nimen ja vetosi siihen, että poliisi vahvisti asian iltalehdelle klo 10:37 paikallista aikaa.

SKE sai nyt ilmaista vaalimainosta Iltalehdeltä, jonka globalistikonnat uskovat olevan negatiivista. Mutta asiahan on niin, että pääasia että nimi kirjoitetaan oikein, joten tuollainen vaalimainos olisi rahalla ostettuna useiden tuhansien eurojen arvoista.