http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 04, 2019

Ilmastouskovaisuus on hyvin vaarallinen ilmiö uuden maailmanjärjestyksen toteutumisen kannalta


Teksti: Teemu Vehkala

Toimittaja Matti Virtanen julkaisi äskettäin äärimmäisen mielenkiintoisen teoksen nimeltä Ilmastopaniikki

Hän on toimittajana ottanut selville tällaisen globalistisen Extinction Rebellion (Suom. Elokapina) liikkeen taustoja.Tämän kulttuurimarxistisen ilmastoliikkeen yksi perustaja on Stuart Basden, joka on todennut jo julkisesti, ettei ilmastonmuutoksen torjunta ole liikkeen tarkoitus, vaan keino sen päämäärän saavuttamiseen.

Green Peacen perustaja Patric Moore kommentoi aikanaan vuonna 2007 tuotetussa dokumenttielokuvassa The Great Global Warming Swindle, että kuinka ympäristöekstremismi ilmaantui kehiin, koska maailmanlaajuinen kommunismihanke epäonnistui.

Tämän jälkeen sitten mm. monet sodanvastustajat ja aktivistit siirtyivät toimimaan ympäristöliikkeisiin ja toivat mukanaan ns. uusmarxilaisuuden ja opettelivat käyttämään ns. vihreämpää kieltä.KBG:n loikkari Yuri Bezmenov kertoi jo vuonna 1994, että kuinka Neuvostoliitossa käytettyjä keinoja on käytetty läntisten yhteiskuntarakenteiden murtamiseen.

Siinä hän kuvailee näitä hyväksikäytettyjä ihmisjoukkoja hyväuskoisiksi idiooteiksi, jotka kuvittelevat taistelevansa jonkun paremman puolesta. Tässä tapauksessa heitä ovat tämä Vihreämpi porukka, jotka kuvittelevat taistelevansa ilmastonmuutoksen puolesta.Mutta tämän elokapinaliikkeen yksi perustaja Roger Hallam (kuvassa) kuvaili tätä kyseistä hanketta aikanaan näin; "Vallankumouksemme saa voimansa hyväuskoisista hölmöistä, eli ns. tosiuskovista, jotka johdat taistelukentälle ja tästä vastareaktiosta, kun heitä lyödään päähän."

Hallam kertoi vielä, että kuinka siinä vaiheessa kun nämä hyväuskoiset hölmöt huomaavat tulleensa huijatuiksi muodostavatkin sen aikaiselle järjestelmälle suuren uhan.

Tämän ex KGB mies Bezmenovin mukaan nämä hyväuskoiset hölmöt tullaan sitten lopulta viemään riviin ammuttaviksi.

Tämä on käytännössä tämän maailman salaisen valtaeliitin suunnitelma uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle. Miten pystyt käännyttämään järkiin ilmastouskovaisen ? 

Tämä onkin miltei miljoonan euron kysymys, että miten pystyt käännyttämään järkiin hyväuskoisen hölmön ilmastouskovaisen ? 

Heistä kun valtaosa on vielä akateemisesti koulutettuja henkilöitä, jotka luulevat kaikki toimivansa jonkin suuremman ja globalistisen ilmastonpelastamisen hyväksi.

Aivan samalla tavalla kuin myös tämä globalisaatio-hanke saatiin propagandan keinoilla näyttämään, että kyseessä olisi vain globaalinen verkostoituminen.

Mutta kun nämä yliopistoissa asti aivopestyt ja harhautetut ihmiset eivät älyä, että sana globalisaatio ei tarkoita heidän verkostoitumista. 

Vaan kyseessä on vain näiden maailman varakkaimpien ja vaikutusvaltaisimpien yhtiöiden sekä pankkien välisestä verkostoitumisesta ja aina tällaisessa pelissä sinä veronmaksajana joudut sijaiskärsijäksi, koska nämä globalistit ovat aina sinun taskuillasi enemmin tai myöhemmin ryöstämässä sinulta yhä enemmän mitä käsiinsä saavat.Ekofasismi on todella vaarallinen liike/ideologia

En nyt valehtele tässä sanomalla, että ekofasismi on maailmalla äärimmäisen vaarallinen ideologia ja liike.

Se on sitä jo sen perusteella, että tämän saman liikkeen/ideologian sisälle on myös rakennettu täysin fasistinen ja totalitaristinen sananvapauden kieltäminen, joka tehdään nykyään mm. vetoamalla rasismiin. 

Joten nämä kyseisen ekofasistisen ideologian kannattajat eivät huomaa, että samalla myös heidän sananvapaus viedään asteittain pois kuten meidän muidenkin.

Internet alustoille ja sosiaaliseen mediaan kirjoittaminen tehdään yhtä vaikeammaksi ja ihmisiä tuomitaan jo nyt vankeuteen aina nettikirjoittelusta asti vetoamalla milloin vihakirjoitteluun tai kansankiihotukseen.

Kun tämän koko ekofasistisen ideologian ja hankkeen päärahoittajat ovat mm. Rothschildien suku sekä säätiöt, George Sorosin säätiöt jne. 

Että mikähän intressi näillä kyseisillä eliitti-tahoilla olisi rahoittaa tällaista globalistista ilmastonmuutosuskoivaista liikehdintää, ellei heidän maalinsa olisi lopulta luoda tämä globalistinen, fasistinen, totalitaristinen uusi maailmanjärjestys tämän ilmastonmuutoksen huijaamisen varjolla, jonka nämä hyödylliset idiootit heille tuovat kuin hopealautasella, kun eivät huomaa kuinka heitä vedetään nenästä koko tämän ajan.

Lähteet: Jarmo Ekmanin Facebook seinä (Pirkanmaan vaalipiirin IPU ehdokas) 

Yuri Bezmenovin luento

Youtube