http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 05, 2018

Ministerit eivät uskaltaneet tulla paikalle aktiivimallia vastustavaan mielenosoitukseen


Suomen hallituksen nykyiset hallituksen ministerit eivät uskaltaneet tulla paikalle tähän viime perjantaina järjestettyyn Helsingin keskustassa senaatintorilla järjestettyyn mielenosoitukseen.


SAK:n ammattiliiton johtaja Jarkko Eloranta väitti Twitterissä tämän johtuneen siitä, että näin sovittiin pääministeri Juha Sipilän kanssa.Sen sijaan ministerit lähettivät torille tämän jo vuosia matalapalkkaisen orjatyön puolestapuhujan Juhana Vartiaisen, joka loikkasi muutama vuosi sitten demareista Kokoomukseen.

Vuosi sitten tämä Vartiainen päästi tällaisen aivopierun kuin "Kuuden euron palkkakokeilu ei ole keneltäkään pois". 

Jos tämä kuuden euron tuntipalkka kerta on niin äärimmäisen hieno asia, niin miksei tämä Juhana Vartiainen voisi kokeiluluontoisesti alentaa eduskunnan palkkiotaan muutamaksi kuukaudeksi tuohon 6 euroa tunti. Sehän tekee jo peräti 960,00 euron tulot kuukaudessa, joista vielä menee verot pois.

Sillä jäävällä osalla voi sitten kuka tahansa Kokoomuksenkin kansanedustaja kätevästi lyhentää tuon yli 750 000 euron arvoisen omakotitalonsa yhtiövastiketta sekä sähköautonsa lainaa pois ja käydä syömässä viiden Michelin tähden ravintoloissa viisi kertaa viikossa sekä ostaa Unikulmasta kalliita TEMPURIN torkkupeittoja, jotta pystyy nukkumaan eduskunnassa työaikana.   Mutta olettavatko nämä Kokoomusperkeleet, että köyhän suomalaisen on kohta muutettava asumaan telttaan sillan alle, jotta pystyy pärjäämään näissä kapenevissa palkkaorja talkoissa.SAK ei ole edelleenkään työttömän tai työläisten puolella


Tämä Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK on tähän asti yrittänyt uskotella, että se olisi tässä aktiivimallia vastustavassa liittoutumassa työttömien puolella. 

Mutta kun totuus on se, että tämä SAK:n johtaja Jarkko Eloranta kuuluu ihan siihen samaan Helsingin herrojen selänpesukerhoon, jonne kuuluu myös pääministeri Juha Sipiläkin. 

Joten ei tuossa sarjassa enää olla mitään toistensa poliittisia vihollisia. Mutta koska SAK:n kohdalla pelissä ovat lukuisten työtä tekevien Suomalaisten veronmaksajien rahat, niin siksi tässä nämä SAK:n johto yrittää esittää että se olisi tässä nyt jokin aito ja Aktiivimallia vastustava liittouma. Vaikka todellisuudessa tämä viime perjantainakin nähty päivän lakkokin oli pelkkää sumutusta.

Aktiivimalli uhkaa seuraavaksi Suomen työväestöä, koska se raivaa pois lukuisia vakituisesti työllistettyjä työntekijöitä. Koska työmarkkinoille tuli nyt aktiivimallin johdosta paljon halvempi työväestö, joiden työpanos voidaan vielä tehdä liiton sopimuksia halvemmalla.

Työpaikkoja kun ei koskaan kasva puussa ja koko työmarkkinat ovat aina riippuvaisia myös sen hetkisestä ostovoimasta.   

Suomen valtionvelka on jo nyt melkein yli 110 miljoonaa euroa ja tämä valtionvelka kasvaa jo n. 600 000 euroa tunnissa.

Kaikki tämä velkaantuminen johtuu yksinkertaisesti siitä, että nämä tänne Euroopan Keskuspankista lainatut eurot painetaan ja luodaan tuolla Euroopan Keskuspankin printtereillä.

Mikäli Suomen Pankilla olisi oikeus jälleen painaa omaa rahaa ja laskea sitä liikkeelle, niin tällä saisi myös tämän suunnattoman velkaantumisen kuriin. Mutta se edellyttäisi silloin eron EU:sta.

Tähän kuitenkaan tämä nykyinen valtahallinto ei suostu, koska heistä suurin osa ministereitä myöten on lahjottu ja ministereiden kohdalla nämä lahjonnat ovat mm. nuo heille luvatut pankkiiri virat. 

Kuten Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja Timo Soini sai pankkiviran Lontoosta, jonka hän tulee vasta kesäkuussa 2018 ilmoittamaan julkisuuteen.

Näille koijareille siis maksetaan hyvät palkkiovirat sen puolesta, että nämä ministereinä lupaavat tuhota Suomen talouden Eurostoliiton velkaorjuudella.

Sitten meidän veronmaksajien muka kuuluisi maksaa kallis hinta näiden talousrikollisten tekemistä valtion rötöksistä.


Teemu Vehkala


Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10057285

sdfsdf