http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 19, 2018

Juha Sipilä lähti veronmaksajien rahoilla seuraamaan Etelä-Korean talviolympialaisia


Pääministeri Juha Sipilä järjesteli valtioneuvoston avulla virkamatkan Etelä-Korean olympialaisiin, jotta pääsee nyt puolisonsa Minna -Maaria Sipilän kanssa veronmaksajien rahoilla seuraamaan myös Suomen jääkiekko-otteluita.


Kisaturistireissu täytyi vaan naamioida näyttämään virkamatkalta. Joten siksi samalle kisaturistireissulle sovittiin myös tapaamisia Korean pääministeri Lee Nak-yonin kanssa. Vaikka nämä tapaamiset eivät olleet tämän kisaturistimatkan idea.


Suomen lehdistölle kerrottiin vielä propaganda tiedote, että pääministerin olisi tarkoitus keskustella Suomen ja Etelä-Korean välisistä taloussuhteista sekä alueellisesta tilanteesta.
Poliittinen korruptio rehottaa Suomen jääkiekkoliitossa


Ilman Suomen jääkiekkoliiton (Finlands ishockeyförbund ry) apua ei tällainen poliittinen korruptio onnistuisi ja silloin myös Suomen pääministeri joutuisi lentämään Etelä-Korean olympialaisiin omilla rahoillaan. 


Mutta vaikka Sipilälläkin siihen olisi helposti varaa, niin silti virkaan kuuluvat edut kuten ilmaiset kisaturistimatkat valtioneuvoston piikkiin käytetään aina eduksi kuin vain voidaan.


Suomen jääkiekkoliitolla on nykyään peräti 14 valiokuntaa, jotka vastaavat eri toiminta-alueista kuten myös poliitikkojen lahjomisesta (ilmaiset kisamatkat veronmaksajien piikkiin).Lähde: http://www.iltalehti.fi/pyeongchangin-olympialaiset-2018/201802162200750275_pz.shtml

http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/paaministeri-sipila-pyeongchangin-olympialaisiin