http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 22, 2018

Konnien juonet alkaa paljastumaan tiedustelulain osaltaYhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA ja Britannian tiedustelupalvelu MI6 sekä Ruotsin sotilaallinen tiedustelu- ja turvallisuuspalvelu MUST saavat luvan toimia ja vakoilla salaisesti Suomessa kun tämä kohuttu tiedustelulaki menee ensin läpi eduskunnassa.


Tämän tiedustelulain jälkeen myös kotimaiset urkkijat Supo ja Puolustusvoimatkin saisivat vakoilla ja kerätä tietoa, vaikka ketään ei epäiltäisi edes rikoksesta. 


Nykyisin Supolla ja Puolustusvoimilla ei ole oikeuksia vakoilla Suomen sisällä ilman rikosepäilyä. Mutta Supo on tehnyt sitä tähän mennessä salaa kysymättä oikeuslaitokselta.


Eduskunta aloitti keskustelun tiedustelulaista tänään.Suomen hallitus haluaa ulkomaan tiedustelupalvelut vakoilemaan Suomen internet liikennettä


Tämä Suomen oikeiston ykkös propagandamedia ja Suomen Pravda Helsingin Sanomat julisti nyt sivuillaan, että kuinka Suomen hallitus haluaisi tiedustelulain läpi mentyä ulkomaan tiedustelupalvelut tarkkailemaan Suomen nettiliikennettä.


Ulkomaalaisilla virkamiehillä kun olisi Hesarin mukaan paljon parempi osaaminen tämän verkon tarkkailuun mitä vaikkapa Supolla.


Toisin sanoen tiedustelulaki avaisi ovet ulkomaan tiedustelupalveluille ja vieraan vallan agenteille tulla toimimaan Suomen kamaralle ja vaarantaa maan sisäistä sekä ulkoista turvallisuutta. 


Mutta koska Helsingin Sanomat / Pravdan propagandan mukaan tämä on vaan hieno tilaisuus sallia vieraan vallan tiedustelupalveluille ovi Suomeen ja päästää heidät vakoilemaan Suomen kansalaisia "kansallisen turvallisuuden" nimissä.


Ottaen vielä huomioon sen, että nämä samat tiedustelupalvelut CIA sekä MI6 myös tappavat ihmisiä "kansallisen turvallisuuden" nimissä. 


Nato tappaa jo nyt EU maiden toisinajattelijoita salaisesti "kansallisen turvallisuuden" nimissä.
Tämä kansallinen turvallisuus on vain pelkkä salonkikelpoinen sana, jolla todellisuudessa tarkoitetaan tämän maailman rikkaimman keskus ja -sijoituspankkeja ohjaavan eliitin turvallisuutta. 


Koska nämä konnat pelkäävät sen oman turvallisuutensa puolesta, jos nämä heidän kaikki juonensa paljastuisivat maailmalle. 


Joten kun tiedustelupalvelut väittävät turvaavansa kansallista turvallisuutta, niin he todellisuudessa toimivat vain näiden pankkiirien rikollisten yksityisinä suojeluskuntina. 


Sillä sitä myös CIA ja tämä ent. Blackwater yksityisarmeija todellisuudessa on.Lähde: HS