http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 15, 2018

Kokoomuksella on pyöröovi isoihin terveysyhtiöihin


Kokoomuspuolue on saavuttanut viimeisen kymmenen vuoden sisällä pyöröoviyhteydet suuriin terveysalan yhtiöihin.

Eduskunta myönsi viime keskiviikkona vapautuksen kahdelle kokoomuksen kansanedustajalle, joista toinen Sanna Lauslahti siirtyy suoraan Lääketeollisuus ry:n puheenjohtajaksi.

Outi Mäkelä taas siirtyy Nurmijärven kaupunginjohtajaksi. 

Ennen Lauslahtea kokoomuksesta on siirtynyt lääketeollisuuden (BIG PHARMA) palvelukseen sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty Terveystaloon sekä Lasse Männistö ja ministeriavustaja Joonas Turunen Mehiläiseen. 

Kovasta verosuunnittelusta tunnettu Mehiläinen voisi kyllä veroparatiisiyhtiönsä puolesta muuttaa nimensä vaikka terveystalo paarmaksi.Loikkaukset tehdään vain suurempien lihapatojen takia

Syy näihin lukuisiin loikkkauksiin kokoomuspuolueessa johtuvat siitä, että koska kokoomuksella on suorat yhteydet lääketeollisuuden (BIG PHARMA) monikansallisiin yhtiöihin. 

Joten jos joku kokoomuksen kansanedustaja saa tilaisuuden siirtyä suurempien lihapatojen ääreen, niin houkutus on tarpeeksi suuri. Koska nämä lääketeollisuuden monikansalliset nappikauppiaat tarjoavat tuhansia euroja enemmän kuukaudessa kuin mitä kansanedustajat tienaavat.

Lähteet: Uusisuomi