http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 06, 2013

Komedienne Roseanne Barr kertoi totuuden Hollywoodin ja MK ULTRA:n välisestä liitosta



Yhdysvaltalainen näyttelijä ja komedienne Roseanne Barr oli äsken RT-uutiskanavan haastattelussa ja hän siinä kertoi mm. sitä, että minkälainen systeemi Hollywoodin viihdeteollisuus on. Eli siellä kun on useita näyttelijöitä joilla löytyy myös omiakin poliittisia mielipiteitä, mutta niitä ei oikein uskalleta julkisesti esittää. Koska muuten ura voikin olla sitten siinä.

Barr kertoi sitten suoraan, että kuinka MK ULTRA mielenhallintamenetelmä toimii ja hallitsee edelleen keskeisenä tekijänä Hollywoodissa. 



Roseanne Barr on tunnettu komedienne uransa jälkeen mm. poliittisista mielipiteistään mitä taas eivät ole miellyttäneet usein median valtaeliittiä, minkä johdosta hän on saanut paljon lokaa niskaan tämän johdosta..



Barr kertoi myös tuossa RT:lle antamassaan haastattelussa, että käy edelleen harvakseltaan Hollywoodissa eräissä julkisissa tilaisuuksissa, joissa usein sitten monet tunnetutkin näyttelijät tulevat hänelle vartavasten oikein kuiskaamaan hänelle hiljaisella äänellä, että; "kiitos siitä mitä olet sanonut julkisuudessa..." Eli kertoo aika suoraan sen pelon ilmapiirin, mikä Hollywoodissa on näiden monien näyttelijöiden yllä. Kun he eivät uskalla esittää omia mielipiteitään julkisuudessa. Koska pelkäävät putoavansa sieltä Hollywoodin rakentaman suosiopyramidinsa huipulta alas.