http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 26, 2013

Floridalainen professori väittää: Sandy Hook kouluammuskelu sekä Bostonin pommi-iskut olivat lavastettu harjoitusFloridalainen professori James Tracy kohahdutti jo viime-vuoden lopulla väittämällä, että Sandy Hookin kouluammuskelu oli lavastettu.

Nyt suomen Aamulehti julkaisi maailmallakin julkaistun jutun siitä, että Tracy esittelee nyt blogissaan uutta salaliittoteoriaansa, jossa hän nimittäin uskoo, että Bostonin pommi-isku, jossa haavoittui lähes 200 ihmistä ja kuoli 3 olikin vain lavastettu hallituksen lavastama suuronnettomuusharjoitus.

Professori perustelee näkemystään kuvatodisteilla ja hänen mukaansa on mahdollista, että kyse on vain savupommista ja näyttelijöistä.

Tässä huomaa hyvin kuinka tämäkin uutinen on nyt revitty esiin maailmalla vain siinä tarkoituksessa, että saataisiin esitettyä muille että tämä olisi vain jonkun yksittäisen henkilön kehäpäätelmä. Vaikka todellisuus on aivan toinen näiden false-flag iskujen päätelmissä ja ne eivät koskaan ole kenenkään yhden ihmisen omia salaliittoteorioita ja vielä tuo sana "salaliittoteoria" on keksitty vain sitä varten, että sillä sivutetaan kaikki olennainen kriittinen ajattelu, joita tämänkaltaisenkin mysteerin selvittäminen kuin Bostonin pommi-iskut vaatii.Tässä näitä mm. Abovetopsecret.com foorumilla levinneitä kuvatodisteita nyt on vaikka millä mitalla ja tuossa alalaidassa näkyy se jalkansa juuri menettänyt mies, jolla onkin todellisuudessa vain jalkaproteesit, koska menetti molemmat jalkansa Afganistanissa vuonna 2011.Sandy Hookin kuollut naisrehtorikin oli kuin ihmeenkaupalla taas ilmestynyt Bostonin pommi-iskuihin ja kuullut ensimmäisistä pommeista. Onkhan hän noussut kuolleista?

Ei tämä selity millään muulla, kuin sillä että noilla on tuolla jenkeissä tiettyjen näyttelijöiden kuvat tällaisten lavastettujen false-flag iskujen varalle. Joita sitten kierrätetään aina uudelleen ja uudelleen, kun eihän nyt kukaan enää heidän kasvojaan muista puolenvuoden päästä ja jos joku nyt niitä kyseenalaistaa, niin hyökätään mediassa näitä väitteitä vastaan ja julistetaan "hullujen salaliittoteoreetikkojen" huuteluiksi.Tässä kuvassa sitten näkyy pullo mahdollista tekoverta. Mutta tietenkin joku voi heittää väitteen, että se on vain ketsuppipullo.Nimettömänä pysytellyt henkilö kirjoitti yhdysvaltalaiselle anonyymille keskustelufoorumille ma 15.4.2013 Eli juuri tuona päivänä, jolloin Bostonin pommi-iskut lavastettiin. Hän kertoi työskentelevänsä jollekin turvallisuuskomissiolle ja kertoi näiden juuri lavastettujen pommi-iskujen jatkosuunnitelmasta, missä lavastettu syyllinen löytyisi vasta perjantaina, joka osui sitten täysin oikeaan.

Hänen mukaansa näiden lavastettujen pommi-iskujen ja ajojahdin salainen motiivi olisi jatkossa saada kiellettyä voimakkaampia tuliaseita, koska niitä voitaisiin käyttää hyväksi tämänkaltaisissa terroriteoissa. Joten silloin tämän false-flag iskun motiivi oli silloin ennenkaikkea saada kiristettyä yhdysvaltain aselakeja.

Sama henkilö sitten vielä totesi ettei voi valitettavasti tehdä asialle mitään, tai muuten hän menettäisi työnsä. 

Lähde:

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194809877028/artikkeli/floridalainen+professori+vaittaa+kouluammuskelu+oli+lavastettu+ja+bostonin+isku+harjoitus.html

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread941223/pg15