http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2013

Ydinmateriaaleja kuljettanut rekka meinasi kaatua Saksassa. Tuntematon valopallo esti suurkatastrofin aineksetSaksan, Stuttgartissa meinasi tapahtua 27.02.2013 suuri ydinkatastrofi kun ydinmateriaalia kuljettanut rekka-auto meinasi kaatua kesken ajon ojaan autobahn A81-tiellä. Mutta tieliikennekamerasta näkyy, kuinka tuntematon valon välähdys estää rekan kaatumisen ja nostaa sen ylös ja laskee sen jälkeen poikittain tielle. Tämä kyseinen videonauha julkaistiin Pacific News Center uutiskanavalla. Lisäksi rekan kuljettama ydinmateriaali hävisi tämän jälkeen täysin kokonaan.

Tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, että onko tässä kyseessä tarkoituksellisesti tehty huijaus vai aito tapaus. Mutta se on selvää, että tuo Pacific News Center, joka julkaisi jutun ulos on aito uutiskanava.


Tällaisia tilanteita on varmasti tapahtunut aiemminkin, kuten esim. Ruotsin päältä on napattu ydinohjus talteen ja tämän videonauhan saisi edelleen Ruotsin televisiolta n. 3000 €/hintaan ellei joku ole sitten sattunut nauhoittamaan sitä aikanaan.
Ent. Olkiluodon ydinvoimalan sähköinsinööri Arto Laurin mukaan ydinlastirekan kaatuminen tietää niin suurta ympäristökatastrofia, että mikäli vaikka plutoniumlasti leviää ojaan. Niin muutamassa minuutissa se ehtii tappaa kaiken elävän useamman kilometrin säteellä. Että tästä voidaan jo jotain päätellä.Mutta sitäkään mahdollisuutta ei kannata poissulkea, että tämä koko juttu olisi tehty vain disinfotarkoituksessa, jonka tavoitteena olisi nyt vain mustamaalata kaikki ne henkilöt jotka tähän kyseiseen valopalloon uskoo. Sillä Yhdysvalloissa muutenkin eletään tällä hetkellä niitä aikoja, jolloin kansallisen ufosalailun verhoa yritetään raottaa enemmän. Mutta Pentagon on ollut edelleen täysin vastahakuisella linjalla ja tulee kyllä varmasti lisäämään ufo-disinfoa peliin minkä vain kerkiävät.