http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Connecticutissa terrorisminvastainen harjoitus Sandy Hookin kouluampumisen aikana


Sandy Hookin kouluampumistapaus sai jälleen uuden mystisen käänteen, kun nyt selvisi Yhdysvaltain nopean toiminnan virasto FEMA:n julkisilta sivuilta, että juuri tuona kyseisenä päivänä 14. Joulukuuta 2012 Milloin tapahtui tämä Sandy Hookin koulussa tapahtunut ampumavälikohtaus. Järjestettiin vain muutaman kilometrin päässä Connecticutin Bridgeportissa terrorisminvastainen harjoitus, joka liittyi juuri lapsiin suunnattuun terrorismiin.


Tässä näkyy Yhdysvaltain nopeantoiminnan viraston (FEMA) virallisesta raportista suoraan tuo, että Perjantaina 14. Joulukuuta 2012 St. Vincentin sairaalakeskuksessa osoitteessa 2800 Main Street Bridgeport, CT 066606 klo 9.00-16.00 lapsiin kohdistuvan katastrofinehkäisyharjoitus.Sandy Hookin koululle Newtoniin ei ole Connecticutin Bridgeportista kuin vajaa 30 km matkaa. Tämä ei todellakaan ole mitään sattumaa, että myös;

-  9/11 terrori-iskujen
-  Lontoon 7/7 terrori-iskujen

Aikana järjestettiin myös ns. terrorisminvastainen harjoitus. Tämä yleensä viittaa lavastetun false-flagin suuntaan jokaisessa tapauksessa.Tässä on vielä tuo klassinen pätkä, jossa eräs turvallisuusalan työntekijä kertoo suorassa uutislähetyksessä, kuinka olivat suorittamassa terrorisminvastaista harjoitusta Lontoon maanalaisessa ja juuri samaan aikaan sitten tapahtui nämä 7/7 pommi-iskut Lontoon maanalaisessa sekä linja-auto liikenteessä.