http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 27, 2012

Totuus Pussy RiotistaViime-aikoina maailmalla ollaan kohistu paljon tämän venäläisen aktivistiryhmä Pussy Riotin tuomiosta. Kerrottakoon heti alkuu, että nämä Pussy Riot tuomitut joutuivat Venäjällä toimivien, Washingtonin rahoittamien kansalaisjärjestöjen huijaamiksi. Washington tarvitsi jotain, jolla vedota kansaan voidakseen demonisoida Venäjän hallitusta, joka vastustaa Washingtonin aikomusta tuhota Syyria siten kuin se on tuhonnut Irakin, Afganistanin ja Libyan ja kuten se aikoo tuhota myös Libanonin ja Iranin.Washington haluaa kasvattaa epäluottamusta Venäjän hallintoa kohtaan ja hajaannuttaa maata sisältä päin. Samalla kun Washington jatkaa valtavien ihmismäärien murhaamista ympäri maapalloa, se kohdistaa huomion Pussy Riotin kohtaloon. Läntinen vallanpitäjiä kumartava media keskittyy Venäjän pahuuteen – ei muslimeja joukoittain teurastavien Washingtonin, Lontoon tai USA:n eurooppalaisten nukkevaltioiden pahuuteen.

On niin monta tärkeämpää asiaa, johon median huomion pitäisi kohdistua, kuten Bradley Manningin laiton pidätys ja kidutus. Yhdysvaltain hallitus on pitänyt Manningia vankilassa ilman oikeudenkäyntiä kauemmin kuin kaksi vuotta, joka on Pussy Riotin saaman tuomion pituus.

Mikä on Manningin rikos? Kukaan ei tiedä. Washington syyttää häntä siksi, että hän teki Yhdysvaltain armeijan sääntöjen mukaisen velvollisuutensa paljastaessaan sotarikoksen, jossa Yhdysvaltain sotilashenkilöt tappoivat siviilejä huvin vuoksi, ja vuotaessaan Yhdysvaltain hallituksen epärehellisyyden paljastavat dokumentit Wikileaksiin. Toisin sanoen: Manning on sankari, joten hänet piti raahata kidutuskammioon.

Wikileaksin Julian Assange, jota syytetään vuodettujen dokumenttien julkaisemisesta internetissä, eristetään Ecuadorin suurlähetystöön Lontoossa. Britannian "ihmisoikeushallinto" kieltäytyy noudattamasta kansainvälistä lakia ja sallimasta Ecuadorilta poliittisen turvapaikan saaneelle Assangelle turvallisen poispääsyn maasta. Jokainen kansainvälistä lakia tunteva tietää, että turvapaikan saanti menee muiden lakiperustaisten vaatimusten edelle – varsinkin kyseenalaisten vaatimusten.

Washington on aseistanut ja rahoittanut ulkopuolisia voimia, jotka pyrkivät tuhoamaan Syyrian ja hajottamaan maan keskenään taisteleviksi ryhmittymiksi. Sen sijaan, että maailma protestoisi tätä Washingtonin hirvittävää rikosta, maailma protestoi Syyrian hallitusta, joka taistelee supervallan junailemaa vallankaappausta vastaan. En usko, että edes George Orwell pystyi kuvittelemaan, miten täydellisen typeriä maailman kansakunnat voivat olla.

"Vapauden ja demokratian" Amerikassa presidentti Obama kieltäytyy noudattamasta liittovaltion oikeuden määräystä lopettaa yhdysvaltain kansalaisten selkeiden ja yksiselitteisten oikeuksien rikkominen. Sen sijaan Yhdysvaltain presidentti uhmaa oikeuden päätöstä ja sallii yhdysvaltain kansalaisten pitämisen vangittuna määräämättömän ajan. Mikään liike ei koeta saada tätä tyrannia oikeuden eteen. Päinvastoin: Amerikka esitetään maailmalle demokratian esikuvana.

Missä ovat protestit?

Lähde: Verkkomedia/Paul Craig Roberts