http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 03, 2012

Batman elokuvan ensi-illassa sattunut ampumavälikohtaus MK ULTRA:n tuotosEräs elokuvateatterissa ollut silminnäkijä kertoo kuinka ampujan kännykkä alkoi soida kesken näytöksen ja normaalisti jos joku vastaa elokuvateatterissa puhelimeen, menee hän aulaan puhumaan ettei häiritse muita. Tämä henkilö taas meni samantien hätäuloskäynnin eteen. Toisen silminnäkijän mukaan ampujalla oli myös joku toinen apuri mukana.Yhdysvaltojen Denverissä Batman-elokuvan ensi-illassa sattuneessa ampumavälikohtauksessa kuoli 12 ihmistä ja haavottui 59.

Ampuja 24-vuotias
24-vuotias mies avasi tulen elokuvateatterissa Auroran esikaupunkialueella. Hän laukaisi teatterissa myös savu- tai kaasupommin. Epäilty otettiin kiinni pian tapahtuneen jälkeen elokuvateatterin parkkipaikalla.

CNN:n haastatteleman silminnäkijän mukaan epäilty oli kävellyt elokuvateatterin rappusia ylöspäin ja ampunut ihmisiä sattumanvaraisesti.

CNN:n haastattelema silminnäkijä kertoo kuulleensa 10–20 laukausta ja pienen räjähdyksen.

– Tämän jälkeen me kuulimme ihmisten kirkuvan. Sen jälkeen kuulutettiin, että kaikkien täytyy poistua (teatterista), silminnäkijä kertoo.

Toisen silminnäkijän mukaan ampuja avasi tulen samaan aikaan, kun elokuvassa näytettiin ammuskelukohtausta, mikä lisäsi ihmisten hämmennystä.

Denver Postin haastatteleman poliisin mukaan toisesta tekijästä ei ole näyttöä. Poliisin pommiyksikkö on haravoinut elokuvateatterin parkkipaikkaa pommiepäilyn vuoksi. Poliisi on eristänyt epäillyn ampujan kotitalon.Yksi merkillepantava havainto väitetyn epäillyn kasvokuvasta ennen ja jälkeen on hyvinkin merkillinen. Sillä huomaatteko miten epäillyn silmät ovat aivan erilaiset myöhemmässä vaiheessa kuin aiemmassa vaiheessa.

Kasvokuvien erilaisuuden vuoksi jotkut ovat epäilleet, että Holmes on käynyt plastiikkakirurgilla kuvien välisenä aikana. Miehen nenä, silmät ja huulet näyttävät kuvissa hyvin erilaisilta.

Entäpäs jos itse kiinniotettu onkin eri henkilö.Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:lla on ollut sormensa pelissä MK ULTRA:n kanssa jo alusta alkaen, koska se on sen aikanaan kehittänyt ja laittanut alulle.

MK ULTRA on tiivistettynä aivopesuohjelma, jolla voidaan ohjelmoida kuka tahansa henkilö vaikka salamurhaamaan joku tunnettu henkilö ja yleensä CIA:n puolella salamurjaajat valitaan huippukoulutuksen tuotoksista jotta jälki on eliittitappajan mukaista. Tämän vuoksi monet MK ULTRA:n alla toimineet eliittitappajat hoitavat homman jopa täysin ilman aseita.

Mutta nämä ympäri maailmaa sattuneet lukuisat kouluampumiset sekä tämä Denverissä sattunut elokuvateatteriammuskelu ovat myös MK ULTRA:n tuotoksia ja niissä käytetään usein samankaltaista mielenohjelmointia.

On myös huomattu, että eräiden mielialalääkkeiden (serotoiininesto SSRI) joukosta löytyy joku nanoimplantti, jolla MK ULTRA ohjelmointi on aina helpompi toteuttaa. Tämä selittää sen miksi kaikki kouluampujat ovat käyttäneet samaan ryhmään kuuluvia mielialalääkkeitä. Myös hyvinkäällä 2012 keväällä sattunut ampumavälikohtaus liittyy samoihin lääkkeisiin.

Näiden mielenohjelmoinnilla lavastettujen ja toteutettujen ampumisten takana piilee perimmäinen motiivi ja se on käsiaseiden lopullinen kieltäminen kansalaisilta ja siihen ollaan myös menty kovaa vauhtia täällä suomessa. Enää ei tarvita kuin muutama ampumavälikohtaus lisää niin lopulta metsätsysaseetkin kielletään kokonaan. Kun taas Yhdysvalloissa tie vie kohti totaalista poliisivaltiota.


Lähde:
Aamulehti
IS
Verkkomedia