http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 01, 2012

Oslossa oli false-flag isku valmisteilla ?Oslossa tapahtui muutama päivä sitten tilanne, jossa Yhdysvaltain Norjan suurlähetystössä oli käynnissä turvallisuusharjoitus. Pommiksi epäilty esine jätettiin esille julkiselle paikalle ja se aiheutti oikean suurhälytyksen ja Oslon keskustassa alkoi laajat evakuointitoimenpiteet.

Tämä on erittäin vakava tapaus, joka täytyy selvittää perusteellisesti. Tällaista ei saa tapahtua enää koskaan, norjalaisen Edistyspuolueen Mazyar Keshvari sanoi VG:n mukaan.

Oslon pormestari Stian Berger Røslandin mukaan tapaus herätti pelkoa ja kaaosta Oslossa, jossa vastikään muisteltiin vuosi sitten tapahtunutta terroritekoa. Hänen mukaansa suoritetut evakuontitoimet eivät olleet myöskään halpoja.

-Jos asia on niin, että suurlähetystö on tyrinyt, odotan heiltä perusteellista anteeksipyyntöä. Heidän pitäisi myös maksaa aiheutuneet kulut, Røsland sanoi VG:n mukaan.

Yhdysvaltain suurlähetystö on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta asiaa.Vuosi sitten Norjan Oslossa oli käynnissä terrorismiharjoitus ja samaan aikaan toteutettiin/lavastettiin Oslon pommi-isku sekä Utöyan verilöyly.Lontoossa suoritettiin 7. Heinäkuuta 2005 terrorismiharjoitus ja samana aamuna siellä lavastettiin pommi-iskut lontoon metroon sekä linja-autoihin.11.9.2001 Yhdysvaltojen new yorkin world trade centeriin kohdistuneissa terrori-iskuissa oli käynnissä samaan aikaan USA:ssa sisäinen terrorisminvastainen sotaharjoitus. Jonka nojalla koko yhdysvaltain ilmapuolustus ajettiin alas ja näin estettiin kaikkien väitetysti kaapattujen koneiden alaspudottamiset Pensylvaniaan tipahtanutta suihkukonetta lukuunottamatta.

Voimmekin siis epäillä, että nyt Norjassa saattoi olla taas käynnissä jotain hämärää. Mutta tällä kerralla joku meni mönkään ja kenties internetissä alkoi ikävät huhut kiertää uudesta hallinnon lavastamasta terroriteosta. Eli jos tällaiset operaatiot saavuttavat liikaa huomiota niin silloin ne yleensä vihelletään poikki.


Lontoon 2012 olympialaisten aikana ei ole ainakaan vielä tapahtunut mitään erikoista mutta vielä on kisoja jäljellä.
Helmikuussa 2012 lontoon metrossa suoritettiin terrorismiharjoitus jossa simuloitiin kaasuiskua lontoon metroon. Tätä terrorismiharjoitusta perusteltiin Lontoon 2012 kesäolympialaisten turvallisuusjärjestelyjen testauksella.Hyvin monet edelleen uskovat, että jos lontoon olympialaisten aikana toteutetaan terrori-isku niin siinä tuhotaan samalla big-ben ja tähän enteilee myös Steve Jacksonin "Illuminati" peli, jonka kortti "Combined Disasters" viittaa tähän.

Lähde: US

HS

Arhi Kuittinen/US