http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 09, 2012

Mies joka ennusti japanin 2011 maanjäristyksen povaa nyt kahta tsunamia2011 vuonna muuan jenkki Mitchell Coombes ennusti lähes tunnilleen japanin maaliskuisen maanjäristyksen ja pisti sille oikein 104 tunnin ennakkolaskennan. Se osui 100 % tarkkuudella oikeni.Nyt sama mies postasi 7. elokuuta 2012 omalle facebook seinälleen tämän viestin:

"Hei kaikki, teitä on nyt varoitettu tulevasta. Me alamme olla hälyttävän lähellä 104 tunnin tsunamivaroitusta. Minä suosittelen vahvasti, että jos asutte Yhdysvaltojen länsirannikolla niin teidän kannattaa varautua evakunointiin, niin nopeasti kuin mahdollista.

Minä sanoin jo 11. maaliskuuta 2011, että kalifornia tulisi olemaan seuraava. Sydneyn maanjäristys tulee olemaan voimakkuudeltaan magnitude 9.5. Kalifornian maanjäristys taas magnitude 9.6, joiden jälkeen tulee kaksi 9.4:n maanjäristystä ja tsunamit syntyvät saman tunnin sisällä.

Coombes perustaa väitteensä sille, että hän kertoo hakkeroineensa kerran HAARP:n järjestelmään silloin kun eräs työntekijä mahdollisti sen. Toisinsanoen 104 tuntia ennen koko prosessi on jo laitettu käyntiin ja sitä ei voida enää perua.

Coombes kertoo, että hän antaa 104-tunnin varoituksen vain silloin kun HAARP:n käyrä alkaa nousemaan.Kalifornian seudulla muutenkin on viime-aikoina tapahtunut paljon hämäriä juttuja mm. eräs kuvasi videolle kun ohikulkeva juna kuljetti suunnattoman määrän armeijan tankkeja.Eräs yhdysvaltalainen yksityishenkilö kertoi kuulleensa tänä vuonna eräältä tiedustelupalvelulle työskentelevältä kontaktiltaan, että tämä maanjäristys tapahtuisi 2012 elokuun ja syyskuun välillä. Hänelle myös sanottiin, että jos hän aikoo näistä asioista mennä julkisuuteen ja mm. radioon niin hänen autonsa saatetaan mm. räjäyttää jne.HAARP on yhdysvaltojen armeijan käyttämä ja hallinnoima skalaariase. Niitä on rakennettu 2 ja toinen niistä sijaitsee USA:n Alaskassa. Toinen taas löytyy tästä naapurimaamme ruotsin takaa Norjan, Trömsasta ja tämä HAARP (Eiscat) on ollut mm. NATO:n salaama hanke jo pitkään.

Virallisesti HAARP on pelkkä ilmastontutkimuskeskus ja tutkimusprojekti, jonka tavoitteena on oppia ymmärtämään, simuloimaan ja kontrolloimaan ionosfäärissä tapahtuvia sähkömagneettisia prosesseja.

Miksi valtaväestölle ei sitten olla kerrottu, että tätä projektia ylläpitää maailmanpoliisivaltio USA yhdessä maailmaneliitinkätyrien antaessa ohjeita minnepäin skalaariaseet viritetään ja tähdätään.

HAARP kun on juuri tällainen maailman pelätyin joukkotuhoase, joita Yhdysvallat väittää aina löytävänsä ja etsivänsä vihollismaista. Kas kummaa kun heidän HAARP-skalaarijoukkotuhoasettaan ei ole vielä kukaan tullut tarkastamaan ja takavarikoimaan.

HAARP:sta joukkotuhoaseen tekee se, että yhdellä napinpainalluksella saatiin mm. Haitiiin päin toteutetussa maanjäristyksessä kuolemaan 220 000 ihmistä ja se on enemmän kuin mitä menehtyi Hiroshiman ja Nagasakin ydinpommi-iskuissa.

Mutta nyt tämä mahdollinen seuraava tsunami joka yltää Jenkkeihin asti, niin sen ollaan ennustettu olevan maailman tuhoisinta sorttia ja saavuttavan jopa miljoonan siviiliuhrin rajan.

Sitten pääsee taas korruptoituneet punaiset ristit tekemään suurkeräyksiä näille väitetyille luonnontuhoille. Vaikka näiden kaikkien tuhojen takana on ihminen ja pieni maailmaneliitti, joka taistelee parhaillaan valta-asemansa säilyttämiseksi. Heillä onkin kova kiire saada vähennettyä nykyisestä maailmanväestöstä 2/3 pois vuoteen 2025 mennessä.

Lähde Disclose.tv