http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

9/11 terrori-iskuissa käytetyt lennot olivat huijausta

Äskettäin tiedonvapauslain nojalla saadut tiedot U.S. Bureau of Transportation Statistics -tietokannasta kertovat että 11.9.2001 päivän terrori-iskuissa käytetyt lennot (lennot UA 175, UA 93 ja AA 11) ovat vuoden 2000 viimeisiltä päiviltä ja lennosta AA 77 ei löytynyt minkäänlaisia tietoja ja syyhän on selvä. Koska 11.9.2001 WTC:n lennetyt koneet olivat USA:n armeijalle kuuluvia sotilaskoneita jotka muistuttavat hyvin paljon american airlinesin boeing 757 ja 767-malleja. Mutta niissä ei ole kuitenkaan ollenkaan ikkunoita.

Nämä lentokoneet kauko-ohjatiin world trade centeriin, sillä ei niiden sotilaskoneiden sisälle päästetty ketään ääri-islamilaista amatööripilottia. Arabimiehet olivat vain CIA:n ja FBI:n leivissä olevia syntipukkeja joiden rooli oli vain antaa oma naamansa medialle 9/11 terrori-iskujen toteuttajana. Osa ei kyllä heistäkään tiennyt pääsevänsä kyseiseen julkisuuteen, kuten myös kävi 7/7 Lontoon pommi-iskujen aikana. Missä muutaman brittiläisen opiskelijan kuvat vain yksinkertaisesti lisättiin terroriepäiltyjen listalle.



Kuitenkin monet epäilevät tätä sotilaskoneiden käyttöä sen turvin että mitä tapahtui niille kaikille henkilöille joiden väitettiin kuolleen noiden lentokoneiden kyydissä ja tälle löytyy monta selitystä ja vastausta. Sillä useiden tietojen mukaan suurin osa näistä "väitetyistä" lentokoneissa kuolleista ihmisistä ovat tekaistuja henkilöllisyyksiä ja nämä julkisuudessakin esiintyneet omaiset mm. se eräs nainen, joka väitti puhuvansa miehensä kanssa puhelimessa kun hänen miehensä muka soitti hänelle kesken lennon. Kun kännykän käyttö lennon aikana on myös kielletty ja myöskään kännykän verkko ei ulotu lentokoneisiin ja varsinkaan ei ulottunut vuonna 2001.



Muutenkin koko 9/11 terrori-iskujen virallinen median sepostus on hyvin täynnä lukuisia ja aika pahoja aukkoja, jotka paljastavat koko salaliiton suoralta kädeltä jos vain yhtään jaksaa tutkia ja onkin selvää että ei tällaisen näin laajamittaisen terrori-iskun toteuttaminen voi onnistua keneltäkään taholta ilman savuavia todisteita (smoking gun) ja 9/11:ssä se on täysin WTC 7 tornin tapaus. Missä WTC7 tornin sortuminen ilmoitettiin BBC-televisikanavalla, kun kyseinen pilvenpiirtäjä oli vielä pystyssä tv-toimittajan taustalla. Mutta pian BBC:lle tuli tieto, että kyseinen uutinen raportoitiin liian varhain ja suora live-yhteys mystisesti katkeaakin New Yorkiin. Kyseinen video on nähtävissä allaolevassa Youtubepätkässä.