http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Salaisen hallituksen (USA) salainen looking glass teknologia

Kun vuonna 1947 New Meksikon autiomaahan teki ufo maahansyöksyn ja turmassa kuoli useita humanoideja tuli paikalle USA:n sotilasvoimat ja löysivät näiltä kuolleilta humanoideilta eräänlaisen pienen laatikonkokoisen vehkeen jota USA:n armeija ja salainen hallitus on nimennyt muotoon "looking glass device". Se on hieman CD-levyä suurempi neliönmuotoinen laite jolla näkee tulevaisuudessa tapahtuvat asiat n. 80-95 % tarkkuudella mutta se ei voi näyttää 100 % tapahtuvia asioita koska tulevaisuudessa tapahtuvat asiat koostuvat myös useista mahdollisuuksista, sekä yksilöllisistä että globaaleista.Tuota looking glass laitetta USA:n hallitus on käyttänyt enemmän tai vähemmän vaihtelevalla menestyksellä kaikissa sen sotilasoperaatioissaan ja on näin nähnyt ennalta miten heidän sotilasoperaationsa ovat päättyneet missä milloin päin maailmaa.

Toisaalta salainen hallitus on jo nähnyt tämän laitteen kautta tulevan tuhonsa ja syystäkös pimeyden voimat ovat jo epätoivon vallassa. He silti yrittävät tehdä kaikkensa jotta uusi maailmanjärjestys toteutuisi ja tämän he ovat pystyneet osittain näkemään jo looking glass devicen avulla mutta se ei silti tarkoita sitä että pimeyden voimat voittaisivat tämän lopun ajan kamppailun. Sillä kautta vuosien luciferiset voimat ovat yrittäneet tehdä kaikkensa että negatiiviset energiat virtaisivat tässä maailmassa ja varsinkin vuoden loppua kohden he yrittävät lisätä niitä koska aina seuraavan vuoden energiat koostuvat edellisen vuoden loppupuolen energioista.

Jokatapauksessa yksittäinen sekä ryhmässä harjoitettava meditaatio on lisääntynyt huimasti näinä päivinä ja se lisää vain pimeyden voimien tuskaa ja se pelkästään että planeetan energioita kohotetaan näkymättömästi lisää planeetan kokonaista energiakenttää hiljalleen ylemmälle tasolle. Tämä näkyy jo nyt meidän DNA ja solutasolla missä tapahtuu vuoteen 2012 mennessä suuria muutoksia.2012 vuosi ei kuitenkaan tule olemaan se täydellisen planeetanlaajuisen muutoksen aika koska jokainen meistä on edelleen yksilö ja omaa vapaan tahdon jonka lakia ei galaktinen liitto tai korkeimmat voimat voi kumota. Joten kun täällä alkaa tapahtumaan 2012 vuoteen mennessä joukko tuhoisia luonnonilmiöitä kuten napasiirtymä niin sinä aikana vain yhteistyökeskeisiä tahoja tullaan auttamaan avaruusolentojen toimesta ja tiedän että Suomi kuuluu näihin maihin joita tullaan auttamaan galaktisen liiton toimesta noina aikoina.

Syy miksi galaktisen liiton alukset tulevat evakuoimaan täältä ihmisiä on yksinkertaisesti siinä että planeetan luonnonvarat ja puhtaan veden tai ruoan saanti on jo siinä vaiheessa täysin ulottumattomissa ja korkeimmat voimat sekä galaktinen liitto ei salli miljardien ihmisten kuolevan nälkään vaikka noina aikoina kyllä monia sieluja siirtyy henkimaailmaan kokien sitä ennen hukkumiskuoleman napasiirtymän johdosta joista Intia kuuluu tuhoisimpiin maihin. Mutta siltikään ei napasiirtymä ole mikään rangaistus Intialle kuten siellä päin maailmaa ollaan totuttu uskonnon puolesta luulemaan, sillä jokainen sielu joka on syntynyt tänne minne päin tahansa on ennalta valinnut elämänsä alun ja lopun. Se ei silti tarkoita sitä että meidän jokaisen elämä olisi valmiiksi käsikirjoitettu pienintäkin yksityiskohtaa myöten sillä vain karmaan liittyvät sidokset liittyvät toisiinsa elämän aikana. Eli ne ihmiset joiden kanssa sitä on edellisessä elämässä syntynyt sovitetaan tässä elämässä pois ja sen jälkeen kun karma on maksettu niin ei tarvitse enää olla tekemisissä näiden ihmisten kanssa ja tästä syystä jos teillä on elämässänne ollut esim. erittäin huonot välit jonkun henkilön kanssa oli hän sitten vaikka esimies tai joku koulukaveri, opettaja niin kyse on luultavimmin aina ollut jostain entisestä karmasta.

Tietenkin on aina näitäkin tapauksia missä eräänlaiset narsistiset sielut ottavat sellaiset sielut silmätikuiksi jotka vaikuttavat ulospäin sellaiselta että he omaavat jotain mitä heillä ei ole. Tätä kutsutaan arkikielellä kateudeksi joka enemmänkin elää sen kokijan sisällä viha/kaunana ja asiassa on kaksikin puolta siinä että sen kokija luo tietämättään ajatuksillaan vihan kohteelleen negatiivista energiaa mutta palautuu sen lähettäjälle aina kaksikertaa voimakkaampana takaisin.
On silti varsin kummaa että tällaisetkin asiat ovat varsin monille ihmisille pelkkää huuhaatiedettä vaikka nämä kaikki asiat ovat olemassa meillä jokaisella jo valmiistaan.