http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Entinen ISI päällikkö: Mumbai ja 9/11 iskut olivat molemmat sisäpiirinkeikkoja

Entinen ISI:n päällikkö ja kenraali Hamid Gul kertoi eilen CNN:lle että Mumbain ja 9/11 terrori-iskut olivat neokonservatiivien ja Siionistien sisäpiirinkeikkoja. Hän lisäksi kertoi myös että nämä tiedustelupalvelujärjestöt ajavat vain yhden eliitin tavotteita eteenpäin ja heikentävät Amerikan kansalaisten oikeuksia.


Hamid Gul


On sinällään uskomatonta miten CNN:n kaltaisella propagandakanavalla on tuollainen live haastattelu lähetetty ulos, sillä on tuollakin lähetyksellä nyt joku tarkoitus joka saattaa tarkoittaa sitä että ihmismassoja aletaan jo valmistelemaan alitajuisesti pikku hiljaa tajuamaan että heitä hallitsee suurempi eliitti, ettei tämä tule heille sitten poikkeustilan aikoihin suurena shokkina. Sillä se on tasan tarkkaan jo tiedetty että illuminatin suunnitelmana on todellakin astua kaapista ulos heti kun kaikkien USA:n kansalaisten aseet on ensin takavarikoitu vallankumouksen estämiseksi ja sen jälkeen avataan FEMA:n keskitysleirit jonne viedään kaikki vastahangoittelijat.


Rockefellerit

Rockefellerin suku tulee olemaan tämän uuden maailmanjärjestyksen johdossa sen sisäisessä hierarkiassa vaikkakin Rothschildit haluaisivat heidän johtaja-asemansa itselleen mutta eivät ole siinä onnistuneet. Mutta kuitenkin lähivuodet tulevat näyttämään että mihinkä suuntaan tämä heidän koko luciferinen suunnitelma etenee ja on selvää että valitettavasti verenvuodatukselta ei säästytä tässä heidän uudessa maailmanjärjestyksessä, sillä illuminatilla on vielä sellaisia villejä kortteja käyttämättä kuin bakteeriaseet ja erinäiset tuhoisat viirukset, ydinaseet, skalaariaseet jne. Joista he ovat tarvittaessa valmiita käyttämään jokaista ihmiskuntaa vastaan jos he kokevat asemansa uhatuksi.


Mutta ainoa taho jota vastaan he ovat täysin aseettomia on galaktisen liiton joukot ja eivät he uskalla edes heitä vastaan edes alkaa sotimaankaan ja se tulee menemään tulevaisuudessa 2012 jälkeen siihen että galaktinen liitto tulee evakuoimaan tältä planeetalta useita yhteistyökeskeisiä tahoja väliaikaisesti pois. Kun samaan aikaan illuminatista koostuva eliitti jää edelleen tänne jatkamaan uutta maailmanjärjestystään hyvin epätoivoisesti ja kun korkeimmat voimat (lord surea) antaa galaktiselle liitolle valtuudet palauttaa maaplaneetta sen alkuperäiseen tilaan. Tullaan annunnakien perilliset (illuminati) ottamaan vallasta väkivallattomasti ja heidät karkoitetaan tältä planeetalta pois. Sillä sen jälkeen yksikään annunnakien perillinen/reptiliaani/luciferista agendaa palveleva sielu ei saa enää inkarnoitua tälle planeetalle. Tarkemmin ei vielä tiedetä että jatkuuko sen jälkeen tämä samojen pimeyden voimien suunnitelmat jossain muualla planeetalla jossa on ihmisen kaltaista elämää. Kun me kaikki ihmiset olemme täällä telluksellamme edelleen kuin vankina joka johtuu luciferin aikanaan tänne langettamasta kirouksesta joka on vallinnut jo yli 13 000 vuotta ja sinä aikana tällä planeetalla on vallinnut jatkuva pimeyden voimien ylihallinta.


Se vielä että meidän ihmisten puolella on koko galaktinen liitto tässä viimeisessä pimeyden voimia vastaan olevassa taistelussa on myös meidän puolellamme lukuisat ylösnousseet mestarit joita on mm. St. Germain, Master Hilarion, El Morya, Djwhal Khul, Neitsyt Maria, Babaji, Jesus Christ, Afra, Lady Nada, Lanto, Paul the Venetian, Serapis Bey, Maha Chohan, Kuthumi, Sanat-Kumara, Melchizedek, Quan Yin, Sri Ramakrishna, Lahiri Mahasaya, Meher Baba, Yogananda, Ramana Maharsh, Sri Yukteswar, Great Divine Director, Gautama Buddha, Lady Portia, Krishna, Metatron, Enoch, Confucius, Ganesha, Zoroaster, Padre Pio, Milarepa, Elijah, Saint Teresa of Avila, Rowena, Hermes Trismegistus, Hermes, Maria Magnalene, Ramtha, Leto...