http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 08, 2008

Jälleen 9/11 propagandaa

Tänään julkaistiin tällainen uutinen maailmalla jossa kerrottiin että:

Viisi syyskuun 2001 terrori-iskuista epäiltyä haluaa tunnustaa syyllisyytensä. Asiasta kertoi Guantanamon vankileirin sotilastuomari.

Epäiltyjen joukossa on terrori-iskujen pääsuunnittelijana pidetty Khalid Sheikh Mohammed. Tuomari kertoi aikovansa kuulustella viisikkoa varmistaakseen, että tunnustaminen on todella heidän tahtonsa.

Terrori-iskujen alustavat oikeuskäsittelyt ovat jatkuneet tänään Guantanamossa. Varsinaisia oikeudenkäyntejä ei todennäköisesti järjestetä siellä, koska tuleva presidentti Barack Obama on luvannut sulkea vankileirin.


STT-AFP-Reuters


Khalid Sheikh Mohammedista (kuvassa) ei ole julkisuudessa näytetty mitään muuta kuvaa kuin tämä lavastettu versio jossa hän näyttää surkealta ylisuuressa paidassa pidätettynä.

Todellisuudessa Khalil Sheikh Mohammed ei ole kaikki nämä ajat viettänyt aikaansa missään vankileirillä ja syystäkös julkisuuteen ollaankin valehdeltu että hän on ollut jossain salatussa vankilassa koska kaikkia lavastettuja syntipukki "patsy" terroristeja piilotellaan. Kun heille maksetaan todellisuudessa suuria summia heidän peiterooleistaan ja varsinkin nämä ns. neuvonantajat saavat suuret summat.


Kanadassa vuonna 2006 paljastunut terroristien suunnitelma tehdä siellä terrori-isku oli myös isovelihallituksen toteuttama ja heidän neuvonantajanaan toimi Mubin Shaikh niminen huumeaddikti jolle maksettiin yli 200 000 dollaria siitä että hän etsisi 17 muuta miestä ja lavastaisi heidät mukaan suureen terrori-iskun valmisteluun heidän siitä tietämättään.


Mubin Skaikh

Tästä Kanadan false-flag tapauksesta on tehty laajemmin sitä käsittelevä dokumenttielokuva Unfair Dealing (2006).


9/11 totuusliike

9/11 terrori-iskuista on vasta kulunut jo 7 v. ja varsinkin USA:ssa 9/11 terrori-iskut kyseenalaistanut 911 TRUTH ryhmä kasvaa koko ajan vaikka monet jotka eivät tähän liikkeeseen edes kuulu tietää että USA:n hallitus oli 9/11 terori-iskujen takana.

Suomessa tämä aktivismi taas näkyy aivan eritavalla koska monet meistä kuvittelee että USA:ssa tapahtuneilla terroristi-iskuilla ei ole mitään vaikutusta Eurooppaan tai Suomeen ja syystäkös niiden kyseenalaistajat leimataan foliohatuiksi, hourupäiksi, hulluiksi, salaliittoteoreetikoiksi, salaliittohörhöiksi ja ei missään nimessä haluta itselleen sitä leimaa.

Jos vähänkään on aivoissa kapasitettia tallella niin kyllä tajuaa sen että elämme nykyään varsin yhteensidotussa maailmassa ja kaikki USA:ssa tapahtuvat asiat heijastuvat Eurooppaan ja vaikuttavat myös Suomeen omalta osaltaan.

Jos ei Illuminati olisi toteuttanutCIA:n, FBI:n ja Israelin Mossadin avustuksella lavastettuja 9/11 terrori-iskuja ei myöskään euroopan unionissa olisi mitään terrorisminvastaisesta sodasta johtuvaa superturvatarkastuspelleilyä kaikilla kansainvälisillä lentoasemilla, sillä tämä kaikki ollaan tuotu tänne USA:sta ja sen on saanut aikaan maailman vallassa oleva salainen eliitti.

Näitä 9/11 aiheisia mielenosoituksia on järjestetty jopa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Brysselissä, Hannoverissa, Berliinissä, Tallinnassa, Varsovassa, Tokiossa jne.

On silti käsittämätöntä että näille skandinaviassakin pidetyille 9/11 mielenosoituksille on kuulemma jopa naurettu nörttipiireissä niiden järjestäjien vähäisyyden vuoksi. Tarkoitan tällä heitä jotka uskovat edelleen siihen että:

- Al-Qaida hyökkäsi New Yorkin world trade centeriin 11.9.2001
- yhden kaapparin passi löytyi vain vähän palaneena WTC:n raunioista
- CIA löysi syylliset kuin apteekin hyllyltä vain päivä näiden jälkeen
- USA:n ilmapuolustusjärjestelmä Norad oli 48 min. toimimatta
- WTC 7 tuli alas tulipalon voimasta vaikka siihen ei osunut lentokonetta
- Molemmat WTC tornit sortuivat kerosiinista aiheutuvista paloista maan tasalle
- Osama Bin Laden suunnitteli 9/11 iskut Afghanistanin luolastaan käsin
- Mohammad Atta oli taitava lentäjä vaikka ei suoriutunut läpi pienlentokonekurssista
- Pentagoniin osui boeing 757 vaikka mitään jälkiä siitä ei löytynyt
- Lento 93 tippui Pensylvaniaan ja kone paloi poroksi maan tasalle

On silti olemassa vain kahdenlaisia debunkkaajia:

1. Niitä jotka uskovat täysin 9/11 virallisen median propagandan siitä että iskujen takana oli islamilainen terroristijärjestö al-qaida.

Nämä henkilöt pelkäävät myös joutua leimatuksi salaliittoteoreetikoksi ja eivät suostu perehtymään koko aiheeseen tämän vuoksi. He uskovat täysin siihen mitä media on kertonut terrorismista ja Al-Qaidasta.Sen sijaan he mielellään anonyyminä haukkuvat internetissä näiden kanssa jotka ovat käyttäneet aikansa ns. tutkivaan journalismiin tämän salaliittoasian suhteen. Tyypillisin esimerkki on että näiltä nettikeskustelijoilta puuttuu vastakeskustelijan kunnioitus täysin ja sellaisia löytyy esim. tiede.fi keskustelufoorumin päättymättömästä
9/11 keskusteluketjusta.

2. He jotka työskentelevät jollekin viralliselle suurelle taholle kuten esim. politiikan alalla ja tästä syystä he joutuvat virkansa puolesta jatkuvasti valehtelemaan kaikessa mikä liittyy terrorismiin, salaliittoon tai muihin asiaan liittyviin aiheisiin.

Esim. Bill Clinton tuohtui puheessaan eräälle 9/11 truth mielenosoittajalle joka huusi kesken hänen puheen että "9/11 terrori-iskut olivat sisäpiirin keikka" johon Clinton huusi takaisin "Ettäs kehtaat, ettäs kehtaat... 9/11 terrori-iskut eivät ollut sisäpiirinkeikka ja ne olivat Arabiterroristien tekemiä ja niissä kuoli yli 3000 Amerikkalaista".

Juuri tätä tarkoitan sillä että kaikki korkeissa viroissa olevat henkilöt eivät missään nimessä saa paljastaa sitä että salaliitto on todellinen. Senpä vuoksi Suomenkin valtion leivissä on pari vakiokirjoittelijaa jotka postaa 9/11 provoja tuonne tiede.fi keskustelufoorumeille siihen 9/11 keskusteluketjuun. Heidän pääasiallinen tehtävänsä on provosoida siellä kaikkia heitä jotka ovat tutkineet tätä aihetta ja näkevät salaliiton todellisena ja kertovat tuolla faktoja mm. siitä että WTC-tornit tuotiin alas räjähteillä, kun nämä maksetut debunkkaajat sitten pyrkivät provosoimaan heidän viestit ja yleisin heidän vasta teesinsä on "salaliittoteoriat ovat todistetusti roskaa".

Ei normaalilla keskustelupalstalla tuollainen 9/11 keskusteluketju pysyisi kuin korkeintaan pari viikkoa aktiivisena jos sinne kirjoittelisivat vain sellaiset henkilöt jotka osaavat käyttää kriittistä ajattelua ja tutkivaa journalismia, mutta tiede.fi foorumi vetää uuden ennätyksen sillä tuo ketju on pysynyt aktiivisimpina keskusteluketjuina jo Maaliskuusta 2006 lähtien tähän päivään asti aivan täysin näiden parin Suomen valtiolliselta taholta maksetun debunkkajan voimin. Se on säälittävää mutta totta.