http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 02, 2008

Pentagon tuo aseistetut erikoisjoukot USA:n kaduille 2011 vuoteen mennessä

Pentagon paljasti että se aikoo luoda aseistetut erikoisjoukot 2011 vuoteen mennessä USA:n kaduille ehkäisemään mm. ydinaseilla suoritettua terrorismia. Tällä ei ole tarkoitus mitään muuta kuin pistää Jenkit valmistautumaan tulevaan ydinaseiskuun joka lavastetaan seuraavan viiden vuoden kuluessa kun ydinpommi räjäytetään johonkin suurkaupunkiin.
Ydinaseilla toteutettavista false-flag iskuista on jo useaan kertaa varoittanut dr. Bill Deagle jonka entinen työnantajansa on mm. FEMA jota kautta hän on entisenä sisäpiiriläisenä varoittanut ihmisiä tulevasta.

Erikoisjoukkojen kapasiteetti


Totuus näistä joukoista on vielä se että niiden kapasiteetti on paljon suurempi kuin tuo ilmoitettu 20 000, sillä kun kuluu vielä vuosi pari niin USA:ssa perustetaan Pohjois-Amerikan Union sillä perusteella että se elvyttäisi maan talouden kun dollari romahtaa kokonaan ja aiheuttaa katastrofaalisen hyperinflaation. Näin ollen Kanada ja Meksiko liitetään USA:n kiinni ja luodaan Pohjois-Amerikan Union.

Sen jälkeen jokainen tuon unionin sisällä oleva asevelvollinen kiinnitetään näihin erikoisjoukkoihin ja heidät määrätään tottelemaan käskyjä esim. tappamiskäskyjä ja erityisesti sotilaiden tehtävänä on lahdata Yhdysvaltojen kansalaisia johon usein harvat USA:n sotilaat edes pystyisivät mutta nyt kun joukkoihin astuu lukuisia Meksikolaisia niin heidät on helpompi manipuloida tottelemaan ampumiskäskyjä.

Lavastettujen ydiaseiskujen aikana FEMA:n keskitysleirit avataan välittömästi sen jälkeen kun poikkeustila on julistettu päälle ja tämän jälkeen erikoisjoukot alkavat viemään sinne ennalta valituttuja ihmisiä joita on punaisella ja keltaisella listalla.

Ihmisiä on alettu jo nyt alitajuisesti valmistamaan näihin keskitysleireihin mm. puolenvuoden takaisen MTV:n mainoksen kautta jossa joukko USA:n kansalaisia siepataan erikoisjoukkojen toimesta keskitysleirille.