http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 29, 2024

Ukrainan sotilastiedustelupalvelu (HUR) teki kamikaze droneiskun Murmanskin sotilaslentokentälle

Ukrainan sotilastiedustelupalvelu (HUR) teki pari päivää sitten kamikaze droneiskun Murmanskin Olenjan sotilaslentokentälle. 


Isku onnistui tuhoamaan yhden strategisen TU-22M3 pommikoneen. Ukrainan sotilastiedustelu kertoi myös tuhonneensa viime viikon aikana kolme Venäjän armeijan sotilashelikopteria.

Murmansk kun sijaitsee hyvin lähellä Suomen rajaa pohjoisessa. Ukraina selvästi haluaisi vetää myös Suomen mukaan tähän sotaan Venäjän kanssa, millä näkee nämä poliittiset intressit lähteä tekemään drone-iskuja noin pohjoiseen asti.


Wagner-pomon seuraaja jäi Malissa kapinallisten vangiksi

Wagner-pomo Jevgeni Prigozinin seuraaja Anton Elizarov jäi Malissa tuaregikapinallisten vangiksi, joka tapahtui erään taistelun jälkeen, kun kapinalliset hyökkäsivät Wagner joukkojen kimppuun ja taistelussa sai surmansa ainakin 50 Wagner sotilasta, joista osa jäi vangiksi.


Yksityinen Wagner palkka-armeija lähti Maliin palkkasotilaiksi siellä toimivan sotilashallituksen tueksi maassa kapinallisina sotivia vastaan.


Asia mistä sinne ne sotilaat on lähetetty on uraani.

Myös Ranska on lähettänyt Maliin jo yli 11 vuotta sitten sotilasjoukkojaan, koska Ranska on riippuvainen Länsi-Afrikan uraanista.


On silti outoa, että jos tämä Ukrainan mallia UJ-22-Airborne drone lennätettiin sinne Murmanskiin aina sen päälle 3000 km matkan, niin miten ihmeessä ei Venäjän ilmavoimat nähneet sitä sotilastutkassa ja lähettäneet hävittäjää tiedustelulennolle ? 

Kun itseasiassa Saksalaislehti Bild sekä Iltalehti mm. teki jutun tämän vuoden huhtikuussa, jossa todettiin Ukrainan voivan iskeä tällä dronella jopa Murmanskiin Olenjan tukikohtaan ja kuinkas kävikään.


Presidentti Stubb taas kommentoi tätä sanomalla, että "Meidän pitää nyt vain tottua siihen, että meillä on sota rajoillamme. Lentomatka Kiovaan on Helsingistä hyvinkin lyhyt".

Viimeksihän vuonna 1939 Suomi salli maansa kautta saksalaisten joukkojen hyökkäyksen Venäjälle.

Nyt taas Suomi sallii DCA-sopimuksella Yhdysvaltojen armeijan joukkojen hyökkäyksen Venäjälle, joilla on pääsy maahan joulukuusta 2024 lähtien.

Mitään eivät ole näköjään oppineet historiasta ja kohta nämä sotahullut alkavat varmaan taas vaatimaan itselleen sitä suursuomea, kun sotakiimassaan alkavat fantasioimaan Moskovaan asti laajennetuista Suomen rajoista.

Mutta eivät nämä sotakiimaiset hullut tajua sitä, että ei tässä oikeasti ole kyse minkään idän ja lännen jättiläisen keskinäisestä väännöstä, vaan kyse on Uudesta Maailmanjärjestyksestä, johon nämä sen luojat vaativat ennen valtiojärjestelmästä luopumista suuren kolmannen maailmansodan, joka tuon suursodan jälkeen lopettaisi sionismin ja islamisaation. 

Tämän jälkeen perustettaisiin Uusi Jerusalem, josta käsin maailmanjärjestystä alettaisiin hallinnoimaan. 

Lähteet: Verkkouutiset