http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, heinäkuuta 15, 2024

Musiikin ja ihmisen DNA:n salattu yhteys

 

Terence Howard on ravisuttanut tiedemaailmaa viimeisinä kuukausina, kun hän räväytti ilmoille ihmisen DNA:n ja musiikin  välisen salaisen yhteyden.


Asia kun on niin, että ihmisen jokainen solu värähtelee musiikin mukaan ja vielä eri nuoteille on oma DNA kohtansa.


A-sävel = Adeniini

Adeniini (A) on guaniinin (G) ohella toinen DNA:n ja RNA:n puriiniemäksistä. Se muodostaa kahden vetysidoksen avulla emäsparin DNA:ssa tymiinin (T) ja RNA:ssa urasiilin (U) kanssa.


G-sävel =  Nitrogeeni

Joten kun ymmärrämme miten näiden musiikillisten instrumenttien äänitaajuudet sekä soinnut värähtelevät suoraan ihmisen DNA:n kautta solujemme kanssa, niin näin voimme lopulta huomata sen, että miten se säätelee myös värähtelytaajuusilla ihmisen mielentiloja.




Näiden jäljille pääsi pääsi aikanaan amerikanjapanilainen genetiikko ja molekyylibiologi Susumu Ohno (s. 1.2.1928 Soul - k. 13.1.2000 Duarte, Kalifornia) kuvassa.

Ohno tutki myös ensimmäisten joukossa kopioitumiseen liittyvää teoriaa, jonka mukaan evoluutiota tapahtuu geenien kopioitumisen eikä niiden muuttumisen myötä.

Hän kuoli vuonna 2000 Kaliforniassa keuhkosyöpään 71 vuotiaana.

Silti edelleen Ohnon työtä tämän ihmisen DNA:n ja musiikin välillä pyritään edelleen salaamaan maailmalla, joka taas johtuu siitä, että koska tämä nykyinen valtavirtamusiikkiteollisuus on jo kehittynyt niin pitkälle, että tämä nykynuorisolle tuputettu musiikki on lähinnä bassotaajuuksia ja konerumpulooppeilla ohjelmoitua äänisaastetta.

Eli nämä musiikkiteollisuuden mädättäjät itse pyrkivät pitämään salassa sen, että miten musiikilla voidaan joko parantaa, tai sairastuttaa ihminen.


Mutta tämä ihmisen DNA:n ja musiikin välinen tutkimusaineisto perustuu sellaiseen tieteenalaan kuin cymatiikka, koska musiikki synnyttää mm. kuvia sekä värejä.


Terence Howard on kuitenkin joutunut tiedemaailmassa lähes puun ja kuoren väliin, koska hän ei tule akateemisesta maailmasta, vaan on taustaltaan Hollywood näyttelijä.

Eli siis jälleen kerran huomaamme sen, että miten normaalit ihmiset mielummin luottavat johonkin viralliseen asiantuntijaan, joka voisi samantien olla vaikka jokin oikea tyhjäpää, joka lukisi vain telepromterista hänelle ennalta käsikirjoitettuja lauseita.

Mutta Howard nyt sattuu olemaan älykkyydeltään luokkaa nero, joten syystäkös hän on joutunut melkoisen paineen kohteeksi, kun hän on nyt alkanut julkisesti pitämään tästä aiheesta luentoja mm. Amerikassa.

Howard on myös itseoppinut muusikko ja osaa soittaa mm. pianoa sekä kitaraa.


Mutta kun tätä maailmanlaajuista viihdeteollisuutta hallitsevat edelleen nämä saatananpalvojat, jotka on jokainen tehneet salaisen diilin itse Saatanan kanssa ja ovat myös vaitiolovelvollisia siitä, etteivät saa paljastaa sitä tahoa, jolle he kumartavat, eli Saatanaa.


Tämän maailmanlaajuisen viihdealan salaisuuden paljasti muutama vuosi sitten vuonna 2010 eräs Australian X-Factor kisan voittanut Altiyan Childs (oik. nimeltään Altijan Juric). 

Hän alkoi tosiaan lopulta oireilemaan siitä, ettei hän kokenut enää tyydytystä tuolle valheelle ja petokselle rakennetusta urastaan, koska hän tiesi myynensä sielunsa Saatanalle ja tuli lopulta viimein satanistin kaapistaan ulos julkisesti ja paljasti sen, että minkälaiselle rahan ja maineen perässä huoraukselle koko maailmanluokan viihdeteollisuus perustuu aina kuuluisia rokkibändejä ja artisteja myöten.


Nämä viihdteollisuuden voimat toimivat siksi Saatananpalvonnan opein, koska nämä mm. Hollywood julkkikset ovat oiva keino pitää massat unessa, jotteivat he vain heräisi tästä unestaan ja alkaisi kapinoimaan tätä perusihmistä orjuuttavaa ja alistavaa järjestelmää vastaan.

Mutta eikös ole aika nerokkaasti rakennettu järjestelmä, että tuolla on pieni joukko näitä rahalla ja maineella voideltuja julkkiksia aina Hollywoodia myöten, jotka elävät kuin siat vatukossa hienoissa satojen miljoonienkin dollareiden kartanoissa ja syövät kaviaaria ja juovat kallista shampanjaa sekä aloitavat aamunsa kokaiini viivoilla.

Sitten nämä muun maailman köyhyydessä elävät työn orjat palvovat heitä jonain puolijumalina ? 

Mutta ehkä se suurin salaisuus, jonka nämä viihdeteollisuuden takaiset salaiset tahot ovat koko ihmiskunnalta salanneet on se, että sinä olet todellisuudessa luojan suuren suunnitelman ihmissielu, joka olet myös luoja itse.

Voit luoda mielelläsi mitä haluat, mutta samalla tämä systeemi on rakennettu orjuutuksella, koska erityisesti alemman älykkyystason ihminen haluaa olla orja.

Hän haluaa kuluttaa ja käydä töissä sekä maksaa veroja.

Hän haluaa juoda keskiolutta tai jopa viinaa sekä alkaa myös tupakoimaan, jos lapsuudessa on riittävä trauma sen laukaisemiseksi jne. 

Kaikki nämä päihteiden houkuttimet ovat taas sen pimeyden henkivaltojen tuottamaa, koska tällä elämänkokeiluplaneetalla eläminen on luotu joko tuhoavaan tai rakentavaan elämään ja kun nykyistä systeemiä katsoo, niin rahan sekä vallan ahneus on tämä ihmiskunnan suurin syöpä tällä hetkellä, jonka sairauden tila on koko planeetan kannalta jo aika huolestuttava, koska se on enää sitä viimeisintä pankkikriisiä vailla siletti.


Ja voi myös olla, että jokin suurempi ympäristökatastrofi saa vasta monien ihmisten silmät auki, jolloin lähtee ehkä se houkutin enää tuijottaa sitä televisiota, kun tässä maailmassa on paljon muutakin työtä tehtävänä, kuten tämän planeetan pelastaminen, enkä nyt tarkoita mitään puiden halausta, vaikka siinäkään ei ole mitään  vikaa.

Vaan kyse on yksittäisten ihmisten asenteesta omaan itseensä ja siihen, että viimein tiedostavat, että tämä heidän oman napansa tuijottaminen ja rahan sekä uran perässä juokseminen kulutususkonnon kanssa on se, joka tuhoaa tämän planeetan, jos emme tee sitä asennemuutosta, että alammekin elämään ihmiskuntaa rakentavalla tavalla.

Lähteet: Amfion