http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 25, 2024

Hybridioperaatiot alkaneet Euroopassa


 

CIA:n ja NATO:n salaiset hybridioperaatiot ovat alkaneet jo viikkoja sitten Tukholmassa, jossa toteutettiin "pommihälytys" operaatio, kun Tukholman keskustasta väitettiin löytyneen epäillyttävään esineen.

Pari päivää sitten tämä vastaavankaltainen hybridioperaatio siirtyi Pariisiin, josta taas löytyi "epäillyttävä laukku", joka johti laajamittaiseen poliisioperaatioon ja läheiset kadut eristettiin ja ihmisiä estettiin edes päästä koteihinsa ja alueen liikenne keskeytettiin.

Nyt jos on vähänkään aivokapasiteettia tallella, että voi seurata mitä täällä Euroopassa oikein tapahtuu, niin voisin vaikka mistä lyödä vetoa, että tämä epäilyttävä esine tai epäillyttävä laukku käsikirjoitus toteutetaan vielä muutamissa Euroopan kaupungeissa.

Toki pelataan kyllä vakavan asian kanssa, että jos siellä paikalla räjähtää, niin pommit kyllä ovat silloin aitoja, mutta sitä ei lehdet kerro, kuinka näitä ISIS soluja johdetaan Mossadin ja CIA:n sinne lähettämien myyrien johdolla, jolloin kontrolli on aina lännen tiedustelulla.


Juuri tässä tämän vuoden keväällä kävi ilmi, kuinka ISIS terroristina tunnettu Abu Bakr al-Baghdadi olikin Mossadin agentti nimeltä Ellios Shimon tai Simon Elliot. NSA:n dokumenteista tämä selvisi.

Eli voimme siis miettiä jo, että mitä poliittista motiivia Israelin valtiolla on sekaantua ISIS terroristien valtionterrori-iskuihin ?

NSA:n tietovuotaja Edward Snowden paljasti sen, kuinka Israelin tiedustelupalvelu Mossaad työskenteli yhdessä brittien ja amerikan tiedustelupalvelujen kanssa luodakseen islamilaiset valtiot Irakiin sekä Syyriaan.