http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 03, 2019

Vihernatsit on päästetty hallitukseen


Natsi-Saksan diktaattori Adolf Hitler oli tosiaan kasvissyöjä. Mutta niin ovat moneat Vihreän puolueen edustajatkin.

Vihervasemmistolaiset vaativat muita ihmisiä elämään heidän määräämällänsä tavalla.

He kutsuvat eri mieltä olevia ihmisiä natseiksi.



Julkisissa mielenosoituksista tämä huuto raikuu huudoilla "natsit vittuun, natsit vittuun".

Vihervasemmistolaiset kannattavat enemmän eläimien suojelua kuin ihmisten suojelua.

He myös ajavat väestön pakkosiirtoja ja pyrkivät edistämään humanitaarista haittamaahanmuuttoa sekä kehitysapua ulkomaille.

He myös haluavat nyt määrätä mitä sinä saat syödä. He saivat jo Suomen armeijaan pakollisen kasvisruokapäivän.

He haluavat estää vastakkaiset mielipiteet vihapuhe lainsäädännöllä.

He uskovat hartaasti ilmastonmuutokseen ja ajavat tätä uskontoa kaikissa peruskouluissa, lukioissa sekä yliopistoissa. Mutta eivät salli vastakkaita mielipiteitä, koska ilmastodenialismia ei suvaita Vihreän fasistin arvomaailmassa.

Mutta he haluavat myös luoda Suomeen salaisen ilmiantoverkoston, jolla voidaan hiljentää kaikki vastakkaiset mielipiteet ja tuomita näiden väärien mielipiteiden esittäjät ilman oikeudenkäyntejä.



He haluavat myös kieltää yksityisautoilun ja pakottaa kansalaiset käyttämään vain pelkkiä polkupyöriä, koska tämä ajaa Vihreän puolueen fillarikommunistisia arvoja.

He myös jeesustelevat päivästä toiseen CO2 hiilijajanjäljillä ja vaativat, että autoilu sekä lentoliikenne tulisi lopettaa, koska siitä tulee liian suuri hiilijalanjälki. Mutta silloin kun Vihreän puolueen edustajat menevät ulkomaille, niin silloin ei valiteta lentämisen haitoista. 

Vihreiden Ville Niinistökin kulkee mielummin taksilla lyhyen 700 metrin matkan.

Tämä kaikki edellä mainittu ei ole mitään keksittyä huttua, vaan se on suoraan Vihreän puolueen arvoista ja puolueohjelmasta peräisin.

Näin ollen huomaatte varmasti, että viherfasismilla ja Natsi-Saksan aikaisella fasismilla ei ole juurikaan mitään eroa.



Tämä ekofasistinen ideologia sekä arvomaailma tukee täysin tuota fasistisen maailmanjärjestyksen suunnitelmaa, jossa tuo 7,4 miljardia ihmistä tulee hävittää tältä planeetalta, koska meitä on liikaa.



Yhdysvaltain, Georgiassa sijaitsevan Guidestonesin kivimonumentin kaiverrettuna se myös lukee, että maailman väestön tulisi olla vain 500 miljoonaa. 

Viherfasistit tulevat jossain vaiheessa tulevaisuudessa puhumaan tuosta väestönvähennyksestä ilmastotekoina ja he tulevat mm. väittämään, että hiilijalanjälki on liian suuri. Joten sen vuoksi ihmisiä täytyisi alkaa täällä vähentämään, jotta saisimme hiilijalanjäljen pienemmäksi.

Tämä hiilijalanjälkisaarnaus on kuitenkin perustunut tähän päiväänkin saakka puhtaalle huijaukselle, sillä hiilidioksiidi on elämän antaja ja kasvit myös kuolee ilman sitä... Samoin ihminenkään ei olisi hengissä ilman sitä.

Joten varmaan nyt näette, että miten seinähullua on alkaa hyökkäämään hiilidioksiidin kimppuun ja syyttää sitä planeetan suurimmaksi vaaraksi.

Tämän ilmastonmuutoksella jeesustelun ja pelottelun tarkoituksena on vain harhauttaa ihmiset sen edetessä, kun fasistinen maailmanjärjestys saadaan etenemään sen seuraavia läpimenovaiheita.

Vihreä puolue tulee olemaan tulevien kymmenien vuosikymmenien aikana se Deep State hallinnon musta oikea käsi, jonka avulla he aikovat toteuttaa tuon haluamansa fasistisen maailmanjärjestyksen sekä yhteisen maailmanuskonnon.

Ensin suunnitelmissa on Euroopan kansallisvaltioiden tuhoaminen humanitaarisella maahanmuutolla ja siinä vaiheessa, kun haittamaahanmuuton kustannukset sekä volyymi nousee liian korkeaksi, niin lopulta kansallisidentiteetit murskataan lopullisesti, etteivät nämä kansakunnat enää aseta minkäänlaista uhkaa uuden maailmanjärjestyksen lopulliselle toteutumiselle. 

Sitten on Euroopan sisällissodan vuoro, jonka on suunniteltu humanitaarisen maahanmuuton tuoman väestönsiirron, eli muslimien kautta sisällissodaksi asti, joka tulisi olemaan se ns. kolmas maailmansota.



Tämän suursodan suunnitteli jo Illuminatin suurmestari Giuseppe Mazzini vuonna 1871.

Rothschildien pankkihuone rahoitti sekä Mazzinia, että suurmestari Albert Piken toimintaa 1800-luvun lopulla. 



He suunnittelivat mm. ensimmäisen sekä toisen maailmansodan, sekä myös Israelin valtion perustan ja poliittisen sionismin nousun.

Joten näin ollen tämä Vihreän fasismin arvomaailma, joka vallitsee myös Suomen nykyisessä hallituksessa on peräisin Rothschildien pankkisuvun rahoittamista hankkeista, jonka avulla on tarkoitus tuhota nämä Euroopan kansallisvaltiot keinolla millä hyvänsä.

Kun tämä viher-fasistinen arvomaailma syntyi Frankfurtin koulukunnassa 1930-luvulla Saksassa.

Karl Marx oli myös Rothschildien rahoittama kirjailija sekä ajattelija sekä myös Sigmund Freud, joiden ajattelua yhdistettiin tämän Frankfurtin koulukunnan arvomaailmaan.


Viherfasismi palauttaisi Suomen kiviaikakaudelle

Tätä eivät monet viherfasistit halua myöntää, että jos me nyt luopuisimme samantien kaikista fossiilisista polttoaineista ja yksikään laiva, auto,taksi, lentokone, bussi enää liikkuisi mihinkään, niin teollisuus tuhoutuisi muutamassa viikossa lopullisesti.

Joten tästä alkaisi sitten todellakin aivan aito ja oikea hengissäselviämis kamppailu, kun elintarvikkepula alkaisi. 

Joten siinä vaiheessa Vihreän puolueen ministeri ei voisi enää päästä edes polkupyörätaksilla Shanghain valtiovierailulle Helsingistä, jotta hiilijalanjälki olisi pienempi.

Eli nämä ekofasistiset fantasiat koko systeemin romahtamisesta ovat vielä näiden viherfasistien märkiä päiväunia. 

Mutta toki kuka tahansa suomalainen ekohippi voi tietenkin heittäytyä yhteiskunnan ulkopuolelle ja kieltäytyä työn teosta sekä sosiaaliavuista ja alkaa syömään vain roskiksista. Näitäkin kovanaamoja löytyy tästä maasta.

Jos nyt kuitenkin tunnustettaisiin ne tosiasiat, että tätä planeettaa uhkaavat tekijät eivät ole ilmassa oleva hiilidioksiidi, vaan suurin uhka on edelleen ydinvoimateollisuus.

Uraani jota kaivetaan maasta ylös, josta tehdään mm. ydinpommeja. Se on äärimmäisen vaarallista ja maasta halutaan kaivaa ylös juuri tätä oikean isotooppista 235-uraania, josta voidaan valmistaa ydinpommeja.

Plutonium on myös äärimmäisen vaarallinen kapistus, jota myös myydään pimeillä markkinoilla pitkin maailmaa.

Vihreä puolue tiedosti vielä 2000-luvun alussa ydinvoiman vaarat ja jättäytyi hallituksesta pois Osmo Soininvaaran ollessa puolueensa puheenjohtaja. Mutta sitten tapahtui Vihreän puolueen sisällä jokin yksittäinen asia, että ydinvoima ei ollutkaan enää puolueen mukaan vaarallista ja siitä ei enää puhuttu mitään edes eduskunnassa.

Joten kuka maksoi Vihreän puolueen hiljaiseksi ydinvoiman ongelmakysymyksistä ?



Onhan kyseessä kuitenkin sellainen energiamuoto, josta tiedemies Albert Einstein totesi aikanaan, että se tulee lopulta tappamaan kaikki ihmiset tältä planeetalta. Siihenhän ei käytännössä tarvita kuin vain riittävän suuri ydinräjähdysten sarja, joka räjäyttää lopulta tältä planeetalta koko happikehän palamaan ja sen jälkeen täältä kuolee kaikki ihmiset hapenpuutteeseen. 

Voisiko sen jälkeen sitten viherfasisti todeta, että nyt planeetalla tapahtui vuosisadan suurin ilmastoteko ? 

Muistan edelleen kuinka vuonna 1998 eräs Helsinkiläinen mieshenkilö antoi Ultra-lehteen haastattelun omalla nimellään ja kertoi tavanneensa Siriuslaisia humanoideja. Hän väitti käyneensä siellä aina vierailulla ja kyseinen mieshenkilö kertoi tämän tarinan myös eräässä silloin MTV3-kanavalla pyörineessä tv-ohjelmassa.

Muistan kuinka tuossa Ultra-lehdessä tämä mies kertoi, että kuinka tämä Siriuslainen olento oli kertonut hänelle, että kuinka meidän täällä hengittämämme ilmanlaatu on kuin ampiaisparvi heidän ilmastoonsa verrattuna. Joten tästä voi hyvin päätellä sen, ettei tämän planeetta Telluksen ilmanlaatu ole nyt niin hyvä mitä luullaan.

Mutta tämä järjetön ja seinähullu hiilidioksiidilla jeesustelu sekä syyttely on täysin idioottimaista toimintaa, jolla halutaan vain turvata tämän yli 140 000 000 000 dollarin päästökaupan voittoa tekevä toiminta.

Kasvissyönnissä ei ole mitään vikaa, mutta siinä vaiheessa kun sitä aletaan pakottamaan koko väestölle, niin silloin se menee jo fasismin puolelle.

Samoin myös tämä ilmastonmuutos on sellainen asia, että jokaisella pitäisi olla uskonnonvapaus uskoa siihen tai ei uskoa siihen. Joten jos sitä ilmastonmuutos hiilidioksiidi jeesustelua ja syyttelyä aletaan pakottamaan jokaiselle lapselle aina peruskoulussa, niin silloin kyse on jälleen kerran ihmisen yksilönvapautta törkeästi rikkovasta fasismista.