http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 12, 2019

Nyt ne hyökkäsivät 5G mielenosoituksen järjestäneen kansanedustajan päälle


Ilmeisesti tämä aiemmin tällä viikolla Helsingin eduskuntalon edessä järjestetty 5G vastainen mielenosoitus tuotti tulosta, kun nyt ne hyökkäsivät tämän mielenosoituksen ja pikkuparlamentissa myös tuolloin järjestetyn tilaisuuden järjestäneen kansanedustajan Eeva-Johanna Elorannan (sdp) kimppuun.

Kun nyt Iltasanomissa oli iso juttu, jossa haukuttiin ja paheksuttiin sitä, kuinka tämä demariedustaja on kehdannut järjestää tällaisen tilaisuuden, josta oikein "asiantuntijat" tyrmistyivät ja totesivat, että "harhaanjohtamista".

Mutta mitkäs nämä asiantuntijat sitten oikein olivat. Heitä olivat tässä tapauksessa Aalto-yliopiston professori Tapio Ala-Nissilä sekä lääketieteen professori Juhani Knuutti.

Ala-Nissilä haukkui Iltasanomissa, että tämän 5G mielenosoituksessa esiintyneet henkilöt sähköyliherkkyyssäätiön johtaja Marjukka Hagström, tutkija Mikko Ahonen, työterveyshuollon ja ympäristölääketieteen professori Tuula Putus, biokemian emeritusprofessori Martin Pall sekä Säteilyturvakeskuksen lavotarotionjohtaja Pasi Orreveteläinen olisivat kaikki ei-tieteellisin väitteisiin perustavia henkilöitä, jotka esittävät omia mielipiteitään.


SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman: Vastuu seminaarien sisällöstä edustajalla itsellään

Iltasanomien toimittaja peräsi vielä demareiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanilta selvitystä tästä ja hän totesi, että vastuu näiden seminaarien sieällöstä on edustajalla itsellään.

Minusta tämä Aalto-yliopiston professori tasolta tullut hyökkäys viestii siitä, että tuo viikolla järjestetty mielenilmaus tuotti sitä haluttua tulosta, kun näillä eräillä meni löysät housuun ja aloittivat vastahyökkäyksensä. 

Lähde: https://www.is.fi/politiikka/art-2000006270370.html