http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 22, 2019

Ole Dammegårg varoittaa tulevasta terrori-iskujen sarjasta Euroopassa



Teksti: Teemu Vehkala

Tanskalainen valtionterrorismiin perehtynyt kirjailija Ole Dammegård varoittaa Eurooppaa tulevasta lavastettujen terrori-iskujen sarjasta.

Hänen lähteidensä mukaan tämä tulisi tapahtumaan jo 23-24.10.2019 välisenä aikana, jolloin pidetään Euroopassa kansainvälinen terrorismintorjuntaan keskittynyt harjoitus (Operation Sea Eagle), joka on kestoltaan 36 tuntia. 

Dammegård kertoi viime vuodet jäljittäneensä yhtä ruotsalaista miestä, joka on mukana tässä terrorismintorjuntaan keskittyneessä ryhmässä ja aina joka kerta kun tämä mies on paikalla vaikka Barcelonassa, niin silloin rysähtää siellä oikeasti.

Joten silloin kysymys on valtionterrorismista, jossa ovat mukana Nato sekä muiden maiden tiedustelupalvelut. 



Dammegård veikkasi, että terrori-iskun kohteiksi olisi nyt valikoitu peräti yli 39 kohdetta Barcelona, Lontoo, Pariisi, Manchester, Rotterdam sekä vielä ydinvoimala Pohjois-Ruotsissa.

Täytyy silti vielä korostaa, että tämä Dammegård ei ole mikään ylimmäinen auktoriteetti, jolla on kaikki tieto Euroopassa toteutettavista terrori-iskuista. Vaan hän on yksityishenkilö, joka perustaa omat mielipiteet näistä asioista. 



Näin ollen metro sekä julkinen liikenne bussiyhteyksiä myöten ei ole tod. turvallinen tämän 23-24.10.2019 välisen ajan, jolloin tapahtuu tuo Dammegårdin mukaan käytävä Operaatio Sea Eagle.



Nato osallistuu tähän operaatioon myös stay behind verkostoillaan, jotka ovat jo todennäköisesti asentaneet C4-räjähteitä Lontoon, Pariisin metroihin.

Mikäli Dammegård on nyt oikeassa, niin hän väittää että nämä roistot yrittäisivät nyt niin kovaa yhteisrysäystä, että se olisi voimakkuudeltaan kuin Euroopan 9/11.

Naton salaiset Stay Behind verkostot käsittävät viiden hengen ryhmiä, joista jokainen on rekrytoitu salassa.

Näistä NATO Gladio verkostoista kertoi viikko sitten YLE:n MOT.



Edellisen kerran Lontoossa räjäytettiin linja-autoja 7. heinäkuuta 2005 

Mutta asialla ei ollut al-Qaida, vaikka näin väitettiin, vaan pommit asensi Naton, Mossadin, CIA:n, MI6:n tiedustelupalvelun porukat.



Kaikki nämä räjäytetyt metrovaunut ja linja-autot tehtiin vain siksi, että sinä ja läheisenne voisitte luovuttaa itsemääräämisoikeutenne valtiolle ja sallia poliisivaltion tulon yhteiskuntaamme.

Sillä tämä vallankahvassa oleva globalisti-eliitti ei edelleenkään tiedä mitään sen vahvempaa keinoa ja pelotetta kansakuntiin kuin terrorismi.

Joten silloin he tilaavat Natolta, CIA:lta, MI6:lta tai Israelin Mossadilta valtionterroriteon, joka lavastetaan miltei aina ääri-islamilaisen terrorisolun toteuttamaksi. Mutta ei se sitä kuitenkaan poissulje, että kuinka CIA myös kouluttaa näitä Jihadisteja lähi-idän terroristileireillä.

Kun viime vuosina näiden miltei jokaisen rekka-autolla väkijoukkoon ajon takana on ollut ääri-islamilaista ideologiaa kannattava Jihadisti-muslimi. Mutta nämä rekkaiskut ovat olleet osa Naton operaatioita, joiden salainen rahoitus tulee mm. New Yorkilaisilta liikepankeilta kuten Goldman Sachs.


Jos tuota mahdollista ruotsalaista ydinvoimalaa kohtaavaa potentiaalista uhkaa katsoo mistä Dammegård kertoi, niin Ruotsin pohjoisin ydinvoimala on Forsmarkin ydinvoimala, joka sekin on hyvin lähellä Tukholmaa.

Mutta nämä NATO:n valtionterroristit eivät kuitenkaan niin hulluja ole, että lähettäisivät jotkut rättipäät räjäyttämään ydinvoimalan, koska siitä seuraisi jo niin suuri tuho, että tämän koko planeetan happi ja vety-esiintymä voisi syttyä palamaan, jolloin kaikki elämä päättyisi maapallolta. Eli nämä Illuminaatit tuhoisivat siina samalla rysäyksellä myös itsensä. 



Mutta tämä heidän suunnitelmansa olikin vain saada maailmanväestö sen verran laskuun, että lopulta tänne jäisi jäljellä enää 500 miljoonaa ihmistä.

Tämä on sen heidän lopullisen maailmanjärjestyksen tavoite.

Mutta jos luulitte, että tämä terrorismi olisi yksi ase väestönvähennyksessä... Niin ei se kyllä sitä ole. 

Sillä jos vaikka vuoteen 2050 mennessä täältä pitäisi saada harvennettua tämä n, 7,7 miljardin ihmisväestöstä se määrä, että jäljelle jäisi enää se 500 miljoonaa. 

Tämä tietäisi siis sellaisen 7,6 miljardin ihmisen vähennystä ja jos vuoteen 2050 on enää n. 31 vuotta aikaa. 

Vuodessa on 365 päivää ja tämä kun kerrotaan 31 vuodella, niin se tekee 11036 päivää.

Laskutoimitus 7 695 000 000 (7,6 miljardia) / 11036 päivällä = 697 263

Eli heidän täytyisi silloin saada vähennettyä täältä 697 263 ihmistä päivässä, päästäkseen tuohon 500 miljoonan tavoitteeseensa vuoteen 2050 mennessä.



Mutta heillä on siihen kyllä konstit ja keinot mm. rokotteet, joiden avulla tällä hetkellä Microsoftin perustaja Bill Gates kehuu saavansa köyhissä maissa Afrikassa ja Aasiassa aikaan tätä toivottua syntyvyyden laskua.



Eikä hän tätä edes kiistä.

Muutaman vuoden päästä tällä planeetalla sitten alkaa tämä kansallisen "ilmastotalkoopsykoosin" seuraava vaihe, joka on tällainen, että "TEE ILMASTOTEKO, ÄLÄ SYNNYTÄ ENÄÄ TÄNNE LAPSIA, NIIN PARANNAT HIILIJALANJÄLKEÄ".

Ja voitte arvata vain, että kuinka monta Vihersuvakkia lähtee näihin syntymättömyystalkoisiin mukaan. 

Sitten menee jokunen vuosi kunnes väestön lisääntyminen ei enää onnistu ilman, että joudutte menemään Nordean pankkiin ja anomaan lisääntymisoikeuksia, jotka saatte vasta n. 300 000 eurolla. 

Tästähän se pankkiiri Björn Wahloroos huuteli muutama vuosi sitten, että "kuinka voisimme huutokaupata lisääntymisoikeuksia nuorillepareille".



Voisimme myös viedä nämä Naton valtionterroristiupseerit Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen, kunhan ensin jokin poliisiviranomainen ottaisi heidät kaikki kiinni.

Sinne Haagiin joutaisivat myös kaikki nämä Kuninkaalliset huoneet, jotka ovat osallistuneet Euroopan valtionterrorismin rahoittamiseen.

Kuninkaallinen kaarti kun on myös turvannut näiden Kuninkaallisten harrastuksia, jossa kuninkaalliset teurastavat huumattuja lapsia metsässä.