http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 12, 2019

Paska lensi jo tuulettimeen - Epsteinin salainen asiakasrekisteri vuodettiin netissä


Nyt DEEP STATE:n osalta paska ehti jo lentämään tuulettimeen asti, kun Jeffrey Epsteinin salaiset asiakaskontaktit levisivät netissä julki.

Ne löytyvät toistaiseksi ainakin tämän linkin takaa: https://s3.amazonaws.com/s3.documentcloud.org/documents/1508273/jeffrey-epsteins-little-black-book-redacted.pdf

Toki CIA/NSA:n viranomaiset saattavat lähipäivinä iskeä tuohon kiinni ja poistaa tuon linkin sisällön, mutta tuon Blackbook asiakasrekisterin tiedot ovat jo kopioitu niin monelle koneelle, etteivät nämä konnat voi enää estää sen leviämistä.




Tuo lista on hyvin mielenkiintoista luettavaa, josta selviää sekin että Hollywood näyttelijöistä myös Alec Baldwin sekä Dustin Hoffman kuuluivat myös Epsteinin salaisiin asiakkaisiin.



Maailman rikkaimpiin kuuluvan Rothschildien pankkisuvun pankkiiri Evelyn de Rothschild oli käynyt myös samaisella pedofiili-saarella Epsteinin vieraana.


Mutta osa näistä pedofiilisaaren vieraista salasivat nimensä listasta kuten teki ilmastonmuutoshömpötyksellä miljoonia takonut Al Gore, joka muutti nimensä listalla naiseksi ja esiintyikin Juliet Gorena.

Lisäksi listalta löytyi muitakin kuuluisia henkilöitä ent. demokraattipoliitikko Ted Kennedy, liikemies David Koch, elokuvaohjaaja Andrew Jarecki, näyttelijä-ohjaaja Griffin Dunne.

Israelin ent. pääministeri Ehud Barak kuului myös Epsteinin vakioasiakkaisiin, mutta hän salasi nimensä tältä listalta.


Mitä seuraavaksi seuraa ? 

Hyvin monet jotka ovat seuranneet QAnon viestejä luulevat nyt, että seuraavaksi tässä Epstein jupakassa seuraa Epsteinin asiakkaiden massapidätykset.

Mutta jos on vähänkään seurannut, että miten rikollinen eliittiaines toimii, niin siellä toimii hyvin organisoitu rikollinen hierarkiajärjestelmä, joka ei paljon mafiasta eroa.

Epstein oli nyt yksi ongelmatekijä, jonka pelättiin vasikoivan asiakkaitaan FBI:n liittovaltion agenteille. Joten hänestä piti sen vuoksi päästä nyt eroon keinolla millä hyvänsä. 

Guardianin mukaan Epstein oli puhunut eräälle vanginvartijalle ja epäili jo viikkoja sitten, että hänet yritettiin tappaa selliinsä.

Tämä oli se tapaus kun hän löytyi myöhemmin sellinsä lattialta tuupertuneena lattialle sikiöasentoon.

Nyt sitten kun Epstein vihdoin saatiin pois päiviltä, niin hän ei ollutkaan enää tarkkailussa ja vielä tuo n. 30 min. ajanjakso, jolloin hän kuoli oli myös sellin kamerat kytkeytyneet sopivasti pois päältä.

Että voisiko mikään muu kuin ulkoisesti avustettu itsemurha tapahtua tällaisissa olosuhteissa ? 

Epsteinia täytyi valvoa vähintään 30 minuutin välein, mutta hänen kuolinyönään tätä vartiointia ei toteutettu ollenkaan.



Ehkä Epstein oli siirretty "Killary Clintonin" suicide watch ohjelmaan mukaan. 

Kun miltei jokainen joka on joutunut oikeudenkäynteihin todistamaan Clintonien sukua ja säätiötä vastaan, ovat joutuneet lopulta tuon ylemmän näköisen ruumisauton kyytiin. Että on siinä varsin turvallinen todistajansuojeluohjelma.









Vuosi sitten julkkiskokki ja tv-persoona Anthony Bourdain twiittasi jo vuonna 2017 Hillary Clinttonista, että kuinka hän ja Weinsteinin tapaukset tiedettiin jo vuosia.

Tämän jälkeen Bourdain lisäsi, että hän tunsi yhden uhreista, koska tunsi yhden tämän hyvåksikäyttäjän.



Nämä twiitit sitten lopulta johtivat siihen, että Clinton lähetti Bourdainin perään agentit, jotka murhasivat Bourdainin Ranskassa 8. kesäkuuta 2018 ja lavastivat tämän kylpytakkiin tehdyksi itsemurhaksi. Hän oli kuvaamassa Ranskassa sarjansa uutta jaksoa.

Demokraattien puolueen virkailija Seth Rich, joka vuoti tietoja Wikileaksille hiljennettiin taas niin, että murhaajat lavastivat tämän ryöstömurhaksi. Mutta tämä uhrin kotiovella tehty ryöstömurha oli varsin huonosti lavastettu, koska edes uhrin lompakkoa ei viety.

Paikallisen poliisin mukaan tämä olikin ryöstön yritys. Eli ensin ammutaan uhri hengiltä ja sitten loppuu ryöstöaikeet kokonaan.

FBI myös kertoi tuolloin vuosi sitten, ettei se oli tutkinut koko tapausta ollenkaan. Ilmeisesti nämä Clintonien säätiön sekä USA:n demokraattisen puolueen Deep Staten taholta tilatut murhat ovat sen luokan tapauksia, ettei niitä ole edes FBI:llä lupa tutkia.

Se on kuitenkin aivan varma juttu, että lähi viikkoina ja kuukausina mediassa pyritään häivyttämään koko Epsteinin oikeusjuttu pois julkisuudesta ja tämän vuoksi valemedia tulee keskittämään tapauksesta uutisoinnissa yhä enemmän epäolennaisuuksia, joiten tehtävänä on harhauttaa perusihmiset kiinnittämään huomionsa aivan muualle.



Tällä hetkellä Wikileaksin perustaja Julian Assange on joutunut olemaan hyvin rankoissa oloissa, kun häntä on kuulusteltu brittiläisessä vankilassa.



Eräs YK:n kidustusasiantuntija kertoi epäilevänsä, että Asssangea olisi jo kidutettu vankilassa.

Aivan varmasti on ja jos intuitioni näkee oikein, niin häntä on yritetty saada vasikoimaan muita Wikileaksin tietovuotajia. Mutta koska nimiä ei olla saatu pumpattua, niin tästä hyvästä häneen on kohdistettu näitä CIA:n yleisimpiä kidutuskeinoja kuten vesikidutusta jne.

Että Assange on siinä mielessä vaarassa, että jos hän alkaa vasikoimaan näiden kiduttajien edessä, niin siinä vaiheessa jos hän alkaa ilmiantamaan muita kolleegoitaan, niin lopulta tulee tilanne, jossa sitten nämä kiduttajat katsovat pahimmassa tapauksessa, ettei heille ole enää tästä kidutetusta mitään hyötyä. 

Assange on kuitenkin vielä tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa, ettei lypsävää lehmää kannata tappaa.



Mutta se kyllä tiedetään, että minkälaisia psykopaatteja nämä Deep Staten rikolliset ovat. Kun jo pelkästään Ed Snowden olisi muuten teurastettu kuin sika konsanaan, jollei hän olisi ehtinyt julkisuuteen. Hänen peräänsähän lähetettiin CIA:n koulutetut tappajat tod. MJ-12 yksiköstä, joille annettiin tehtäväksi eliminoida kohde Hong Kongissa, mutta Snowden ehti sitä ennen pakoon ja sai turvapaikan Venäjältä.


Lähde: https://newspunch.com/shocking-jeffrey-epsteins-little-black-book-revealed/