http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 28, 2019

Miksi Ruotsin lehdistö tietää Porvoon tapauksesta enemmän kuin Suomen lehdistö ?


Vielä muutama päivä sitten kun KRP:n Porvoon poliisiammuskelutapauksen tutkinnanjohtaja vielä edelleen pimitti tietoja tämän jahdatun kaksikon tuntomerkeistä, niin Ruotsin Expressen lehti löi pöydälle kaksikon naamakuvat.

Kuvassa on Expressenin mukaan ruotsalaiset Granholmin veljekset (Richard ja Raymond).

Kuinka sitten Ruotsin medialla voi olla tästä enemmän tietoa kuin Suomen korruptoituneen valemedialehdistön ? 



Tämä aiempi spekulointi kaksikon ISIS taustasta viittasi siihen kuinka mm. Irakilaisilla miehillä on tuollainen kuvanmukainen tukka ja partamuoti. 

Mutta myös se, että koska poliisi etsi kahta parrakasta ulkomaalaista miestä.


Porvoon ampumisen lehdissä väitetty motiivi on täysin seinähullu, jossa ei ole mitään järkeä

Suomen valemedia (IL, IS, HS, YLE) väittää, että tämä kaksikko olisi tehnyt poliisille ansan sekä väiytyksen.

Ruotsin lehdistön mukaan taas tämä kaksikko olisi itse soittanut poliisin paikalle ja myöhemmin myös soittanut hätäkeskukseen, kun ampuivat paikalle tulleita poliiseja.

Eli mitä tuolla teollisuusalueella todella tapahtui ?

KRP:n mukaan paikalle soitettiin tavanomainen omaisuusrikokseen viittaava tehtävä.

Mutta jos Expressen väittää, että kaksikko soitti  itse poliisit paikalle, niin tämähän olisi yhtä seinähullua, että pankkiryöstäjä soittaisi poliisit paikalle ennen Nordean konttorin keikkaa.

Lehtitietojen mukaan tämän kaksikon rikosrekisterikään ei ole mikään huima, kun toisella on vain tuomio kortitta ajamisesta sekä vuosia sitten hänen osuuksiaan on tutkittu vero- ja kirjanpitorikoksiin. Kun taas tämä toinen veli tästä kaksikosta on sekaantunut doping kuvioihin, jonka myös näkee tuosta ulkoisesta habituksesta. Sillä tuollaisia lihaksia ei hankita pelkästään rautaa nostamalla.

Expressenin mukaan tämä kaksikko saapui nyt Suomeen 22. elokuuta. Kun taas Suomen valemedia väittää, että kaksikko olisi asunut Porvoon suunnalla eräässä On Line nimisessä motellisa jo kuukauden.

Suomen poliisi väittää, että kaksikon jäljille päästiin heidän jättämistä teletunnistetiedoista ja puhelimen IMEI-koodin kautta.

Mutta missä kaksikko onnistui piileksimään sitä ennen lähes vuorokauden ajan ? 

Loukkaantuneet poliisit

Mutta tässä onkin sitten se hyvin mielenkiintoinen puoli tästä tapauksesta, ettei näistä loukkaantuneista poliiseista ole Suomen lehdissä eikä Ruotsin lehdissä näkynyt yhtä ainuttakaan kuvaa eikä haastattelua. 

Suomen lehtitietojen mukaan toinen näistä loukkaantuneista poliiseista loukkaantui vakavammin ja hänet jouduttiin siirtämään Töölön sairaalaan, mutta hänellä ei kuitenkaan ole hengenvaaraa.

Jos nyt siellä olisi jokin oikea "tutkiva toimittaja", niin se tuskin paljoa vaatisi että kävisi siellä Töölön HYKSI:ssä selvittämässä asian, että onko sinne oikeasti tuotu mitään Porvoossa muutama päivä sitten loukkaantunutta poliisimiestä. Sillä jos ei ole, niin silloinhan tämä koko poliisien ampuminen on pelkkää sisäministeriön kusetusta.



Jos tätä tapausta vertaa esim. siihen vuoden 1997 syksyllä tapahtuneisiin poliisimurhiin, kun tuolloin Tanskasta vankilalomalta karannut vanki Sten Christensen (kuvassa) ampui hengiltä kaksi virkatoimituksessa olevaa poliisimiestä Helsingin keskustassa. Hän oli sitä ennen ryöstänyt Helsingin keskustassa Hotelli Palacen kassan.

Tuossakin tapauksessa tämä Tanskalainen vanki ei tullut Suomeen lomailemaan, vaan hän tuli tänne karkuun vain sen takia, koska hänellä oli täällä vanhoja vankilatuttuja.



Mutta tuolloin tästä poliisimurhaajasta näytettiin heti sen jälkeen julkisuuteen tuntomerkit, kun ne oli saatu talteen Helsingin keskustassa sijaitsevien turvakameroiden tallenteista. Toinen kuva hänestä oli hänen Helsinkiläiseen matkustajakotiin huoneeseensa jättämä valokuva, joka oli otetetu ruotsinlaivalla.

Kun taas tästä Porvoon kaksikosta Suomen poliisi ei missään vaiheessa suostunut antamaan minkäänlaisia tuntomerkkejä julkisuuteen, eli silloin poliisi suojeli heitä jostain syystä.


Mutta näissä väärän lipun alla tehdyissä operaatioissa, eli false-flag tapauksissa näiden poliittinen motiivi on aina saada kiristettyä niiden avulla lakeja ja Suomen sisäministeriö otti jo päiviä sitten tämän tapauksen poliittiseksi keppihevosekseen ja lyömäaseeksi. Eli kyllä sieltä nyt taitaa olla odotettavissa jokin perustuslain riisunta ja poliisivaltion syventämislakiuudistus nurkan takaa jo seuraavien viikkojen kuluessa.

Joten tämä ruotsalaiskaksikko hoiti homman sovitusti ja näytteli jo osansa. Mutta luulisi nyt tällaiseen tapaukseen vielä kuuluvan ne näytösoikeudenkäynnit, jotka tullaan vielä käymään Suomessa ja annas kun arvaan... Ne tullaan käymään pääosin "suljetuin ovin", koska niiden sisältö ei nyt vaan kestä täysin päivän valoa.

Eli se on sitä sarjaa, että ensin toimittajat päästetään saliin valokuvaamaan tämä kaksikko, jonka jälkeen tuomari komentaa salin tyhjennettäväksi toimittajista.

Lähteethttps://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9df1dde9-7b8c-41dd-a522-5aa24f1a634f

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0a63a316-9c85-4aa2-819f-3d619c22727d