http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 11, 2019

Jeffrey Epsteinille järjestettiin avustetu itsemurha


Teksti: TeemuVehkala

Amerikkalainen liikemies ja pedofiili Jeffrey Epstein kuoli eilen sellissään, kun hänelle järjestettiin ns. avustettu itsemurha.



Tiedotusvälineet valehtelivat aiemmin, että mies olisi ollut tarkkailussa itsetuhoisen käytöksen takia. Mutta tämä osoittautuikin valheeksi.

Valemedia näytti taas todelliset karvansa, ettei siihen voi koskaan luottaa missään suhteessa.

Nyt kun tämä pääsyytetty on saatu hiljennettyä, niin voi Deep Staten porukka alkaa lakaisemaan tämän koko Epsteinin oikeudenkäynnin maton alle.

Nyt ei enää huomio keskity Epsteinin entisiin asiakkaisiin kuten Bill Clintoniin, joka vieraili Epsteinin pedofiilisaarella useita kertoja.

Epstein järjesti asiakkailleen jopa 8-vuotiaita tyttöjä.



Clintonit sekaantuneet Epsteinin kuolemaan

Eipä siinä kauan mennyt Epsteinin kuoleman jälkeen, kun eräs tunnettu koomikko Terrence K. Williams väitti Bill Clintonin ja Hillary Clintonin olevan vastuussa Epsteinin kuolemasta. 






USA:n presidentti Donald Trump otti myös asiaan kantaa Twitterissä ja jakoi tämän saman twiitin.

Clintonit ovat useiden väitteiden mukaan tilanneet yli satojen ihmisten murhan, joista suurin osa oli henkilöitä, jotka mm. työskentelivät Clintonien lähipiirissä.

Epsteinillä oli Bill Clintonista hyvin arkaluontoisia juttuja, joita julkaistiin jo vuosia sitten julkisuuteen, jolloin selvisi miehen vierailut Epsteinin saarella.



Tämä että Epstein kuoli avustettuun itsemurhaan ei lakkauttanut USA:n vaikutusvaltaisten miesten pedofiilirinkiä, koska Epstein oli vain yksityisen pedofiiliringin pyörittäjä, joka myös piti hallussaan toimistossaan sellaista materiaalia, joilla hän olisi voinut vaikka kiristää asiakkaitaan.

Washington DC:n vaikutusvaltainen pedofiilirinki kokoontui vielä vuosia sitten tuolla eräässä COMET ping pong nimisessä pizzeriassa, jonka alakerrassa mm. demokraattisen puolueen johtoon kuuluva John Podesta pääsi raiskaamaan alaikäisiä poikia.



Näistä Podestan hetkistä pikkupoikien kanssa löytyy myös netistä. Mutta koska Podestalla on CIA:n syytesuoja, niin hänellä on diplomaattinen koskemattomuus ja Washingtonin viranomaiset eivät voi tehdä asialle mitään.



Samassa Comet ping pong ravintolan kellarissa on myös huhujen mukaan kuvattu eräs Snuffy filmi, jolla esiintyy Hillary Clinton avustajansa Huma Abedinin kanssa.

Hillary silpoo siinä pienen pikkutytön elävältä ja lopulta kirurgiveitsellä viiltää hänen kasojensa ihon ja asettaa tämän omien kasvojensa päälle. 

Tämä on osa satanistista rituaalia, josta tuossa snuff videossakin on kyse.

Mutta myöhemmin FBI sai selville, että USA:n demokraattisen puolueen johtoon kuuluvan Anthony Weinerin kannettavalta tietokoneelta löytyi kansio nimeltä henkivakuutus, josta tämä kyseinen Hillary Clintonin snuff filmi löytyi.

Nyt tämä snuff filmi on huhujen mukaan kiertänyt jo vuosia dark webissä.