http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 14, 2018

Juha Sipilä päästi ilmoille budjettiriihivalheen


Pääministeri Juha Sipilä päästi juuri äsken ilmoille budjettiriihivalheen.


Kun faktahan on se, että Sipilän hallitus tulee käymään työläisen lompakolla uudestaankin ja ei vain sitä vielä kerro.

Edellisellä kerralla Sipilän hallinto leikkasi työläisten lomarahoja 30 prosenttia pois, joka oli suora tulonsiirto rikkaan eliitin taskuun miljardeissa euroissa.

Kun Sipilän hallitus puhuu kunnianhimoisena pidetyn 72 prosentin työllisyysasteen tavoitteesta, niin kyseessä on vain puhdas tempputyöllistämisen KIKY-ohjelma. Kun jo nyt yli puolimiljoonaa tytötöntä Suomessa tekevät orjatöitä mm. kuntouttavan työtoiminnan nimissä ja tällainen ei luo talouskasvua Suomeen. Vaan se lisää tuntuvasti veronmaksajiin kohdistuvaa progressiivista köyhyyttä.



Tämä pääministerimme muistuttaa hyvin paljon erästä italialaisen Carlo Collodin saturomaanin päähenkilöä Pinokkiota, jonka nenä aina kasvoi valehdellessa. Mutta Sipilän kohdalla hän vetää Suomen kansalaisia aina opiskelijoita myöten nenästä minkä ehtii ja ei joudu siitä kuitenkaan koskaan vastuuseen.



Tällä menolla Suomen valtio on kymmenessä vuodessa konkurssissa jos tämä sama tahti jatkuu. Sillä välin kun nämä rikkaat rahasuvut ryöstävät yksityisten Eläkerahastojen (mm. Ilmarinen ja Varma) miljardipotin veroparatiiseihin, niin sillä aikaa Suomen valtion kassaa tyhjennetään näiden kansainvälisen pankkirikollisuuden syndikaatin taskuun ja lopulta kun Suomen valtiolta loppuu rahat kuten 1992 loppuivat, niin joutuu taas Suomen valtionjohto menemään lentokoneella USA:n keskuspankkiin kerjäämään elvytysrahaa Suomen uudelleen kaatuneille pankeille. 

Suomen nykyinen hallitus koostuu näiden rahaeliitin rikollisten kanssa puhtaista rosvoista, joiden ainoa motiivi on toimia näiden kansainvälisen rikollisuuden pankkiirien sekä pankkien agendan mukaan ja heidät on myös lahjottu toimimaan näiden rikollispankkien poliittisen tahdon mukaan.

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/juha-sipila-ylella-etuuksia-pitaa-korottaa/

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-vahvistaa-kasvua-tyollisyytta-ja-sosiaalista-oikeudenmukaisuutta

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3781103-opiskelijoiden-tukeen-tulossa-taas-uusi-leikkaus

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000874488.html