http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 19, 2018

CIA:n sensuurioperaatio etenee



CIA:n salainen Facebook sensuurioperaatio etenee. Nyt Kanadalainen Stefan Molyneux on saanut Youtube kanavalleen kaksi varoitusta peräkkäin ja kolmannesta kanava poistetaan kokonaan.

Nyt sitten yli 915 000 seuraajaa Facebookissa saavuttanut Collective Conscious sekä yli 700 000 seuraajaa kerännyt ryhmä I Want to be 100 % Organic poistettiin tämän vuoden kesäkuussa Facebookista.

Nämä ovat nyt niitä Facebookin toimitusjohtaja Zuckerbergin kuvailemia valetilejä, joita Facebook on poistellut pitkin kulunutta viikkoa. Vaikka näiden sivustojen poistotoimeksiannot ovat tulleetkin CIA:lta salaisesti. 

Jos tuollainen luomuravintoon keskittynyt ryhmä poistetaan Facebookista, niin siihen olisi oltava silloin tarpeeksi pätevä peruste ryhmän poistamiselle. 

Mutta Facebook ei uskalla kertoa, että tällaiset luomuruoantuotantoa sisältävät yli 900 000 seuraajan ryhmät uhkaavat monikansallista lääketeollisuutta, joten ne on siksi poistettava Facebookista keinolla millä hyvänsä, koska muuten BIG PHARMA:n liikevaihto kärsii.


Tämä Facebook ryhmien poliittinen sensuuriaalto on seurausta siitä, että nyt tämä internet sensuuriin tarttunut valtaeliitti painoi ns. paniikkinappulaa, jolla se epätoivoisesti yrittää pystyä tukahduttamaan kaiken totuuden sisältävän tiedon internetistä, jotta sitä ei enää nämä uudet tiedonjanoiset ihmiset sieltä löytäisi, kun myös hakukone Google on mukana tässä juonessa.



Euroopan union alkaa nyt näyttämään vihdoin sen oikeat kommunistiset kasvonsa.

Lähde: https://healthfreedomidaho.org/facebook-fake-news