http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 20, 2018

Johtaako John Podestan pedofilistinen taide Vanderbiltin taloon


USA:n demokraattisen puolueen johtoryhmään kuuluvan pedofiili John Podestan kodin seiniltä löytyvä pedofilistinen taidekokoelma on muutenkin järkyttävää katseltavaa, mutta siinä saattaa olla johtlanka, joka johtaa näyttelijä Gloria Vanderbildtin taloon.



Gloria Vanderbildt on CNN:n toimittaja Anderson Cooperin (kuvassa) äiti.

Talon uima-allas on varsin erikoinen sillä siellä on paljon köysiä, mutta niin on myös tässä John Podestan talon seinillä olevissa tauluissakin myös tällainen kuva, jossa alaikäisiä poikia ja tyttöjä on kädet sidottuna tällaiseen uima-altaaseen jossa ei ole vettä, mutta on paljon köysiä.


Wikileaksin vuotamista John Podestan sähköposteista löytyy yksi tällainen viesti, joka on peräisin Tamera Luzzattolta 8. lokakuuta 2015, jossa Uber taksipalvelu noutaa Ruby, Emerson ja Maeve Luzzatto 11, 9 ja 7-vuotiaat lapset ja he menevät varmasti sinne altaaseen. Näin viestissä sanotaan suoraan.



Tamera on toiminut Washington DC:n poliittisen eliitin piirissä jo pitkään ja toimii tällä hetkellä SENIOR VICE PRESIDENT tittelillä The Pew Craritable Trust järjestössä.  


Internetissä nyt arvuutellaan, että onko yksi Podestan tauluissa olevista pojista nuori Anderson Cooper. Että jos hän joutui omassa kodissaan tällaisen MK ULTRA-pedofiilikäsittelyn uhriksi oman kotinsa uima-altaassa, jota ei näytetty oikein käyttäneen koskaan siihen varsinaiseen uimiseen.

Tuollaisesta jää lapselle kuin lapselle hyvin voimakkaat psyykkiset traumat ja ne saattavat jäädä alitajunnan syövereihin, joten näin ollen Anderson Cooper ei välttämättä edes muista että häntä on joskus tuolla tavalla roikotettu kotinsa uima-altaalla.

Mutta todellakin kuka vahhempi voisi sallia tällaista kidutusta kodissaan omille lapsilleen ? 



Jos katsoo näitä vanhoja kuvia Anderson Cooperin äidin Gloria Vanderbiltin makuuhuoneesta, niin huomatkaa heti sängyn yläpuolella jossa on miltei samanlainen lapsiuhrialttari mikä löytyy myös Bohemian Grovessa (San Fransiscossa joka vuoden heinäkuussa järjestettävä salainen ja yksityinen 2 viikkoa kestävä herrasmiesklubi lapsiuhri rituaaleineen jne. jonne pääsee vain kutsusta).
Perhetragedia varjostaa Vanderbiltin perhettä

Gloria Vanderbiltin toinen poika Carter Cooper (kuvassa) teki itsemurhan hyppäämällä New Yorkissa sijaitsevan kotinsa 14:sta kerroksesta alas vuonna 1988 ja oli kuollessaan vain 23 vuotias. 

Todennäköisesti hän oli myös joutunut veljensä (Anderson Cooper) tavoin Washington DC:n pedofiiliringin kohteeksi ja joutuneet lapsena harrastamaan näitä köysileikkejä kotinsa uima-altaassa.

Mutta kuinka sitten tämä heidän Hollywood näyttelijänä pitkän uran tehnyt äitinsä ei tehnyt tälle mitään ? No varmaan siksi, että koska hän oli itse osa tuota pahuutta ja Illuminatiin kuuluvat näyttelijät joutuvat tekemään jonkun suuremman ihmisuhrauksen elämässään, jos he mielivät suuremmiksi staroiksi. 



Huhutaanhan että jopa elokuvaohjaaja ja pedofiili Roman Polanski olisi antanut suostumuksensa raskaana olleen vaimonsa Sharon Taten murhaamiseen, jonka sitten lopulta Charles Mansonin kultin opetuslapset murhasivat vuonna 1969 Kaliforniassa.

Mutta Polanskin kohdalla jokin meni pieleen kun poliisi antoi hänestä pidätysmääräyksen 13 vuotiaan tytön raiskauksesta ja huumaamisesta. Kun normaalisti Illuminatin klaanissa kaikki kuuluisat näyttelijät saavat täysin huoletta käyttää seksuaalisesti hyväkseen vaikka 11 tai 10-vuotiaita lapsia, eikä he joutu siitä mihinkään rikolliseen vastuuseen, koska ne ovat heidän ns. normaaleja luontaisetujaan.

Mutta Illuminatin rikollisklaanin eliitti on turvannut sisäisen hierarkiansa sillä tavoin, että jokainen tämän salaisenmaailmanlaajuisen kultin jäsen lupautuu valassa, ettei paljasta mitään tämän salaisen kultin toiminnasta kuoleman uhalla. Myös hyvin samankaltainen salainen valarituaali on jesuiitoilla sekä vapaamuurareilla. Mutta vapaamuurareilla tämä okkultismiin vihkiytyminen tapahtuu vasta yli kolmenkymmenen asteilla.






Onko vielä punaiset kengät jokin salainen koodi näillä USA:n poliittisen eliitin pedofiileillä. Näyttäisi olevan.


Myös Podestan tauluissa olevilla lapsilla on kuvissa monesti punaiset kengät jalassa.



Tässä on tuo sama Vanderbiltin talon uima-allas, jossa näkyy edelleen nuo köydet.



Yksi silmiinpistävä juttu tässä on myös se kuinka eleettömästi ja tunteettomasti Anderson Cooper CNN:n toimittajana keskustelee tästä veljensä itsemurhasta äitinsä kanssa.

Tuollainen psykopaatin omainen tunnekylmyys on myös osa MK ULTRA:lla tehdyn kidutuksen tuottamaa käytöstä, jota CIA on hyödyntänyt jo vuosikausia kouluttaessaan/ohjelmoidessaan MK ULTRA-ohjelmaan uusia salamurhaajia, näyttelijöitä, toimittajia jne. 

Se on juuri tämä sama mielenmurtamistekniikka, jonka ensimmäinen aalto alkoi jo 50-luvulla salaisissa CIA:n johtamissa Josef Mengelen tutkimuksissa, jotka olivat osa MK ULTRA:n salaisia testejä.

Niiden tarkoituksena oli löytää lopulta paras tekniikka ihmismielen murtamiseen ja näitä kokeita tehtiin tuolloin 50-luvulla sekä lapsilla että aikuisilla. 



Murra sanotaanko näin, että silmukka Washington DC:n poliitikkojen ja Hollywoodin pedofiiliringin sisällä kiristyy.


Lähteet: http://mcmmadnessnews.blogspot.com/2017/12/winter-solstice-times-and-wormwood.html

http://www.angelfire.com/sd/binah/cooperweb.html