http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2018

U.S. AIR FORCE:n kone toi Suomeen 3 helikopteria


Yhdysvaltojen ilmavoimille kuuluva U.S. AIR FORCE:n kuljetuskone laskeutui eilen Helsinki-Vantaalle n. klo 10.30 aamulla. 

Eräs 13-vuotias poika joka harrastaa lentokoneiden kuvausta oli saanut otettua valokuvan kun ensimmäistä USA:n armeijan helikopteria tuotiin kuljetuskoneesta ulos.  

Siivet-ilmailulehden toimittaja Pentti Perttula kertoo, että tämä kyseinen kuljetuskone Lockheed C-5 Galaxyn sisällä oleva helikopteri on mallia Sikorsky S-92.

Tämän jälkeen sitten Iltasanomat johdatteli juttua siihen, että helikoptereita tuli Suomeen kolme ja kun niitä lentää kolme yhtäaikaa, niin jos yksi ammutaan alas, presidentin mahdollisuus säilyä hengissä on korkeampi. Eli tämä äärioikeistolaisen fasistisukujen rahoittama iltapäivälehti Donald Trumpin mahdollisella poliittisella salamurhalla Suomen maaperällä.Onko USA:n presidentille tavanomaista kuljettaa helikoptereita mukaan valtionvierailuille ? 

Vaikka normaalisti luulisi, että USA:n presidentti ei tulisi ulkomaan valtionvierailuille helikopterit mukana, niin Trumpin kohdalla näin on toimittu jo aiemminkin. 26. tammikuuta 2018 joku oli bongannut tämän USA:n armeijalle kuuluvan armeijan helikopterin mallia Sikorsky UH-60 Black Hawk.

Lähde: IS