http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2018

Naton pääsihteeri: Jokainen NATO-maa kasvattaa puolustusmenojaan lähivuosina


NATO:n pääsihteeri Jens Stoltenberg ilmoitti eilen Naton huippukokouksessa Brysselissä, että jokainen NATO-maa tulee kasvattamaan lähitulevaisuudessa puolustusmenojaan sadoilla miljardeilla dollareilla.

Tämä tietää juuri tätä ennaltasuunniteltua kehitystä kohti EU:n yhteistä armeijaa, joka sitten lopulta liitetään Saksan armeijaan, jonka jälkeen Euroopan union on jo ehditty vihiä liittovaltiolakeja noudattavaksi sotilas diktatuuriksi.

Tämä NATO-maiden puolustusmenojen lisääminen sadoilla miljardeilla dollareilla on suunniteltu jo, että sen tulisi toteutua vuoteen 2024 mennessä.

Samassa Naton kokouksessa päätettiin myös, että Naton uusi komentorakenne toimii USA:n Norfolkiin sekä Saksan Ulmiin perustettavan uuden atlanttisen sotilastukikohdan voimin.Natolla vain hyökkäysvalmius keskeisenä polttopisteenä

Naton huippukokouksessa päätettiin myös 4x30 aloitteesta, jonka mukaan Natolla tulee olla vuoteen 2020 mennessä peräti 30 pataljoonaa, 30 lentolaivuetta sekä 30 taistelualusta toimintavalmiudessa korkeintaan kolmenkymmenen päivän varoitusajalla. 

Mitä muutakaan tällainen 4x30-aloite voisi tarkoittaa kuin Naton uusinta hyökkäys-strategiaa.

Nato ei puolusta yhtäkään sen jäsenmaata konfliktin hetkellä

Tämän jo 1940-luvulla natsien perustaman sotilasliitto Naton tarkoituksena ei ole millään tavalla suojella sen jäsenmaidensa turvallisuutta. Mutta nämä sotahullut sekä russofobiaa sairastavat äärioikeistolaiset kuvittelevat sen myös Suomelle olevan kuin jokin sotilasliittouma, joka puolustaa jäsenmaitaan. 

Mutta totuus on se, että Natosta on yhtä paljon turvaa Suomelle kuin mitä natsi-saksan armeijasta oli tälle maalle, kun Saksan natsipataljoonat hyökkäsivät joukkoineen Venäjälle 1939 Operaatio Barbarossan aikana.

Tuolloin natsi-saksan poliittinen johto onnistui kieroilemaan Suomen silloiset päättäjät ja lupasivat heille Karjalan takaisin, kunhan vain ensin Saksan armeija oli ensin vallannut nuo Karjalan alueet.

Tämä sitten johti tähän silloisen valtioneuvoston äärioikeistolaisten hölmöjen "Suursuomi" ajatteluun.

Lopulta sitten kun Saksan armeija koki tappiot hyökätessään Suomen kautta Venäjälle, tulivat nämä sotajoukot Lapin kautta pakoon ja polttivat vielä useita Lapin kyliä. 

Mitä ne Venäjän toistuvat agressiot oikein ovat joita lehdissä on jeesusteltu jo vuoden päivät ? 

Hyvin monet uutis- ja tiedotusvälineiden kohderyhmäläisistä ei ymmärrä, että mitä tällä "Venäjän agressioilla" oikein tarkoitetaan.

Tätä termiä on käytetty valemediassa hyvin monta kertaa mm. Ukrainan sodan osalta ja siinä kun Venäjä liitti Krimin takaisin Venäjään.

Mutta se että mitä tuolla Krimin lahdella löytyy... ? 

No sieltä löytyy öljyä. Niin näittekö minkä eleen kaveri tekee ? Se alkaa syyttämään Krimin valtaajaa toistuvista agressioista.

Ensinnäkin Krim kuului ennen Venäjään ja Krimillä toteutettu äänestystulos oli Krimin kansanenemmistön tahtoinen äänestys.

Mutta kun Putin on paha ja Venäjä toteuttaa agressioita, niin valemedian mielestä tämä pitäisi tämän vuoksi kieltää keinolla millä hyvänsä. 

Nuo Wall Streetillä pääosin majaansa pitävät kasaarijuutalaisten talousrikollisten pyörittämät rahanpesupankit (mm. Goldman Sachs, Merril Lynch, JPMorgan Chase jne.) ovat toistuvasti yrittäneet vallata Venäjän markkinat. Mutta he ovat tässä leikissä jääneet aina toiseksi.

90-luvun lopulla tosin he melkein onnistuivat toteuttamaan Venäjällä nukkejohtaja-vallankaappauksen ja he olisivat halunneet nukkepresidentiksi heidän rikoskumppanin ja kaverinsa Boris Berezovskin, joka oli jo tuolloin kavaltanut Venäjältä useita miljardeja ruplia. 
Mutta ensin heidän piti saada jokin suunnitelma silloisen Venäjän istuvan presidentin Boris Jeltsinin saattamiseksi satimeen ja tämän suunnitelman isä oli Wall Streetilla työskennellyt sijoituspankkiiri Edmon Safran.

Safra sai toimeksiannon ja loi suunnitelman, että Jeltsin piti ensin saada ottamaan Duumaan myönnetty usean miljardin dollarin rahasumma joka olisi tullut Duuman remontoimiseen. 

Lopulta kun tämä miljardien summa siirrettiin kansainvälistä rahanpesua harrastavan Bank of New Yorkin kautta Duumaan soitti tämän jälkeen Safran kaverit Jeltsinille ja sanoivat, että "Nyt on poika syyllistynyt rahanpesuun ja nyt sinulla on enää yksi vaihtoehto... Erota vallasta. Mutta jos teet tämän kaiken niin me kyllä suojelemme sinua ettet joudu vankilaan rahanpesusta jne."Boris Jeltsin lopulta meni halpaan ja suostui eroamaan... Hän ilmoitti erostaan 31. tammikuuta 1999 Venäjän televisiokanavien edessä. Mutta sen jälkeen Venäjän tulevaksi presidentiksi nimettiinkin muuan Vladimir Putin eikä tämä kasaarijuutalainen oligarkki Boris Berezovski.

Hyvin pian tämän virkanimityksen jälkeen Putinia alettiin solvaamaan lännen valemedioissa ja tähän päivään asti häntä demonisoidaan yhä, ja syy on siinä koska hän ei salli näiden tiettyjen rikollisten sijoituspankkien tulla Venäjälle ja tuhota maan instrastruktuuri sekä talous. Mutta sitä he ovat toki yrittäneet useita kertoja ja Soroskin on ottanut useita miljardeja euroja takkiin näissä lopullisissa Venäjän talouden horjuttamisyrityksissä.

Venäjähän on edelleen maa jossa on paljon köyhyyttä, mutta tämänkin köyhyyden syitä ovat monet eri tekijät.

80-luvulla lopulta silloisen Neuvostoliiton talous meni aivan kuralle ja tämä johti lopulta tuon kommunistisen kolhoosivaltion alasajoon ja demokratian sisääntulon myös muissa entisissä itä-blokkimaissa.

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/jens-stoltenberg-jokainen-nato-maa-kasvattaa-puolustusmenojaan/