http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, heinäkuuta 05, 2018

CIA:lla seuraavan 2 viikon sisällä salainen operaatio Helsingissä ?


Salainen aseteollisuuden Deep State maailmanhallitus ei ole mielissään USA:n presidentti Donald Trumpin sekä Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaamisesta Suomessa, joka tapahtuu 16.07.2018 

Putinin tiedetään painostavan Suomen ja USA:n välistä Nato-sopimusta jota yritetään usuttaa täysjäsenyyteen asti, jolle on myös määrätty jo aiemmin 2019 vuoteen menevä deadline. Ex pääministeri Alexander Stubb möläytti tämän deadlinen jo vuosia sittten.

Britannian tiedustelupalvelu järjesti uuden hermomyrkkytapauksen

Nyt kun tuohon Putinin ja Trumpin Helsingin tapaamiseen on enää vajaa alle 2 viikkoa aikaa, niin Britannian tiedustelupalvelu järjesti nyt uuden novitshok-hermomyrkkyoperaation ja nyt Britanniassa lähellä Salisburya kerrotaan erään pariskunnan altistuneen kyseiselle hermomyrkylle.

Tästä seuraa jälleen sama kuin viimeksikin, että Britannian pääministeri Theresa May alkaa uhittelemaan heti Venäjän suuntaan. Sillä Deep Staten porukka haluaa keinolla millä hyvänsä USA:n ja Venäjän välit tulehdutettua ennen tätä 16.7 Helsingin tapaamista.

USA:n Suomen suurlähetystö varoitti mahdollisesta terrori-iskusta Suomessa

Tästä ei ole kuin alle 2 kuukautta aikaa kun USA:n Suomen suurlähetystö varoitti kansalaisiaan mahdollisesta Suomessa tapahtuvasta terrori-iskusta julkisella tiedotteella. 

Suojelupoliisi totesi tuolloin 4.5.2018, etteivät he tiedä mihin varoitus perustuu.

Toisaalta vastaava USA:n suurlähetystön julkaisema turvallisuustiedote julkaistiin myös Yhdysvaltain Norjan-suurlähetystön sivuilla, jossa se julkaistiin jo aiemmin 23. huhtikuuta tänä vuonna.

Israel harjoittaa vakoilua Helsingissä mariankatu 3:ssa

Israelin valtio on vakoillut Helsingissä jo viime vuodet kun mariankatu 3:ssa sijaitseva vanha Kruunuhaassa sijaitseva kiinteistö myytiin Juutalaiselle Chabad Lubavich -järjestölle.

Kyseinen järjestö toimii Israelin tiedustelupalvelu Mossadin vakoiluun ja on siis ulkoisesti pelkkä peitejärjestö.

Mossadin jo vuosia Suomessa harjoittama vakoilu on mm. liittynyt vahvasti Suomen NATO-yhteistyöhön USA:n kanssa.

Mutta tämän Mossadin peitejärjestön Chabad Lubavichin toinen poliittinen agenda on Euroopan asuttaminen lähi-idästä ja Afrikasta tuoduilla maahanmuuttajilla. Sillä näin tämä Deep State hallinnon sisällä vaikuttava sionistinen valtaeliitti saisi tuhottua nämä Euroopan vahvat kansallisidentiteetit, jotka nähdään edelleen uhaksi Deep State hallinnon ajamalle uudelle maailmanjärjestykselle.

CIA ja Mossad operoinut lukuisia terroristisoluja Euroopassa

Kuitenkin asia mitä ei valemediassa kerrota on se, että kuinka nämä viime vuosina erityisesti Ranskaan kohdistuneet massiiviset terrori-iskut ovat olleet CIA:n lisäksi ja Israelin tiedustelupalvelu Mossadin alla toimivien terroristisolujen operaatioita.

Israelin valtiolla on paljonkin osuutta tähän Euroopassa viime vuosina esiintyneeseen valtionterrorismiin, koska Israelin hallinto pelkää mm. Ranskan ajautumista vasemmistolaisen hallinnon kynsiin. 


Sillä esim. tämä muutaman vuoden takainen Ranskalaisen Pariisin keskustassa toimineen vasemmistoradikalistisen CHARLIE HEBDO lehden toimituksen joukkomurha oli täysin poliittinen joukkomurha, jonka rahoitus tuli mm. Israelista ja terroristit toimivat Mossadin piikkiin. Mutta tapauksen taustalla on myös yhteydet Vatikaaniin, koska kyseinen satiirilehti piirsti myös katolisen kirkon johtajasta Paavista monia pilakuvia.

Mutta nämä valtionterroriteot ollaan viime vuosina jokainen kerta lavastettu niitä operoivan tiedustelupalvelun (mm. CIA, Mossad) toimesta näyttämään aina vain pelkästään ääriradikalistisen islamistiterrorisolujen tekemiksi iskuiksi. 

Näin saadaan sitten valemediassa luotua tämä valheellinen kuva tästä koko terrorismista, että sen takana olisivat aina vain tällainen terroristijärjestö kuin ISIS.

Mutta mikä tämä ISIS oikein todellisuudessa on ? 

Se on Israelin tiedustelupalvelu Mossadin sekä USA:n tiedustelupalvelu CIA:n luoma ja kouluttama lukuisten terrorisolujen yksikkö, jonka terroristit koulutetaan lähi-idässä mm. entisten Nato kenraalien toimesta.

ISIS on siis vain pelkkä salaisen Deep State hallinnon massojenhallintakeino, jolla aiheutetaan pelkoa kansalaisten keskuuteen. 

Mutta tämä maa johon sitten nämä mahdolliset ISIS solujen terrorioperaatiot sijoittuvat ovat aina enemmän tai vähemmän huonommissa väleissä tämän salaisen Deep State hallinnon kanssa.

Tämän vuoksi mm. Norjaan tilattiin heinäkuussa 2011 Utöyan joukkomurha, joka oli Israelin tiedustelupalvelu Mossadin operoima poliittinen kosto Norjan hallinnolle siitä, että koska Norjan hallinto olisi halunnut maksaa tällä öljyrahalla itsensä pois Natosta. 


Siinä vaiheessa kun tämä joukkomurha Norjan maaperällä oli jo vuotanut tiedustelupalveluiden kautta eteenpäin, niin Norjan silloinen pääministeri Jens Stoltenberg oli soittanut hädissään Venäjän presidentti Vladimir Putinille ja anonut että Venäjä tekisi jotain estääkseen tämän Norjaan tilatun joukkomurhan. Mutta mitään ei estetty ja lopulta Breivik päästettiin irsti. Vaikka hän oli pelkkä Mossadin lavastama pääsyntipukki tässä Mossadin Utöya operaatiossa.

Saarella oli myös enemmän aseellisia kommandoja, joista jokainen toimi Mossadin piikkiin ja tästä syystä Oslon poliisien ei sallittu mennä Utöyan saarelle kuin vasta yli 1 h 19 min. jälkeen siitä kun saarella alkoi tämä joukkomurha. Sillä nämä Mossadille toimineet murhaajat piti ensin päästää saarelta karkuun ja jättää sinne enää Breivik joka oli lopulta valmis antautumaan poliisille.

Presidenttikulkueen lähellä puhelinsignaali saatetaan tukkia häirintälaitteella

Yleisradion uutistoimitus ilmoitti nyt, että kuinka Yhdysvaltain ja Venäjän 16.7 Helsinkiin tuleva autosaattue saattaa tukkia kaiken kännykkäliikenteen ympäriltään häiriösignaalilla.

Suomen viestintäviraston apulaisjohtaja Kati Heikkinen vastasi ylelle ja totesi, että viestiliikenne estyisi niin kauan kuin kyseinen häirintälaite olisi päällä, ja se vaikuttaisi ihan kaikkeen lähialueella olevaan kännykkäliikenteeseen.

Vielä kun YLE:n toimittaja tiedustelu mahdollisesta häirintäsignaalin laajuudesta, niin siihen sovellettaisiin sähköisen viestinnän lakipykälää 39.


Russofoobikot järjestävät myös oman Venäjä- sekä Trump vastaisen mielenilmauksen Helsingissä 16.7 Paikalla ovat puhumassa kirjailija Sofi Oksanen joka on tunnettu russofobi.

Nämä kiihkomieliset ja kulttuurimarxistiset Putinin ja Trumpin vihaajat eivät voi sietää sitä, että jos USA:n ja Venäjän välit lämpenisivät. 

Olihan myös Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhan yksi poliittinen motiivi se, että mies piti Venäjään liian lämpimiä välejä kylmän sodan jälkimainingeissa. 

Mutta Palme murhattiin kuitenkin sen takia koska hän kuuli Ruotsalaisen asevalmistaja Boforsin myyvän salaa aseita Iranin Contra sisseille ja Palme aikoi lopettaa nämä salakuljetukset, mutta astui samalla eräiden hyvin vaikutusvaltaisten pankkiirien varpaille, jotka sitten päättivät hankkiutua Palmesta eroon ja värväsivät lopulta CIA:n kouluttaman tappajan ampumaan Olof Palmen.

Mutta sen sijaan että Palmen murhaa oltaisiin tutkittu juuri tällaisena poliittisena murhana, jonka takana oli joukko vaikutusvaltaisia pankkiireja ei käynyt missään vaiheessa Ruotsin poliisille. Vaan he keskittyivät vaan alusta loppuun siihen, että jokin yksittäinen Ruotsin kansalainen olisi vaan päättänyt tappaa Palmen henkilökohtaisista syistä.

Sama tutkintalinja oli myös Norjan joukkomurhan tutkimuksissa, jossa tämä joukkosurmaaja Anders Breivik esiteltiin vain yksittäisenä mielenvikaisena hulluna, joka koki syvää vihaa mm. demarinuoria kohtaan.

Tämä "yksittäinen hullu" kortti on vielä hyvin yleinen valtaeliitin keino saada hiljennettyä kaikki kriittinen tutkimus. 

Sillä myös tuolla samalla yksittäinen hullu leimalla he myös yrittävät vaientaa lukuisia toisinajattelijoita, joille ovat sitten lääkärit antaneet jonkun psykiatrisen tautiluokitusta vastaavan oireen diagnoosin. Mutta tämä diagnoosi annetaan tuolloin vain poliittisista syistä, kuten tehtiin myös Neuvostoliitossa lukuisille toisinajattelijoille.


Mutta Helsingin Sanomat päätti sitten koko toimituksensa puolesta heittää oman annoksensa tähän peliin ja julkaisi lehdessään USA:n presidentti Donald Trumpin muistuttavan sikaa.

Se on merkillistä, että esim. presidentti Barack Obamaa ei Helsingin Sanomat saisi verrata apinaan ja siitä lähtisi jo tod. ihan päätoimittajakin vaihtoon. Mutta tämä Sikagate juttu vaikuttaisi olevan täysin tarkoituksenhakuista ja pahantahtoista. 

Mutta se ei tietenkään ole mikään yllätys Hesarin kaltaiselta fasistijulkaisulta. Juotetaanhan heidän toimittajiaan CIA:n toimesta känniin kerran kuukaudessa Helsingissä ja tästäkään ei juuri yksikään heidän toimittajansa uskalla puhua mitään.

Vaikka tämä Helsingin Sanomien känniin juottaminen ei ole itse pointti, vaan se on se että tuolloin nämä fasistilehden toimittajat saadaan painostettua pysymään mm. Helsingin Sanomien vahvassa Venäjävastaisessa ja USA/NATO-myönteisessä linjassa.

Mutta yhtään USA:ta tai Israelia kritisoivaa toimittajaa ei Hesarin talossa saa olla, tai muuten tulee talosta lähtö. Näinhän kävi YLE:llä toimittaja Pekka Ervastille muutama vuosi sitten kun hän uskaltautui kirjoittamaan YLE:n uutisblogiin otsikon "Yhdysvallat, Rakkaani", joka oli ironinen kuvaus ulkoministeri Timo Soinin jenkkimyönteisyydestä. Kun hän miltei suuteli silloisessa 2016 vuonna pitämässään puheessa Yhdysvallat miltei kuoliaaksi asti ja toi Suomettumisen 2.0 tasolle.

Tämä teksti sai välittömästi YLE:n tarttumaan toimeen ja he irtisanoivat Ervastin työsuhteen aika pian tuon jälkeen.

Suomi on idän ja lännen välissä puristuksissa

Tilanne on siis todellakin se, että Suomi on edelleen idän ja lännen välissä puristuksissa. Suomettuminen (saks. Finnlandisierung) on vieläkin tämän maan suurin ongelma ja sehän tarkoittaa voimakkaamman valtion vaikutusvaltaa heikomman naapurimaan asioihin. 

Tämä käsite esiteltiin alunperin Itävallassa 1950-luvulla, mutta sitä alettiin sitten käyttää useasti Saksan liittotasavallassa 1960-luvulla.

Tällä termillä on aina tarkoitettu Suomen kaltaiseksi tulemista.

Kun tämä sotilasliitto NATO:n Suomen agenda on juurikin Suomen suomettumista. Eli alistumista näiden NATO-sotarikollisten tahtoon. 

Suomen poliittinen eliitti lahjottiin mm. CIA:lta NATO-myönteisiksi. Mutta myös Suomen armeijan sisällä taas nämä Nato-vastaiset upseerit eivät ole ylenneet aina kenraaleiksi asti kuten taas nämä Nato-kiimaiset virkaveljensä.

NATO:n poliittinen strategia on lopulta laajentua EU-maiden yhteiseksi armeijaksi, jonka lopullinen suunnitelma on Venäjää vastaan käyty suursota.

Tähän kaikkeen nämä pankkiirit mm. Rothschildien suvusta ovat meitä kaikkia salaa valmistelleet ja he tietävät tämän kaiken geopoliittisen vehkeilun, koska he ovat itse tämän kylmän sodan hengen itse luoneet vain Deep State aseteollisuuden voittoja tavoitellessaan ja valtionterrorismi on heille vain työkalu yrittää pitää kansat kurissa pelon avulla.