http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 20, 2018

Tiesitkö että Kiinassa on jo käytössä globaali väestönvalvontajärjestelmäTiesittekö että Kiinassa on jo käytössä valvontakamerapohjainen väestönseurantajärjestelmä, millä kansalaisia valvotaan sosiaalisten pisteiden avulla. 


Kiinan Tasavallan kansalaisia siis pisteytetään sosiaalisella kreditillä A, B, C, D, E jne. kategoriaan ja jos joutuu mustimmalle listalle, niin sitten lopulta paukkuu myös matkustusoikeudet.
Tämä Kiinan globaali väestönvalvontajärjestelmä käyttää mm. apunaan kasvontunnistusta ja siihen on talletettu kaikkien Kiinan kansalaisten tiedot.

Se mitä tästä Kiinan Tasavallan ISOVELI VALVOO järjestelmästä ei kerrota julkisuuteen on se, että tämä kyseinen ihmisten valvontajärjestelmä on se sama järjestelmä joka on määrä ottaa käyttöön myöhemmin Euroopassa.

Nyt Kiinan Tasavalta toimii tämän uuden maailmanjärjestyksen väestönvalvontajärjestelmän ensimmäisenä koealustana.

Mutta pelottavinta tässä on se, että kun ihmisten mikrosirutus yleistyy ja näitä RFID-siruja aletaan pakottamaan ihmisiin, niin sen avulla tällaiset väestönvalvontajärjestelmät saavat aivan uutta nostetta. Koska RFID-sirulla voidaan valvoa käytännössä sirutetun ihmisen pulssi, liikkuminen, maksuliikenne, ajatukset ja juurikin lopulta tämä ajatusten valvominen mikrosiruilla tulee olemaan koko ihmiskunnan suurin uhka yksilön vapaudelle. Google on jo viime vuodet kehitellyt näitä ajatustenlukulaitteita. 

Kyseessä on tarkemmin Motorolan kehittämä ajatustenlukulaite

Illuminatin rikollisen eliitin tavoitteena on lopulta alkaa valvomaan koko väestön ajatuksia ja rankaista väärinajattelusta, jota voidan tulevaisuudessa valvoa tällä ajatustenlukuteknologialla.

Lähteet: https://www.youtube.com/watch?v=ZN1CwDjHGVY

 https://www.theguardian.com/world/2018/jan/18/china-testing-facial-recognition-surveillance-system-in-xinjiang-report

http://www.wired.co.uk/article/chinese-government-social-credit-score-privacy-invasion 

https://www.jasona.co/  

https://www.extremetech.com/extreme/171992-motorola-patents-e-tattoo-that-can-read-your-thoughts-by-listening-to-unvocalized-words-in-your-throat