http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 29, 2018

Italiassa tapahtui pankkiirien hiljainen vallankaappaus


Italian hallitus hajosi muutama päivä sitten. Mutta lopulta kun nyt Italian presidentti Sergio Mattarella hajoitti hallituksen, niin uuden hallinnon johtoon valittiin IMF-pankin virkamies Carlo Cottarelli (kuvassa).

Näin Rothschildien pankkisuku sai toteutettua poliittisen vallankaappauksen Italiassa. 

Nyt sitten Italian presidentin vastustamat EU-vastaiset puolueet luopuivat hallitusneuvottelujen alussa mm. euro-valuutan poistamisen sekä EU-ero toiveet.

Näin Rothschildien ohjaamat marionetit pääsevät tyrehdyttämään EU-kriittiset äänet maassa kuin maassa. 


Rothschildien marionettina Ranskan presidentiksi valittu Emmanuel Macron esitti vielä julkiset onnittelut Italian presidentille, että tämä oli tehnyt oikein valitessaan IMF-pankkiirin maansa poliittisen hallituksen johtoon. 

Vain kuusi vuorokautta sitten Carlo Cottarelli varoitti, että Italian keskuspankki voisi ajautua taloudelliseen kriisiin. 

Nyt kun hän poliittisena troijan hevosena mahdollistaa Italian valtion varojen pumppaamisen näille maailman rikkaimmille pankkirikollisille.

Lähteet: https://www.nytimes.com/reuters/2018/05/28/world/europe/28reuters-italy-politics-macron.html

 https://www.vastarinta.com/italian-presidentti-hajotti-hallituksen-ja-nimitti-pankkiirin-johtoon-rothschildin-macron-kiittaa/

https://uk.reuters.com/article/uk-italy-politics/italy-banker-warns-on-political-crisis-as-investors-fear-for-euro-idUKKCN1IU124