http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 25, 2018

BIG PHARMA öykkärit pelästyivät SOTE vuotoa


Eduskunnan perustuslakivaliokunnassa tapahui muutama päivä sitten SOTE-vuoto, jota kuvataan vakavaksi. 

Näistä salaisista SOTE-papereista paljastuu se, että perustuslakivaliokunnan valinnanvapauslakiehdotuksen voimaantuloaikataulu on liian tiukka ja sosiaali- ja terveyspalvelujen rahoitus riittämätön.Timo Soini jyrähti vuotajalle

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) jyrähti SOTE-vuotajalle ja totesi, että vuotaja on nyt laittanut koko poliittisen uransa toimittajan taskuun.SOTE-vuoto raivostutti BIG PHARMA:n öykkärit

Lopulta kun tämä SOTE-vuoto kantautui näille BIG PHARMA:n öykkäreille, jotka aikovat tällä SOTE-kusetuksella suorittaa useiden miljardien tulonsiirrot yksityisille terveysalan toimijoille. Niin nämä öykkärit raivostuivat tästä vuodosta niin paljon, että nyt eduskunnan kaikki ovet on määrätty lukkoon seuraavaksi kaikki tiedot kulkee vain paperilla.

SOTE-uudistuksen salatut taustat

Ehkä kuitenkin tämä salatuin asia joka liittyy tähän kohistuun SOTE-uudistukseen on se, että tämän koko Suomen sisäisen sosiaali ja terveysuudistuksen takana on monikansallisten lääkeyhtiöiden lobbarit, joiden toimeksiannosta eräs amerikkalainen konsulttifirma ajoi sen nyt lopulta eduskuntaan asti.

Nämä jenkkikonsulttiyhtiöt jotka myös ovat viime vuosina laatineet Suomen valtion budjetin toimivat lahjomalla ja lobbaamalla kansanedustajia sekä ministereitä.

Tämä SOTE-uudistus on lopulta pelkkä monikansallisten terveysalan yhtiöiden suorittama miljardien eurojen ryöstö suomalaisten veronmaksajien taskusta tulonsiirtona näille BIG PHARMA rikollisten taskuun.

Tämän uudistuksen jälkeen Suomen entiset terveyspalvelut murskataan tällä SOTE-uudistuksen yksityistämisellä ja ei sen jälkeen enää köyhillä eläkeläisillä riitä varat edes terveyskeskuskäynteihin, koska mm. yksityinen veroparatiiseja hyväksikäyttävä Mehiläinen valtaa myös kuntien entiset terveyspalvelut.


Miksi Suomi on päästetty tähän pisteeseen, että monikansalliset lääkeyhtiöt pääsevät tuhoamaan Suomen terveyspalvelut ? 

Se on suora merkki siitä miten CIA:lla on jo Suomen valtion sisällä lähes rajaton valta ja CIA:n lahjomat poliitikot sekä ministerit eivät uskalla tehdä tälle mitään. 

Varsinkin nämä rikollisen rahaeliitin puolelle siirtyneet poliitikot sekä ministerit on jo ajat sitten ostettu suurilla miljoona lahjuksilla tuolle toiselle puolelle ja nämä poliitikot eivät voi sietää sitä jos näitä rikollisen valtaeliitin Suomen valtionryöstöhankkeiden salaisia papereita vuotaa julkisuuteen.

Timo Soinille kun on jo pedattu valmiiksi palkkiovirka Englantilaisesta sijoituspankista, jonka hän aikoo ilmoittaa kesäkuussa tulevassa puoluekokouksessa.

Se on CIA:n palkinto Soinille siitä kun hän onnistui toimimaan Perussuomalaisten valeoppositiojohtajana kusettaen äänestäjille joka vuosi uudelleen ja uudelleen.


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10224112

 https://yle.fi/uutiset/3-10223300

https://www.talouselama.fi/uutiset/ovet-lukkoon-kaikki-vain-paperilla-valiokunnan-sote-vuoto-raivostutti-eduskunnan/8166335f-bb24-3af9-aa9a-71ccb9fe862a


https://yle.fi/uutiset/3-10036340

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005301985.html