http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 08, 2017

Facebook sensuuri iski Las Vegasin tapahtumista kertoville


Teksti: Teemu Vehkala

Sain tuossa pari päivää sitten 7 vuorokauden bannit Facebookkiin, joka oli tällä kertaa vain sellainen kirjoituskielto, joka estää minua linkkaamasta mitään Facebook ryhmiin viikon ajan.


Ehdin jo luulla että banni tuli tämän erään hyvin kulttuurimarksistisen kuvan linkittämisestä erään kahteen ryhmään, joka on viime toukokuun NATIONAL GEOGRAPHIC lehden kansikuva. 

Mutta olin väärässä sillä tänään kun jatkoin tuota ryhmiin postausta tuolla toisella Facebook tunnuksella joka oli vain oma sukunimeni sekä etunimeni toistepäin. 


Niin sain yllätyksenä huomata, että Facebook poisti nyt tämän toisen käyttäjätilin kokonaan. 

Joten ilmeisesti nämä kaksi (1,2) viimeistä bloggausta Las Vegasin tapahtumasta olivat heille liikaa.


Suomi Ensin yhdistyksen johtohahmoihin kuuluva Marco de Wit on saanut jo tämänkin vuoden puolella lukuisia kuukauden mittaisia banneja Facebookkiin. Joten hän sekä Ilja Janitskinin tiedottaja Tiina Keskimäki kuuluvat myös näihin joille ollaan langetettu näitä 1kk mittaisia banneja.

Helsingin sörnäisissä vasta n. viikko sitten avattu Naton hybridiosaamiskeskus katsoo varmaan itse oikeutuksekseen kenelle se voi langettaa kuukauden mittaisia Facebook banneja.

Vaikka tuollaise toimenpiteet ovat raakaa mieli ja ilmaisuvapauden rajoittamista Suomen maaperällä.

Mutta nämä Naton rakkikoirat tekevät mitä haluavat eivätkä piittaa Suomen entisestä perustuslaista tuon vertaa.

Ottaen vielä senkin että Facebook on toisekseen myös ihmisten välinen yhteydenpitoväline. 

Kun tyypillisissä Facebook banneissa menetät myös oikeuden lähettää tutuillesi näitä Messenger yksityisviestejä. 

Joten tästähän vielä puuttuisi se, että Suomen fasistinen valtionjohto langettaisi vielä suomalaisille puhelinliittymän sulkubanneja vielä tuon kukkuraksi.

Mutta on tähän myös syynsä miksi vain näitä tiettyjä suomalaisia vainotaan tuolla suurella ja valtion resursseja tuhlatun polpon (Poliittinen poliisi) taholta. 

Sillä näille korruptoituneille elitisteille tuli jo ajat sitten hybridikakka housuun, minkä seurauksena nyt tämä Naton hybridiosaamiskeskus aloitti toimintansa Helsingin, sörnäisissä n. viikko sitten.

Sillä nämä korruptoituneet elitistit kutsuva tätä sotaansa internetin hallinnasta hybridisodaksi. Jota he ikävä kyllä eivät koskaan voi voittaa.

Koska tällä internetillä on aina ollut eliitille hyvin harmillinen ominaisuus. Se että jokainen internet käyttäjä voi hakea tietoa vaikka googlesta ominpäin ja sitä voi myös tehdä ihmiset, jotka jo osaavat käyttää aitoa ja kriittista medialukutaitoa. 

Mutta tämä kontrollifriikki eliitti taas haluaisi muuttaa internetin Kiinan tasavallan tasoisen sensuurin alle. Mutta siitä taas kärsisi myös näiden elitistien omat korporaatiot.

Vain hyödylliset idiootit uskovat tämän eliitin lanseeraamaan vihapuheeseen sekä sen kitkemiseksi järjestettyihin kampanjoihin, joihin myös Suomen korruptoitunut Yleisradio on lähtenyt.

Mitä tämä vihapuhe sitten on kun sitä ei olla näille hyödyllisille idiooteille koskaan kerrottu. 

Sitten kuitenkin vain juuri näiden tiettyjen internet sivujen tuottajien turvat täytyy saada keinolla millä hyvänsä tukkoon vihapuheen takia kuten MV-lehti.

Eliitti kun harhauttaa hyödyllisiä idiootteja vetoamalla vihapuheeseen. Muttei suostu kertomaan julkisuuteen sitä, että mitään vihapuhetta ei ole olemassakaan. Vaan on vain ihmisiä jotka ovat hyödyllisiä idiootteja, joiden julkista mielipidettä on helppo ohjata. 

Mutta kun on myös ihmisiä jotka ajattelevat jo omilla aivoilla ja toimivat individualismin keinoin. He ovat näitä eliitin valtaa uhkaavia vihapuhujia, jotka täytyisi kaikki saada hiljennettyä vetoamalla tuohon joka paikassa mainittuun vihapuheeseen.