http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 09, 2017

Aina se koira älähtää jonne kalikka ensimmäisenä kalahtaaOn vanha sanonta "se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa" ja sen voi todeta Las Vegasin ampumavälikohtauksen jälkipyykin kohdalla. Sillä nyt jopa valtamedia ja valhemediana jo vuosikausiin kunnostautunut CNN ilmoitti Youtuben ryhtyneen sensuuritoimiin saadakseen siivottua Las Vegasin ammuskeluun liittyvät salaliittoteoria videot pois. Jottei tavalliset ihmiset eksyisi niille.

Mutta CNN-sionistiselle valemedialle tuttuun tyyliin näitä vasta-argumentteja ei esitetty ollenkaan, joilla nämä "salaliittoteoriavideot" osoitettaisiin vääriksi. 

Aivan kuten suomalainen Skepsis ry julistaa jonkun huuhaaksi, vaikka ei kykene perustelemaan yhdelläkään vasta-argumentilla tuota huuhaaksi leimaamista.


Youtuben osalta täm Las Vegasin tapaukseen liittyvä sensuuri on mennyt jo niin pitkälle, että lukuisien Youtube kanavien kuten tämän (https://www.youtube.com/watch?v=r57a2O117zQ) stream lähetykset on estetty sekä kokonaisia Youtube kanavia on lakkautettu ilman mitään pätevää syytä.
Itse sain Facebookin ryhmiin viikon kirjoituskieltoa, koska Facebook ei salli Las Vegasin tapauksesta juttuja, jotka kyseenalaistavat valemedian version.

Siltikin keskustelu tapauksesta on ollut eteenkin Facebookissa hyvinkin aktiivista mm. tässä Vastavalkean tilannehuone Facebook ryhmässä.
 
Lähteet: https://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/youtube-muutti-hakuaan-ehkaisee-las-vegasin-joukkoampumiseen-liittyvien-salaliittoteorioiden-leviamista/6608124#gs.RlV4_3I