http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 14, 2015

USA:n armeijan kenraalin sotakiima nouseeUSA:n armeijan Euroopan-joukkojen komentaja kenraali Ben Hodges on ilmaissut juuri suurta sotakiihkoilua mediassa, kun hän ilmoitti Venäjän harjoitelleen ydinaseiskua ja itämeren sulkemista.

Hodges puhui toimittajille Pentagonissa ja ilmaisi sotakiimaansa. 


Hänen mukaansa NATO:lla on ongelma siinä, että kuinka Kaliningrad sijaitsee kahden Naton liittolaisen (Puola, Liettua) välissä. 

Hodges kertoi myös sen kuinka Yhdysvallat on organisoinut Eurooppaan 30 000 sotilasta, jotka muodostavat Yhdysvaltain armeijan Euroopan joukot.Euroopassa käynnissä USA:sta organisoitu sotilasvallankaappausUSA:n armeija toimii siis kuin Natsi-Saksa 40-luvulla Euroopassa ja jokaisen EU-maan tulisi sitten hyväksyä tämänkaltainen rikollinen geopolitiikka.Suomi on jo viety mukaan näiden rikollisten geopoliittisiin vehkeiluihin, kun se pakotettiin allekirjoittamaan Naton kanssa kauttakulkusopimus (Isäntämaasopimus). Sen verukkeella Nato voi jo hyökätä Suomen kautta Venäjälle mahdollisessa suursodassa. Mutta mikäli homma menee kuten Talvisodassa, niin se alkaisi lavastetusta hyökkäyksestä. Sillä Mainilan laukauksia ei koskaan tapahtunut.Eliitin sodanlietsonnan pelkopornoKuten tämä Iltasanomien otsikko kertoo, niin näillä pelkouutisoinneilla ei ole mitään muuta tarkoitusta, kuin saada ihmisissä aikaan entistäkin enemmän pelkoa.Eli näiden uutisten tarkoituksena on saattaa väestö pelkotilaan, jossa he kuvittelevat Venäjän olevan sotaa lietsova ja sotakiihkoileva kansa. Vaikka USA:n ja Naton kenraalit ovat niitä kaikkein suurimpia sotakiihkoilijoita. Jos heille annettaisiin ydinlaukaisukoodit, niin he olisivat jo tuhonneet koko planeetan alle vuodessa.Voimme siltikin olla hyvin kiitollisia siitä, ettei ydinsota ole vieläkään onnistunut käynnistymään, koska jokainen USA:n armeijan ampuma ydinohjus on neutralisoitu pois. Siitä ovat vastanneet eräät liittoutuneet, jotka USA:n armeija kokee myös heidän vihollisekseen. Mutta USA:n armeija ei mahtaisi mitään näille eräiden liittoutuneiden pallomaisille aluksille ja heidän nanoteknologiselle sotateknologialle.Liittoutuneiden invaasio on kuitenkin täysin poissuljettu skenaario, koska sitä ei sallita. Mutta liittoutuneille ollaan jo annettu oikeus neutralisoida kaikki täällä toiminnassa olevat aktivoidut ydinaseet. Joten näin ollen kaikki ydinsotaan viittaava propaganda on vain lähinnä jenkkien propagandaa.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1450057569118.html