http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 14, 2015

Aikamatkaajan kertomus vuodesta 2749


Osa teistä on ehkä kuullut aikamatkaaja Al Bielekin tarinasta ja pielen menneestä Philadelphia Experiment aikakokeesta. 

Bielek oli yksi niistä USA:n armeijan merijalkaväen sotilaista, joka hyppäsi tuon USS Eldridgen aluksen kannen yli 13. elokuuta vuonna 1943. Hän kertoi päätyneensä vuoteen 2749 ja tämä oli vielä yksi maaplaneetan rinnakkaisulottuvuus.

Tuossa ajassa hän kuvaili näkymiään tuosta tulevaisuudesta ja kirjasi niitä ylös:

- Tuon kyseisen tulevaisuuden lääketiede perustui värähtely ja valohoitoon.

- Rannikot ja sisämaat Euroopassa ja USA:ssa olivat huomattavan paljon erilaisempia kuin mitä ne ovat nyt.

- USA:n instrastruktuuri oli tuhoutunut ja USA:ta eikä Kanadaa enää kutsuttu valtioina. Samoin myös kaikki keskushallinnot oli koko planeetalla lakkautettu.

- Maapallon magneettiset navat olivat alkaneet liikkua, mutta tuona aikana oli kehitetty keinotekoinen naparakenne ehkäisemään magneettisten napojen vaihtumista. Tämän johdosta navat eivät enää voineet vaihtaa paikkaa.

- Kaikkea hallitsi vuonna 2749 synteettinen äly-tietokonejärjestelmä, joka hallinnoi kaikkea. Se rakentui jättimäisestä ja kristallimaisesta rakenteista. 

- Maaplaneetan väkiluku oli 2749 vuonna enää 300 miljoonaa ja USA:n väkiluku n. 50 miljoonaa.

-  Vedenpinta oli noussut Floridasta ja jäljellä jäi enää kahvan verran maapinta-alaa. Georgiassa sijaitseva Atlanta oli ainoastaan 3 mailia merenrannasta. Missisippi oli muuttunut sisämaahan vesiväyläksi ja suuret järvet olivat muuttuneet yhdeksi ainoaksi järveksi.


Al Bielek on kertonut kameroille jo 90-luvulla salatusta USA:n armeijan alaisesta Montauk projektista, Philadelphian aikakojeesta jne. Tämä ylläoleva video on kuvattu Huhtikuussa vuonna 2000. 
 

Bielek menehtyi Meksikossa 10. lokakuuta 2011 ja oli kuollessaan 84 vuotias. 
Silti edelleen Montauk Project ja Philadelphia Experiment ohjelmat ovat huippusalaisia, eikä niistä USA:n hallinto ole hiiskunut sanallakaan. 

Montauk Projectista vuoti julkisuuteen ensimmäisenä Montaukissa insinöörinä työskennellyt Preston B. Nichols vuonna 1992. Vaikka tämä Sky Booksin samana vuonna julkaistu MONTAUK PROJECT EXPERIMENTS IN TIME teos julkaistiin science fictionina, niin se ei ole alkuunkaan sitä. 

Pitihän USA:n hallinto ja armeija turpansa tukossa myös Area 51:n toiminnasta ja valehteli ettei sitä olisi olemassa, kunnes myöhemmin tämänkin "salaliittoteoria" osoittautui todeksi. 

NSA:n toiminnasta myös USA:n hallinto valehteli alusta saakka ja vasta vuonna 2013 ent. NSA:n työntekijä Edward Snowden paljasti laajemmin, että minkälainen vakoiluvirasto se todellisuudessa on.

Osa saattaisi luulla, että Preston B. Nichols ja Al Bielek olisivat vain julkisuuden ja rahan vuoksi esittäneet olevansa Montauk Projektissa työskennelleitä henkilöitä. Mutta tämä ei pidä alkuunsakaan paikkaansa. 

Bielek kertoo että hän sekä muut USA:n merijalkaväen sotilaat jotka osallistuivat vuonna 1943 Philadelphia Experiment aikakokeeseen, oltiin kaikki suggestoitu traumapohjaisella mielenhallinnalla MK ULTRA tyyliin. Vain sen takia, ettei heistä kukaan muistaisi mitään tällaisista kokeista jälkeenpäin. 

Al Bielek kertoi nähneensä vuonna 1988 tv:stä tämän vuonna 1984 filmatun elokuvan nimeltä Philadelphia Experiment, jossa tästä tapauksesta tehtiin löyhä Hollywood elokuva. Bielek sanoi sen palauttaneen hänen muistinsa osittain ja vähitellen nuo vanhat muistikuvat alkoivat palautumaan.

MK ULTRA mielen traumatisointi on hyvin yleinen tapa CIA:lla, joilla he varmistavat salaisten osastojensa turvallisuuden. 

Eli silloin kun nämä hallitukselle tietämättään työskentelevät tappajat tai supersotilaat eivät tiedä olevansa hallinnolle hommissa, niin näiden osastojen turvallisuus säilyy. Mutta jos kukaan näistä yksittäisistä erikoiskoulutetuista eliittitappajista esim. onnistuu palauttamaan muistinsa ja tajuaa keitä he oikein ovat, niin yleensä tässä vaiheessa CIA:lla on tapana lähettää heidän peräänsä uudet MK ULTRA tappajat.

Peli on siis aikalailla samanlaista mitä monissa John Clancyn jännitysromaaneissa tai Hollywoodin action elokuvissa. Mutta CIA ei tätä mielentraumatisoinnin salaisuutta vieläkään uskalla kertoa julkisuuteen, koska muuten koko MK ULTRA ohjelma kokisi romahduksen. 

CIA:n johtaja määräsi vuonna 1973 kaikki MK ULTRA:n asiakirjat tuhottaviksi ja vaikka jäljelle jääneet dokumentit määrättiin julkisiksi ei se edelleenkään tätä ohjelmaa siellä lakkauttanut. Se jatkoi edelleen toimintaansa, vaikka USA:n viranomaiset väittivät sen poistuneen.

Jopa Suomalaisia on joutunut tietämättään CIA:n salaisiin MK ULTRA operaatioihin, kun vuonna 1958 ja 1959 joukko Suomalaislapsia joutuivat LSD testiin. Heidän Norjassa järjestetylle kesäleirille solutettiin CIA:n agentteja pudottamaan lasten ruoka-annoksiin sekä juomiin LSD:tä. Sitten lasten psykosomaattisia vaikutuksia seurattiin salaa sivusta. Asia paljastui vasta kesällä 2013, jolloin Suomen suojelupoliisi SUPO toi sen julki