http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 25, 2009

Obama julisti kansallisen hätätilan sikainfluenssan vuoksiNyt se on sitten askel lähempänä poliisivaltiota ja poikkeustilaa kun Obama julisti kansallisen hätätilan USA:ssa sikainfluenssan vuoksi. Tällä aiotaan tehostaa pakkorokotuksia jotka poikkeustilan (martial law) johdosta siirrettäisiin armeijan tehtäväksi.

Myös ensimmäiset kuolintapaukset sikainfluenssarokotteista ovat jo alkaneet ja mediassa valehdellaan niiden johtuvan pelkästä sikainfluenssatartunnasta.

- Norjassa 10 kuoli rokotteisiin ja nyt Norjan valtio ehdottaa koko Norjan kansan rokottamista


- Rokotteisiin on kuollut monia ihmisiä eripuolin eurooppaa

- Lapissa väitetään nyt epidemian leviävän mutta tosiasia on että mitään epidemiaa ei siellä ole vaan ainoastaan ihmisiä myrkytetään sikainfluenssarokotteilla joista puhjenneet tartunnat valehdellaan johtuvan luonnollisista sikainfluenssatartunnoista


Illuminatin oligarkki-eliitti on tämän biologisen sodankäynnin suunnitellut tarkasti jo alusta lähtien. Siinä missä Rockefellerien hallinnoima ja rahoittama WHO on jo nyt valmiina julistamaan kansainvälisen hätätilan pelkän tavallista voimakkaamman flunssan johdosta. Syy onkin selvempääkin selvempi miksi rikollinen maailmaneliitti tuputtaa tällä hetkellä sikainfluenssahenkistä propagandaa joka tuutista ulos. Se johtuu täysin siitä että kyseessä on massiivisen väestönvähennysprojektin alku jossa nyt rokotteet alkavat toimia bioaseina ihmiskuntaa vastaan ja seuraavan vuoden aikana illut uskovat jo satojen miljoonien ihmisten kuolleen tähän heidän kehittämäänsä rokotteeseen.EU-maiden ihmiset ovat jo nyt hyvin suuressa vaarassa mutta meistä jokainen on vieläkin suuremmassa vaarassa sen jälkeen kun EU:n Lissabonin sopimus tulee voimaan 2011 sen kaikissa jäsenmaissa. Tämän jälkeen illuminatin suunnitelma yhdestä maailmanliittovaltiosta on jo askelen lähempänä ja EU:sta voidaan tehdä 1984 Orwell henkinen natsivaltio missä valta annetaan omalle EU:n sisäiselle gestapolle mikä on tämän uuden maailmanjärjestyksen liittovaltion sisäiset poliisivoimat. Suomeenkin pystytettäisiin tasaisin välimatkoin tämän EU:n sisäisen gestapon tarkastusasemia ja digitaaliset isovelivaltion kulkukortit jokaiselle ja myöhemmin ne siirretään ihon sisäisiin mikrosiruihin ja Veri-Chip yhtiön kanssa on jo tehty salainen sopimus heidän toimittaessa mikrosirut, kun kyseinen yhtiöhän oli myös mukana sikainfluenssarokotteen kehittelyssä.USA:ssa nämä Veri-Chip yhtiön ihon sisälle laitettavat mikrosirut tullaan tekemään pakollisiksi jo nyt 2011 vuoteen mennessä Pohjois-Amerikan Unionissa.

Ja tämä Pohjois-Amerikan Union on vielä aivan oma juttunsa ja spekulaatiot siitä miten se syntyy ja miksi johtuu siitä että joku tuhoaa sitä ennen dollarin. Eli emme voi kuin vain miettiä mikä saa koko dollarin valuutan tuhoutumaan totaalisesti. Kun esim. ydinpommi-isku USA:ssa tai Obaman hallinnon tuhoutuminen tai joku muu vastaava kansainvälinen katastrofi voisi olla ainoastaan niin suuri, että se saisi kansainvälisen dollariin perustuvan talouden luuhistumaan totaalisesti.

Mutta maailman kulisseissa Kiina, Venäjä ja ranska ovat jo salaisesti sopineet että öljykaupassa ei tästä lähtien enää käytetä dollareita mikä viittaa dollarin tuhon suunnitelmiin.