http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 27, 2009

Aasian union julkisuudessa



Aasian unionista mainittiin nyt uutisjuttu jonka takana oli wall street journal sekä AP.

Aasian unionhan on suorastaan kuin kopio EU:sta ja sen suunnitelman takana on yhtä siinä illut kuin euroopan unioninkin takana. Tähän ynnätään sitten vielä afrikan ja pohjois-amerikan union niin uusi maailmanjärjestys on sen jälkeen toteutettu. Se kuitenkin tulee vielä viemään useita vuosia kokonaisuudessaan ja ei ole vaikea ennustaa mikä suuri maa tulee olemaan lopulta tämän illuminatin suuren ja mahtavan suunnitelman tiellä ?

Venäjähän se tulee väliin lopulta ja pahimmillaan loppunäytelmä saattaa muuttua lyhyeksi ydinsodaksi USA:n sekä Venäjän välillä arviolta n. vuonna 2015.



Illuminatin porukka on kuitenkin hyvin tietoinen venäjän sotilasmahdin voimasta ja tämä nähtiin jo elokuussa 2008 kun roistoeliitin siellä suoritettu III-maailmansota startti meni täysin käsille. CIA:n ja Mossadin porukka Georgian armeijan kanssa olivät täysin alakynnessä kun Venäjän armeija rynni sinne muutamassa päivässä. Eli siis ei onnistunut III-maailmansota mutta näitä provokaatioita valitettavasti tullaan vielä näkemään tulevaisuudessa.



Venäjällä on silti kuitenkin pienet diplomaatti suhteet voimassa USA:n kanssa. Että ei niiden maiden johtajat ole sodassa keskenään. Mutta tämä rikollinen maailmaneliitti eli illuminati ja sen johto ei ole onnistunut vielä tähänkään päivään mennessä ylipuhumaan Venäjää että hekin perustaisivat samanlaisen fasistisen unionin kuin esim. euroopan union. Toki EU muutetaan fasistiseksi poliisivaltioksi vasta lissabonin sopimuksen voimaantultua vuonna 2011.



Ei ole kansa vieläkään oikein tajunnut että mikä on tämän euroopan unionin todellinen laita. Sillä se on susi lampaan vaatteissa ja tämä naamio on tarkoitus riisua vuonna 2011 lissabonin sopimuksen myötä. Se sitten myös tietäisi Suomessakin ns. valmiuslain käyttöönottamista mikä asettaisi suomenkin poikkeustilan alle. Onkin varsin epämiellyttävä ajatus kuvitella tämä sinivalkoinen maa EU:n poliisivaltion vallan alla. Mutta tämä koko maailmanhallitus-fasismi alkaa USA:sta.



Sekin tiedetään jo mikä tulee olemaan tämän yhden maailmanhallituksen perustamisen valhe/veruke ja millä se aiotaan toteuttaa. Kun siinä on kyse massojen harhauttamisesta ja false-flag tempusta nimeltä lavastettu alien invaasio. Missä lavastetaan tilanne että avaruuden ulkopuolelta tulee muukalaisia pommittamaan suurkaupunkeja ja näin saatetaan yhteen kokonaisia suurmaita taistelemaan heitä vastaan ja kun aina ollaan tiedetty näiden maailmaneliitin rikollisten puolelta että asettamalla keinotekoinen uhka ihmiskunnan ylle. Saadaan heidät hyväksymään mitä tahansa, jotta heidän turvallisuutensa säilyisi. Samaa propagandaa ollaan hyödynnetty tämän terrorismin vastaisen sodan aikana. Mutta tämä tuleva lavastettu alien invaasio onkin jo astetta kovempi kun avaruusmuukalaisten pelko ei ole vielä oikein mediassa tuputettua.



Web bot on tämä alien invaasiota ennustanut jo 2010 kesälle. Kun taas osat väittävät sen tapahtuvan lontoon vuoden 2012 kesäolympialaisissa. Jokatapauksessa jos tämä tapahtuu niin siinä onkin hieman hankala lähteä yrittämään ketomaan tyhmimmällekin kadunmiehelle että kyseessä on lavastettu homma kun näillä keskiverto tyhmemmilläkin kadunmiehillä menee taatusti samantien paskat housuun. Myös täytyy ymmärtää sekin että esim. tiede instituutio ja kaikki nämä partaansa puivat skeptikkojärjestöt jotka väittävät että avaruuden ulkopuolella ei ole elämää tulevat kokemaan varsin nöyryyttävän ajanjakson. Vaikka toki tämä alien invaasio onkin lavastettu mutta kuten aina niin eihän tiede-instituutio ole koskaan ollut skeptinen mediaa vastaan. Esim. kaikki salaliitot 9/11 terrori-iskuja myöten ovat huuhaata tiede-instituution mukaan. On Esko Valtaojaa ja muita professoreita palkattu kertomaan että ufot ja salaliitot ovat kaikki roskaa esittämättä yhtäkään perustetta näille teilauksille. Se on sitä tiede-instituution aina käyttämää olkinukketekniikkaa.