http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 17, 2009

25. Lokakuuta tapahtuu jotain mullistavaa ?Internetissä on pyörineet huhut lokakuulle ajoittuvasta tapahtumasta joka liittyy mahdollisesti false-flag terrori-iskuun, tai jopa Obaman salamurhaan. Eräs internet pappi ennusti että ydinpommi räjäytetään Washington DC:ssä 11. Lokakuuta. Näin ei kuitenkaan käynyt. Mutta nyt timewave niminen ohjelma joka perustuu tiettyihin algoritmeihin näyttää käyrän laskevan juuri 25. päivän kohdalle. Näin kävi myös 11.9.2001 milloin maailmanhallitus lavasti 9/11 terrori-iskut.

Tällä videolla 6-vuotias etelä-amerikkalainen poika ennustaa että Obama salamurhataan 25. Lokakuuta viisi kuukautta ennen tätä väitettyä päivämäärää.

Videolla on myös tämä eräs venäläinen selvännäkijä/ennustaja, joka kertoo näkevänsä että USA:ssa tapahtuu terrori-isku Lokakuussa. Missä ydinpommit räjäytetään useiden kaupunkien yllä ja New York on niistä yksi.

Obaman murhaaminen kyllä tapahtuessaan johtuisi jostain, sillä ei illut John F. Kennedyäkään tappanut ilman syytä ja Kennedyn kohdalla se oli mm. Vietnamin joukkojen vetämiskäsky, sekä dollarin painaminen ilman yksityistä maailmanpankkia. Sillä John F. Kennedy oli jo käynnistänyt hopeadollarien painamisen, missä dollarin arvo oli sidottu hopeakantaan. Toisin kuin normaalisti, missä yksityisomisteisen maailmanpankin toimesta koko dollaria ei olla sidottu mihinkään. Kun miljardin dollarin painattamiseen menee vain vaivaiset 8000 dollaria painatuskustannuksia. Millä saadaan joku esim. USA pohjattomasti velkaantumaan.Tämä lokakuulle ennustettu tapahtuma tulisi vielä kuulemma olemaan merkki dollarin tuhoutumiselle. Joten kyllä siinä jotain erittäin radikaalia täytyy tapahtua ennen kuin koko dollarin valuutta on tuhottu ja tilalle tuotu maailmanvaluutta.

Mutta tästä maailmanvaluutastakin on myös olemassa sellaista tietoa että sen toteutuminen ei välttämättä olisikaan tarkoitus tuoda fasistista maailmanhallintoa voimaan. Sillä illuminatin porukasta on myös osa heitä jotka eivät kannata fasistista maailmanhallintoa. Mutta edelleen heillä ei kuitenkaan ole illuminatin sisällä suurinta päätäntävaltaa missä David Rockefeller istuu yhä korkeimmalla pallilla ja käskyttää muita elitistejä vieden uutta maailmanjärjestystä eteenpäin.


Mutta näiden sikainfluenssarokotusten takana on illuminatin elitistit ja heidän massamurha-aikeet. Sillä näillä rokotuksilla tavoitellaan useiden miljardien ihmisten likvidointi kerralla ja näin saadaan uusi maailmanjärjestys eteenpäin. Koska lopullisessa maailman liittovaltiossa ei ole tilaa kuin 1/3:sta nykyisestä maailman kansoituksesta, joten 2/3 on pystyttävä mestaamaan ensin.

Illuminati yritti jo kokeilla amerikkalaisten siviilien massamurhaamista sikainfluenssarokotteilla vuonna 1976. Mutta silloin massarokotukset lopetettiin jo kolmen viikon jälkeen kun suurin osa niiden saajista kuoli tai halvaantui neurologisesti.Sitten vielä lopuksi tässä on todella härki Veri-Chip yhtiön mainos näistä ihon alle laitettavista mikrosiruista. Ihon sisäiset mikrosiruthan kuuluvat illuminatin uuden maailmanjärjestyksen liittovaltion suunnitelmissa kaikille pakollisina. Koska isovelin on pystyttävä valvomaan jokaista maailmanliittovaltion kansalaista.

Lisäksi että kyseinen mikrosiru toimii ihmisten seurantalaitteena niin niihin voidaan myös laittaa syöpää aiheuttavia kemikaaliviruksia. Samoja syöpägeenejä ollaan jo laitettu näihin Veri-Chip yhtiön patenttikilpailussa voittaneisiin sikainfluenssarokotteisiin millä saadaan siviilit tapettua hiljalleen.

Ihon sisäiseen mikrosiruun on myös tarkoitus tulevaisuudessa siirtää kaikki luottokortit ja maksuvälineet. Eläkeläisetkin saavat eläkkeensä ihon sisäiseen mikrosiruun eli on touhu menossa aivan sairaaksi. Se nyt vielä siitä puuttuisi että pikavippiyhtiöt uudistautuisivat mikrosirumarkkinoille.