http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 06, 2009

Benjamin Fulford: Sikainfluenssarokote aiotaan valjastaa H1N1-viruksellaBenjamin Fulfordin uusimpien tietojen mukaan sikainfluenssarokote aiotaan valjastaa H1N1-viruksella ja sillä on tarkoitus tappaa useita miljardeja ihmisiä. Fulford onkin ryhtynyt toimiin ja ilmoittanut WHO:n työntekijöille: : jos yritätte jatkaa tämän suunnitelman mukaan teidät tullaan leimaamaan ihmiskunnan vihollisiksi ja teistä jokaisesta tullaan asettamaan palkkio.

Fulford ollaan myös tunnettu suhteellisen hurjista väitteistään että kiinassa olisi myös salaiseksi luokitelty järjestö jonka vahvuus yli 1,8 milj. rosvoa ja yli 100 000 palkkatappajaa sekä yli 6 miljoonaa vaikutusvaltaista tutkijaa, professoreita, tiedemiehiä ja poliitikkoja jotka olisivat jo valmiita hoitamaan salaisen illuminati maailmaneliitin edustajat päiviltä pistämällä ammattitappajat asialle. Hurjiksi väitteiksi nämä menevät heti kun Fulford kertoo näiden mafioiden jäsenien myös olevan ns. ninjoja.

Fulford on kuitenkin asunut kiinassa 1998-2005 kun hän oli Forbes-lehdellä hommissa toimittajana ja nykyään hän asuu Japanissa. Hänen internet suosionsa alkoi nousta kun hän pääsi vuonna 2007 marraskuussa haastattelemaan David Rockefelleriä videoidussa haastattelussa.