http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Yhdysvalloissa varaudutaan jo poikkeustilaan kaikessa hiljaisuudessa

Yhdysvalloissa aletaan jo kaikessa hiljaisuudessa varautumaan poikkeustilaan ja sikainfluenssan vastarokotteilla on tarkoitus alkaa tappamaan miljoonia siviilejä ja heidät on tarkoitus selloa näihin suuriin arkkuihin joita mm. Georgiassa sijaitseva FEMA (Federal Emergency Management Agency) keskus tilasi yli 500 000 kpl jo pari vuotta sitten.
Sikainfluenssan vastarokotteet ollaan nimenomaan tarkoitettu olevan maailmaneliitin biologisia aseita ihmiskuntaa vastaan ja erityisesti eliitille hyödytön yli-kansoitus saataisiin biologisten aseiden turvin hallintaan. Mistä johtuu myös että illuminatin trilateral comissionin tavoitteena on tappaa maailman ihmisistä yli 2/3 vuoteen 2020 mennessä ja kaikki suuret lääketehtaat ovat mukana tehtailemassa erilaisia viruksia joilla sitten eliitti aikoo alkaa tappamaan siviilejä niin monta kuin mahdollista.

Tuleva poikkeustila tulee kuitenkin yhdysvalloissa vasta 2010 vuonna jolloin dollari ajetaan tarkoituksella sen lopulliseen tuhoon ja näin sen tiedetään jo nyt aiheuttavan suunnattomat väkivaltaiset mellakat. Kun sadat miljoonat ihmiset menettävät työnsä samalla hetkellä ja se ajaa asehullut amerikkalaiset kaduille ryöstelemään ja näin illuminatin yhdysvalloissa majaansa pitävä hallinnoiva osasto CFR (Council on Foreign Relations) voi perustaa Obaman hallinnon puolesta poikkeustilan ja avata myös kaikki FEMA-keskitysleirit, jonne viedään kaikki mielenosoittajat ja vastahangoittelijat.

Tämä uudistus tulee myös uudistamaan teollisuuden yhdysvalloissa missä sen jälkeen otetaan käyttöön vanha orjatyövoima. Missä entisestä keskiluokasta pakotetaan köyhä orjatyöväestö.

Myös yhdysvaltojen sotateollisuutta pyritään kasvattaamaan ja tämän vuoksi Iranin sota on USA:lle pakollinen henkireikä. Missä he Israelin kanssa suunnittelevat Iraniin hyökkäystä joka tämän hetkisten huhujen mukaan on tarkoitus suorittaa Lokakuussa 2009.